Veselý porazil Gulbise i podruhé a zahraje si s Nišikorim. Rosol v Římě dohrál

10. 5. 2015, 17:05
Aktuality 277
ATP ŘÍM - Jiří Veselý na antuce v Římě porazil Ernestse Gulbise a i druhý vzájemný zápas s bývalou světovou desítkou tak vyhrál ve třech setech. Ve druhém kole vyzve Japonce Nišikoriho. Naopak hned v prvním kole generálky na Roland Garros vypadl Lukáš Rosol, který podlehl Francouzi Chardymu.
Jiří Veselý

Jiří Veselý si v dubnu zahrál finále na antuce v Bukurešti, ale na dalších dvou turnajích vypadl v prvním kole. Sérii tří porážek ukončil dnes v Římě, kde při své premiéře na místním turnaji Masters 1000 zdolal 7-6 2-6 6-3 Ernestse Gulbise.  

Jednadvacetiletý Čech už letos jednou lotyšského tenistu zdolal a v lednu v Aucklandu to nakonec dotáhl až ke svému premiérovému triumfu. Na Novém Zélandu vyhrál ve třech setech a podobný průběh měl i souboj na antuce v Itálii. 

V prvním setu Veselý smazal manko brejku, v desátém a dvanáctém gamu zlikvidoval po jednom setbolu a o lépe zvládnutém tie-breaku se ujal vedení. V druhé sadě ale prohrál čtyři gamy v řadě a rozhodnout musel třetí set. V něm už si český mladík bezpečně pohlídal všechny své servisy a jediný brejk ze čtvrté hry mu stačil k dotáhnutí zápasu do vítězného konce. Zápas trval bezmála dvě a půl hodiny.

Zatímco Veselý si připsal premiérovou výhru na jakémkoliv antukovém turnaji série Masters 1000, šestadvacetiletý Lotyš v 12. zápase sezony utrpěl 11. porážku. 

Ve druhém kole si Veselý zahraje se světovou pětkou Keiem Nišikorim, s nímž se dosud neutkal.

Lukáš Rosol před dnešním zápasem prohrával ve vzájemné bilanci s Jeremym Chardym 1-2, přičemž obě porážky utrpěl na antuce. A neuspěl na ní ani na třetí pokus. Na Masters 1000 v Římě prohrál 6-7 4-6 a nezopakuje tak ani loňské druhé kolo. 

Český tenista se vůbec nedokázal prosadit na returnu, po kterém získal pouhých dvanáct míčků. Sám v prvním setu odvrátil všech sedm brejkbolů, z toho tři setboly, a vynutil si tie-break. V něm však francouzský hráč potvrdil svou suverenitu při podání, neztratil ani míček a vyhrál 7-0.

Ve druhé sadě devětadvacetiletý Rosol ztratil ve třetím gamu servis a do zápasu se už vrátit nedokázal. Za stavu 2-4 sice ještě zlikvidoval tři brejkboly a sám měl za stavu 4-5 svou vůbec jedinou šanci na brejk, ale nevyužil ji a s generálkou na French Open se rozloučil.

Rosola v Římě čeká ještě čtyřhra, ve které se představí společně s Francouzem Gillesem Simonem.

Nejlepší český tenista Tomáš Berdych měl v prvním kole volný los a dnes už se dozvěděl jméno svého prvního soupeře. Je jím překvapivě domácí Matteo Donati, který si díky divoké kartě odbývá debut na turnaji ATP. Svou premiéru si dnes dvacetiletý Ital osladil výhrou 2-6 6-1 6-4 nad Kolumbijcem Santiagem Giraldem.

Devětadvacetiletý Berdych loni v Římě vypadl už v osmifinále a pokud by příští týden potvrdil svou skvělou letošní formu, má šanci poprvé v kariéře se posunout ve světovém žebříčku do Top 4.

• ATP MASTERS 1000 ŘÍM •
Itálie, antuka, 3.830.295 eur
nedělní výsledky (10. 05. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Veselý (ČR) - Gulbis 7-6(4) 2-6 6-3
Chardy (Fr.) - Rosol (ČR) 7-6(0) 6-4
Anderson (15-JAR) - Mayer (Něm.) 7-6(3) 4-6 7-6(4)
Donati (It.) - Giraldo (Kol.) 2-6 6-1 6-4
Mayer (Arg.) - Gaio (It.) 6-3 6-4
Almagro (Šp.) - Vanni (It.) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

277
Přidat komentář
Mayo
kks, ten Veselý to je čistý Del Potro na tej fotke :D
Reagovat
panzer.dragon
almagro - bautista - nishikori - murray/ferrer - fedex/nadal/berdych

považuju za celkem trnitou cestu, většinou má djok lehoučkýho pavouka tak teď ani moc ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super zpráva! Gratulace ke včerejšímu výkonu! A doufám, že se v dnešním zápase bude neméně dařit, tak jako proti Gulbisovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava, Jirka hraje až ve středu.
Reagovat
slacker
Porazit Gulbise az ve 3 setech = prohra
Reagovat
George_Renel
A to je nějaké nové pravidlo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kdepak, to už bylo předem domluveno, aby genius neodjížděl s prázdnou...
Reagovat
marta
Velká gratulace Jirko,ve druhém kole hodně těžký soupeř Keiem Nišikorim.Ať se daří :)
Reagovat
raduz
vítězství přeji.Na rovinu říkam,že jsem to nečekal.To,že porazil Nadala ve dvou setech asi čekal málokdo.Nadalovi porážky velmi vítám,neboť mu věřím podobně, jako jsem věřil Lance Armstrongovi.Když jsem svoji pravdu prezentoval bezkrupolozně na veřejnosti ,téměř každý mě nesnášel.V případě Nadala už mě až tak mnoho lidí neatakuje.Doufám,že mě tušení nezklame.Murray podle mě odehraje na RG finále s Djokovičem.Přeji oběma.Okázalého Federera už mám též dost,ačkoliv jsem přesvědčen o tom,že je to megatalent nearmstrongovského typu.
Reagovat
Amputace
Já v tomto ohledu vsázím spíše na Djokoviče. Jeho "bezlepková dieta" mi připadá velice podezřelá - zvláště poté, co jsem četl jeho knihu, ve které popisuje, jak celý tým největších odborníků a doktorů nemohl přijít několik let na to, že důvodem jeho častých fyzických kolapsů je špatné stravování. To je prostě podezřelé, už proto, že na něco takového bych přišel (nebo by mě to přinejmenším napadlo) snad i já.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale vždyť teď, když grandslamový titul získal hráč, který byl z užívání nedovolených látek usvědčen, a všichni se tváří, že je to v naprostém pořádku, je to vlastně už jedno...
Reagovat
Amputace
A jak bys to řešil? Svůj trest si odpykal, dokázal se vrátit a dosáhnout na metu nejvyšší. Nevím, jak by se lidé měli tvářit. Dával bys doživotní zákazy tenisu? Možná by to bylo lepší, na druhou stranu i u dopingu je asi třeba rozlišovat míru prohřešku. Nevím, v tomto se příliš nevyznám, snažím se na to jít selským rozumem a přiznávám, že jak některé Rafovy momenty tak Djokovičovy jsou podezřelé. Ale snažím se nezabíhat do zbytečných konspirací.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nevím, podle mne to nemá řešení. Ale vadí mi to. Pro mne skončilo loňské USO bez vítěze.
Reagovat
Davor1
Ja to beriem tak, že nikto nie je úplne čistý, ale ak by dali stopky všetkým, tak to môžu rovno celé zavrieť...
Reagovat
Stan_Borowitz
Stačí těm, koho chytí. Čím víc jich takhle skončí, tím víc by ostatní váhali něco si vzít.
Reagovat
Davor1
Je zaujímavé, že nikdy nebola prichytená a potrestaná žiadna hviezda, top hráč, hráč s najvyššou výkonnosťou, hráč, vďaka ktorému je ten šport tak sledovaný a generuje také peniaze. Vždy boli chytení len niemandi typu Čilič...
Reagovat
Stan_Borowitz
No to samozřejmě podivné je. Zejména když se pak po skončení aktivní kariéry někdy i sami přiznají.
Reagovat
smazaný uživatel
To sa potom možeme opytať, že sranda, ze nikdy neboli chytení tí Nímandi viacerí, alebo ze neboli chytení aj nizsie postavení hraci..Proste keď chytia dvoch zo stovky, tak je mala percentuálna sanca, ze to bude niekto z TOP 10..
Reagovat
Davor1
Proste keď to prestrelí hráč z tretej- štvrtej desiatky, tak ho exemplárne potrestajú, aj to málokedy na viac, ako pol roka, rok. Keď prestrelí niekto z top10, tak sa nafinguje zranenie, alebo sa to ináč ututle. Predstav si, že by dostal stopku za doping Nadal, Djoko či Federer. Ten šport by utrpel neskutočným spôsobom, a to sa nesmie pripustiť. V tenise máš tu špičku strašne úzku, pár hráčov finančne drží celý tenis. Ja neverím ani jednému, že je úplne čistý a ani to neriešim, pretože to nemá zmysel...
Reagovat
smazaný uživatel
Podozrivé by to bolo, ak by ročne chytali 10-20 hráčov za doping, ale keď chytia za 5 rokov 2hrácov, naozaj mi to podozrivé nepríde..Je to o percentuálnej pravdepodobnosti..
Reagovat
Davor1
Ak by ročne chytali 10- 20 hráčov, tak za 5 rokov by nemal kto hrať. Hovorím, že to neriešim, ale rozhodne nemám žiadne ružové okuliare...
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak to? Hráli by ti čistí. Kteří se možná dnes krčí ve druhé, třetí stovce...
Reagovat
Davor1
Tí by ale nemali na najvyššiu úroveň ani najmenšiu šancu, preto by museli začať brať tiež.
Reagovat
Denis92
Nemuseli. Hrali by tak ako doteraz, cize by ta kvalita tenisu bola o 2triedy horsia ako predvadza najlepsia spicka.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale kdyby hráli mezi sebou, tak by to většina laiků ani nepostřehla.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ne, jen by se ta nejvyšší úroveň posunula zpět na úroveň lidských možností bez použití nedovolených látek. Zvykli bychom si.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je fakt. Je to dost o pravděpodobnosti a statistice.

Jinak bych to ale s budoucností tenisu v případě provalení dopingu u některého z absolutní špačky vůbec špatně neviděl. Třeba v cyklistice berou všichni, všichni to vědí a peníze tam tečou furt. A lidi fandí chemikům a jejich produktům o 106.
Reagovat
Denis92
Tak v cyklistike sa ani zdaleka netocia take velke prachy ako v tenise.
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslíš? Já bych neřekl, ale fakt nevím.
Reagovat
Denis92
Naozaj. Hlavne ked to berieme cisto ako odmeny za preteky v porovnani s prize money na turnajoch v tenise.
Pre porovnanie - Tour de France co mas najvacsie cyklisticke podujatie ma dotaciu 2mil ?.
Prize money na GS su cca 35mil ?, kde len vitaz berie cez 2mil.?
Reagovat
Denis92
Sumy su uvadzane v eurach.
Reagovat
Davor1
Presne tak. Navyše, cyklistika nie je tak závislá od hviezd, ako tenis. Ak dostane ban Contador, tak ho proste nahradí v tom tíme niekto iný a tie preteky majú takmer rovnakú atraktivitu. Ak by zrazu 2 roky stál niekto z big3, tak zrazu by tu bolo viac finále ako napríklad USO14, kde mnoho ľudí už plakalo, že čo je to za finále, Nishikori- Čilič :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je hlúposť..Že jeden Contador hore-dole, nahradil by ho niekto iný..Tak to nefunguje..Contador vyhral dvakrát Tour, Vueltu a raz Giro..Je rozhodne Federerom, Djokovicom alebo Nadalom cyklistiky..Som si istý, že aj ľudia, čo cyklistiku nesledujú Contadora poznajú, na rozdiel od jeho 10 kolegov v tíme..
Reagovat
Denis92
Nie je to az taka hlupost. V cyklistike je lahsie nahradit niekoho, ako nahradit Federera, Nadala alebo Djokovic. Tam je ovela vacsia vyrovnanost, ked to poviem nadlahcene tak slapat do pedalov vie kazdy a je to potom uz najma o kondicke.
Vela tam spravi prave ten tym, ktory taha toho jedneho "vyvoleneho" pre ktoreho maka cele druzstvo.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj cyklistika stojí na osobnostiach, nie je to o tom, že pedálovat vie kazdý..Navyše Contador je vzdy kandidát na celkové vitazstvo, takých vela niet, vrcháro je málo vseobecne..Nejde nahradit.
Reagovat
Denis92
Kandidat mozno, ale tych kandidatov v cyklistike je ovela viac ako v tenise. V tenise za posledne roky boli vzdy len ti isti 3-4 kandidati na triumf na GS, ich rola favorita sa menila len podla povrchu.
V cyklistike je to rozdielne, tam ma kazdy tim svojho lidra ktory moze zvitazit. Navyse cyklistika je sice tiez individualny sport co sa tyka vysledkov, ale velku rolu tam zohrava prave ta tymovost.
Cyklistika ani zdaleka nema taku hegemoniu ako tenis, ze tam stale vyhravaju ti isti, preto vravim, ze je ovela lahsie ich nahradit ako v tenise.
Reagovat
Davor1
Hlúposť si napísal ty.
Takých Contadorov máš v cyklistike celú kopu. Neviem, ako intenzívne cyklistiku sleduješ. Ja pomerne dosť. Odkedy skončil Armstrong, Tour vyhralo za 10 rokov 9 cyklistov. Za posledné roky je v cyklistike množstvo hviezd, každý rok sa to mení. Contador je síce pojem, ale nie je to taká hviezda, ako hoc len Murray v tenise. Froom, Wiggins, Nibali, Evans, Schleck, Sagan, Porte, Valverde, Quintana, Kwiatkowski...každý rok vyskočí niekto iný.

Teraz si predstav, že by za posledných 10 rokov vyhralo niektorý GS 9 tenistov...
Reagovat
smazaný uživatel
A kolko z tebou menovaných cyklistov vyhralo dvakrát Tour?..Nehovoriac o Vuelte a Gire?..:)..Porovnávat Sagana a Alberta?..Good one :)

Contador má to najlepšie za sebou, stále je to však obrovská persóna..V súčasnosti v cyklistike chýbajú fenoméni, ako pises mame pred sebou vela priemerných cyklistov, kazdy rok vyskoci niekto iný, chýbajú legendy, to poslednou bol Contador..
Reagovat
Davor1
Myslel som to tak, že v súčasnosti je Contador rovnaká hviezda, ako vyššie menovaní.
Samozrejme, čo sa týka celkovej kariéry, tak je zatiaľ inde, ale prirovnávať ho k Nadalovi či Federerovi, ktorí sú dvaja z možno 4-5 najlepších hráčov všetkých čias a aj v súčasnosti sú proste najväčší favoriti všade, kde prídu, je silná káva. Contador má rovnakú reálnu šancu na výhru Giro alebo Tour, ako ďalších možno 10 cyklistov. Navyše, je to tímový šport, tam nikdy tie osobnosti nevyniknú až tak, ako v čisto individuálnom tenise...
Reagovat
rod_laver
Souhlas.
Reagovat
lars
ale Hingis byla hvezda "chycena"
Reagovat
Davor1
Hviezda bola, kým prvý raz neskončila. Keď ju chytili, už boli iné hviezdy a ona už na špičku nemala...
Reagovat
spaniel
Ale ne za doping.
Reagovat
VlS
Martině a Ríšovi našli údajně kokain. A koks je doping? Čemu pomáhá? To jen pár pseudomoralistů řeklo, že se některé drogy nesmí, protože je to neetické. Kouřit můžeš - nikotin na seznamu není i když je to taky droga, stimuluje mozek k lepšímu výkonu, můžeš se ožrat, protože z tabáku a chlastu má stát spotřební daň. Eticky nevidím rozdíl mezi ožralou a někým, kdo si dá trochu mariánky, nebo si rekreačně šňupne. Narkoman je už jiná kategorie, stejně jako notorickej ožrala. Ani mariánku, ani koks ani nic jinýho jsem nikdy nezkusil, tedy tabák a alkohol jo, ale ten dvojí metr i vadí.
Reagovat
VlS
Rozlišujme doping - chemicko biologickou stimulaci výkonnosti - od užití zakázaných látek - zakázaných z vůle pomazaných, ale bez pozitivního účinku na výkonnost.
Reagovat
Stan_Borowitz
To jo, jasně.

Ale já například po jednom pivu hraju lepší tenis než bez něj. Uvolním se a přestanu mimo jiné kazit podání. Třeba na vrcholové hráče tak účinkuje marjána nebo kokain?
Reagovat
janek_da
co vím, tak střelci jsou po závodě na alkohol testováni
Reagovat
Amputace
A u Djokoviče mi ten doping přijde pravděpodobnější i z toho důvodu, že ten náhlý přerod v nezastavitelný stroj v roce 2011 byl spojen především s fyzičkou - náhle byl rychlejší, neunavil se, už nekolaboval při delších zápasech jako dříve. Tedy přesně ty důvody, proč by tenista bral doping. On to vysvětlil bezlepkouvou dietou, ale jak to vysvětlil, to se mi nějak nezdá. Na druhou stranu například ten Rafův úžasný comeback v roce 2013 s fyzičkou zase tolik společného neměl. Bylo to o přesnosti úderů, o větší agresivitě a to jsou atributy, které tenista těžko nažene dopingem.
Reagovat
Nola
chod do haja s tvojimi teoriami, podla tvojho vzorca na GS tituly nemal nikto okrem Nadala narok, ak Nadal vyhral 3 GS tituly v jednom kalendarnom roku je vsetko OK, ak si dovolil niekto iny je z neho fetak
Reagovat
Amputace
Nebuď hned tak afektovaný(á). Zaprvé, tohle jsem nikdy netvrdil: "podla tvojho vzorca na GS tituly nemal nikto okrem Nadala narok". Zadruhé, zamýšlím se nad tou náhlou Djokovičovou proměnou, která byla zdůvodněna tak, že začal držet bezlepkovou dietu. Ve své knize o tom píše hned v úvodu a vysvětluje tam, jak mu připadá neuvěřitelné, že nikoho z jeho doktorů a odborníků, kterými byl obklopen (a snažili se zjistit příčinu jeho fyzických kolapsů), tak dlouho nenapadlo, že důvodem kolapsů je špatné stravování. Pravda, mně to také připadá přímo neuvěřitelné, že to nikoho tak dlouho nenapadlo.
Reagovat
Davor1
S ňou v diskusii proste nemáš šancu, nech máš akékoľvek argumenty. Je podobná ako jej idol, No1a :-))
Reagovat
Nola
:D ooooo.... ze som sa vobec ozvala, aj v realnom zivote rad skaces do reci? nie som si vedoma, ze by som sa bavila s tebou... ja si vymienam nazory s niekym inym, pripominas mi niekoho velmi znameho na tomto fore, s ktorym som ukoncila pisomny rozhovor tak pred 2 rokmi.....
Reagovat
Davor1
:DD

Keď si pred týždňom skočila do vlákna ty mne s blábolom, ako neznášam československých tenistov, tak to bolo úplne s kostolným poriadkom, ale keď to spravím ja, tak ti pripomínam niekoho, s kým si pred dvoma rokmi ukončila písomnú konverzáciu :DD

Proste No1a :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak třeba se nad tím zamýšleli, akorát jim trvalo, než přišli na ty lepky.

Fakt je, že i Ivan Lendl kdysi přišel se zázračnou kuřecí dietou, která jej vynesla na vrchol.
Reagovat
Davor1
To je presne to isté, ako keď šoféruješ opitý a chytia ťa, zoberú ti vodičák, po 2 rokoch ti ho vrátia a šoféruješ ďalej už triezvy. A tvoji kamaráti, ktorí išli s tebou z krčmy domov rovnako ožratí, ale nechytili ich, tak šoféruju ďalej, aj keď už si dávajú väčší pozor. Tí kamaráti majú väčšie právo riadiť vozidlo, ako ten druhý, ktorého chytili a potrestali ? Podľa mňa nie...
Reagovat
Stan_Borowitz
Jenže to není správné srovnání, na silnici s nikým o nic nesoutěžíš, alespoň doufám. Museli by ho chytit nalitého na okruhu a ty by ses měl ptát, jestli mají ostatní jezdci větší právo závodit než ten, který jednou jel okruh nalitej. Na tuto otázku odpovím bez váhání, že ano.
Reagovat
Davor1
Presne tak, na ceste nesúťažíš, tam môžeš spôsobiť niekomu inému, úplne nevinnému, niečo oveľa horšie.

Ak by mu zistili doping priamo na tom turnaji, ktorý vyhral, to beriem, titul si nezaslúži a je automaticky anulovaný. Ale keď ten turnaj vyhrá po dvoch rokoch, keď ten doping, za ktorý bol potrestaný už nemá vôbec žiadny vplyv na ten výsledok, tak nevidím problém. Skôr naopak, ten, kto už bol raz potrestaný, si musí dávať veľký pozor a je skôč čistý ako ostatní, ktorí si ešte môžu dovoliť "trochu prestreliť"...
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak já jsem třeba příznivcem toho, aby byla tolerance do 0,5 promile jako v prakticky celé kontinentální západní Evropě. Nad 1 promile alkoholu a při prokázání jakékoli jiné návykové látky bych naopak řidičák odebíral na doživotí.

Na okruhu taky jde o životy nevinných lidí, to soutěžení je tam navíc...
Reagovat
Nola
Djokovic je zenaty a ma dieta, myslis, ze ma ineho otca ? alebo predpokadas, ze tie svinstva na podporu vykonnosti nemaju ziadne vedlajsie ucinky? Djokovic nikdy nevynechal polku sezony... nechapem, aky mas dovod utocit na Noleho, ak niekto reaguje ako hnup, ty zareagujes ako este vacsi pako, naviac ak by Nole nieco podobne skusal, urcite by pre neprehral tolko GS finale v rade,....
Reagovat
Amputace
Co to je zase za argumentaci? Jako že kdyby bral doping, nemůže prohrát ve finále nebo co - že by mu ten doping zajistil automatické vítězství v každém finále? V tom případě u Nadala je nemožné, aby bral doping už z principu, protože prohrál s Djokovičem sedm finále v řadě.

Já na Djokoviče neútočím, pouze se zamýšlím nad otázkou dopingu v tenisu. Je už jaksi automatické, že hlavním středobodem této otázky je Nadal, ačkoli nechápu proč. Djokovičův přerod v roce 2011 zdůvodněný bezlepkovou dietiou mi nepřipadá o nic méně podezřelý, než například Rafovy půl roční pauzy (u těch pauz si myslím, že to mohou být spíše podvody, předstírání zranění, aby se Nadal stihl připravit na další sezonu, nikoli doping). Na druhou stranu když hráč jednu sezonu kolabuje v pětisetových zápasech, aby byl následující sezonu nejlépe fyzicky vybaveným hráčem? Proč bych se nad tím nemohl takto zamyslet.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych se nepouštěl do spekulací a mluvil o těch, kterým TO našli.
Reagovat
rod_laver
Jako člověk, který se motal ve vrcholovém sportu, sázím na prvních TOP 50 :-)
Reagovat
Mayo
Jasné, jediný Nadal dopuje, ostatní sú čistí ako lalie :D
Reagovat
janek_da
ta trofej, to je nejaky dumyslny vibrator?
Reagovat
PetaM
Jasně, a Nadal velmi smutní, že ji nevyhrál. Bude muset stále používat tu z minulého roku ... :)
Reagovat
Kozoroh
Murray překvapil a rozesmutnil Nadalovy fandy ve Španělsku a ve světě. Až do května čekal na antukové finále a teď má trofej z antukového Masters Madrid. Gratuluji jeho fandům na TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky do tábora No1eho :-)
Reagovat
tito
gratulace. Andy dnes konzistentní výkon, zvláště ve druhém jak píše Forehand předváděl skvělou hru zvláště z bekhendu, při returnu si chodil pěkně naproti a dokázal si okamžitě vynutit tlak, vyhrál zaslouženě.
Rafa bohužel propálil možnost ribrejku, toho nepovedeného banánu byla škoda. Na konci prvního se rozjížděl. Bohužel po brejku na úvod druhého znervózněl,
následně přišlo několik zbytečných chyb a pak se nechal Andym vodit, podání v háji, hra se občas úplně rozsypala a něco uhrál než z bekhendu a na síti. No nic, fandím dále. Vamos!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, nevadí, vsadím se, že vám vyjde to RG :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pripájam sa ku gratulácii chlapci, zaslúžený triumf..A Murray kludne moze ist aj do Ríma..
Reagovat
Stan_Borowitz
Jen ať si odpočine...
Reagovat
jackiec
tak to je supr výsledek, parádní výprask dostal ten anální alpinista, yes come on el nandal
Reagovat
gigin
Masturbuj, masturbuj, masturbuj. Jo, zkus to levou, to je jak od cizího....
Reagovat
EllNino
pokud nejsi levák teda :DD
Reagovat
Davor1
:DD
Reagovat
VlS
A eště musíš do "SVEJCH" gatí
Reagovat
SwissMaestro
není to naopak? :D:D
Reagovat
Stan_Borowitz
Úplně nejlepší je bejt hodně ohebnej, to pak nemusíš řešit tyhle malicherné problémy.
Reagovat
gigin
Staňo, ty si fakt strčíš kocóra do tróby?
Reagovat
Stan_Borowitz
Neříkám, že to umím, ale zároveň neříkám, že bych to nechtěl umět...
Reagovat
a.magerova
A je to vůbec technicky možné?
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak záleží aji na občanské vybavenosti.
Reagovat
gigin
Pošlu ti magu selfíčko do vzkazů.
Reagovat
Davor1
:DD
Reagovat
a.magerova
Jj konečně potomek Ámosův, který ví, že jeden obrázek je pro pochopení situace víc než 1000 slov :-)))
Reagovat
janek_da
proč magerce?
Reagovat
a.magerova
To jako chceš též?!!! Či co?
Reagovat
janek_da
magerka si myslím ti s tímhle tematem neporadí. ALe neboj, já taky ne.
Reagovat
a.magerova
Gigine, teď jsem si TO našla na googlu, a vidím, žes vzdělanec a názvosloví této akce opravdu ovládáš ;-)
Reagovat
a.magerova
No.... právěže s občanskou vybaveností počítám, ale jde mi pak o tvrdost materiálu v akci či lépe řečeno pružnost v takovém stavu....
Reagovat
Stan_Borowitz
U všech materiálů obvykle platí, že čím delší, tím ohebnější...
Reagovat
a.magerova
No to jo.... tak v tom případě přeju hodně štěstí, tomu někomu vybavenému, při hledání vhodného cizího protikusu :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, mezi darem a prokletím je velmi tenká hranice...
Reagovat
janek_da
to mi pripomnelo vtip

Sedí čtyři přítelkyně u kávy a rozmlouvají, která má důležitějšího syna. První povídá: "Můj syn je kněz, a když vejde do místnosti, lidé ho zdraví - Dobrý den, velebnosti." Druhá povídá: "Můj syn je biskup. Ten když vejde do místnosti, lidé ho zdraví - Dobrý den, vaše svátosti." Třetí na to: "To můj syn, ten je kardinál a lidé ho zdraví - Dobrý den, vaše eminence." Ta čtvrtá se napije kávy a říká: "No nechci se nějak chlubit, ale můj syn je krásný, svalnatý, metr devadesát vysoký striptér, a ten když vejde do místnosti, lidé volají - ó můj bože!"
Reagovat
freeteepek
Nadal hrál jako pako. Nedalo se na to pomalu ani dívat. Kdyby tenhle výkon předvedl proti Tomášovi, tak se nedostal ani do finále:-(
Reagovat
Davor1
First serve points won: 68%
Second serve points won: 81 % !!! ???

To čo za číslo po tom druhom servise? :DDD
Reagovat
Amputace
Jsi neviděl poslední dva Nadalovy returny po Andyho druhém servisu? :)
Reagovat
Davor1
Videl. Ale to je štatistika za celý zápas a keď si zoberieme (ne)kvalitu Andyho druhého servisu, tak je to číslo s Nadalom na antuke proste neskutočné...
Reagovat
Amputace
Jo, ale Nadal toto předváděl celý zápas. Čím větší je na něj tlak, tím více kazí a dnes to bylo opravdu extrémní. Druhý Murrayho servis často ani nezreturnoval do kurtu, protože se tak moc snažil zahrát dobrý míč. Daleko úspěšnější byl proto paradoxně na returnu po prvním Murrayho servisu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, taky mi připadalo, že čím víc času na return měl, tím větší byla pravděpodobnost, že zkazí.
Reagovat
janek_da
Poslední dva returny od Nadala byly taková pěkná tečka.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšete tady někdo blogy, nebo snad knihu o tenise? Prostě kde ukazujete svůj slohový potenciál? :O :D
Reagovat
gigin
Píšu o Gulbisovi knihu. Teď jsem na straně 859, ale trošku jsem se seknul. Chvílu počkaj. Vydám to.
Reagovat
janek_da
už jsi psal kapitolu o zatčení?
Reagovat
gigin
Kniha o zatčení je na straně 1. Tím ten celý příběh začíná. Zatčení ve Stockholmu, přihřátý Monaco a Ernie na pokoji s Lopézem a děvkama. Vlastně celý příběh se kolem toho točí. Je to takové jakoby tenisové porno. Kuzna, Bušička jsou tam taky...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo :D :D :D
Reagovat
gigin
:DDDD pak přijde Kvítí se Štěpánkem a celé to zamotaj.. né fakt, stojí to za přečtení...
Reagovat
janek_da
tim českým hřebcem jsi mě přesvědčil
Reagovat
smazaný uživatel
No hrozně vtipný :D
Reagovat
SwissMaestro
Jestli se Gulbis dostane do SF RG tak napíšu autobiografii o celé jeho kariéře! Jste svědky! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se jen tak nestane, asi :D :)
Reagovat
SwissMaestro
No mě by to i celkem bavilo :D:D
Reagovat
Stan_Borowitz
Akorát by to těžko mohla být autobiografie, ledaže bys byl Gulbis...
Reagovat
SwissMaestro
Pardon. Samozrejme biografie.

A k te poznamce...letos mam bilanci 3/0 takze srovnani s Gulbisem me urazi :D:D
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky to tak bylo myšleno...
Reagovat
Davor1
dobrá pripomienka :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Mě baví psát hodně, a o tenise obzvlášť. Přemýšlel jsem, že napíšu blog o tom, jak sem viděl tenisty/tenistky naživo, když sem si s nima povídal, nebo třeba jak odpověděli na otázku, zda se mohu s nima vyfotit.. Fanošuky si myslím, že zajímají tyhle postřehy, a já v ČR už byl snad na každém turnaji :D :)
Reagovat
tito
Fanošuky. To začnu používat. Docela výstižné pro některé :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jej :D :D Fanoušky* jsem myslel samozřejmě :DDDDDD
Reagovat
SwissMaestro
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle se fakt může stát jen mne.. :D :D :D
Reagovat
Stan_Borowitz
je intimní přítel jedné zdejší přispěvatelky na sedm, ne?
Reagovat
a.magerova
Reagovat
darek.vrana
To se povedlo:)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo :D D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Mayo
Ale podľa mňa by mal Andy trocha ten Rím vypustiť...neviem ja si myslím, že bude na RG vyflusnutý potom ...alebo preháňam?
Reagovat
Amputace
Myslel jsem, že po dobrém zápasu s Berdychem už to půjde, ovšem Rafa - jak vidno - nedokáže odehrát dva dobré zápasy po sobě. Na RG by se musel stát zázrak, aby ho Rafa obhájil.
Reagovat
smazaný uživatel
VAMOOOOOOOOOOS!
Reagovat
Mayo
nový antukový kráľ zo škótska :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Britský týden. Evans vyhrál futures, Bedene challenger a Andy Masters 1000.
Reagovat
smazaný uživatel
Bedene nie je Slovinec?..
Reagovat
Davor1
je...napriek tomu ho môžme do toho britského týždňa počítať...
Reagovat
smazaný uživatel
Clayray to vymlátí celý, Novak měl šanci, teď už se na nového krále antuky nechytí.
Reagovat
Berny
Nadal je svetovy fenomen, clovek ktery vyhraje 10x FO za 11 let, dokaze hure nez lidi z 3.svetove stovky. Za 12 let co ho sleduju..za stovky zapasu.. nejnesebevedomnejsi vykon co jsem u nej videl.
Reagovat
Mayo
Gratulácia Andymu, bol najlepší na turnaji, Rafa škoda ale nebolo to dobré proste, čo už...ale čakal som 3 sety to jednoznačne
Reagovat
EllNino
Vítězové v Madridu Kvitová/Murray ...na to bych si před turnajem nevsadil :D
Reagovat
smazaný uživatel
To asi nikdo :D zrovna ti, kteří říkají, že antuku mají nejmíŇ rádi :D :-)
Reagovat
EllNino
jo přesně :D
Reagovat
blixa
Ale jo, na Andyho bych si i vsadil. Ono zase, kdo jinej ? Novak nehrál, Fedex je trochu z formy a Rafa ještě není úplně ve formě.
Reagovat
Nola
sme dvaja, ktori verili, ze Andy moze vyhrat turnaj
Reagovat
Kozoroh
Teda Murray překvapuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa totálne nezvládol úvod oboch setov a prehral aj všetky doležité hry na príjme, kedy sa ešte mohol chytiť..Nečakal som, že do zápasu nastúpi s takou nervozitou..Andy výborne, rozumne, najma druhom sete sa mi páčil, napriek tomu sa nemožem zbaviť dojmu, že s Rafom odohral už aj lepšie zápasy..Dnes však k lepšiemu výkonu nebol donútený...Zápasu je škoda, Nadal sa mohol chytiť, no po dnešku je tam, kde bol po Barcelone..
Reagovat
smazaný uživatel
Před RG je to pro něj výhoda, ještě víc zvýšil tlak na Novaka.
Reagovat
Kozoroh
To nemyslíš vážně, co jsi napsal...
Reagovat
Amputace
A napsal snad něco, co není pravda?
Reagovat
Kozoroh
Jak může Nadalovo trápení považovat za výhodu pro RG?! Vždyť to je nesmysl!
Reagovat
Amputace
O Nadala ani tolik nejde. Jde spíše o to, že tenista, kterému se celou kariéru na antuce příliš nedařilo, najednou vyhrál dva antukové turnaje v řadě a jasně ukázal, že je momentálně velmi konkurenceschopný i na tomto povrchu (v semifinále porazil bez větších problémů hráče, který byl považován za jednoho z možných aspirantů na titul RG). Kdyby dnes Murray prohrál, rozhodně by to tak dobře nevyznělo. Tlak je na Djokoviče už tak velký - na RG ho může porazit Nadal (pokud se náhodou zvetí), Nishikori, ale klidně i Federer a teď jak se zdá, tak možná i Murray by mohl představovat reálnou hrozbu.
Reagovat
Kozoroh
U Nišikoriho pochybuju, že na tři vítězné sety na antuce Djokera zdolá - možná mu vezme sad, ale navíc to nevidím. Federer stárne a v nynějším rozpoložení by na Djoka neuhrál ani set. Nadal je v krizi a Murray velkou neznámou. Já bych to nehrotil.
Reagovat
Amputace
Však to nehroť, klidně už běž slavit kariérní GS.
Reagovat
Kozoroh
A vy nadalovci oslavujte 10. RG :-)
Reagovat
Amputace
Já 10 RG určitě slavit nebudu, to bych musel být blázen, kdybych si v tuto chvíli myslel, že ho Rafa letos získá. Po MC jsem si to myslel, ale teď už ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, že odehrál s Rafou lepší zápasy, dneska mu stačil solidní výkon, hrál dobře, ale taky to umí ještě lépe teda.
Reagovat
Mayo
Kto by to bol povedal, že tento rok vyhrá Madrid Murray :D ale ešte na antuke neprehral až divné :d
Reagovat
vrabejka
Madrid stejně všeci vypustili
Reagovat
tito
Uff, je s podivem, co mi v dnešním zápase udělalo radost....
Reagovat
panzer.dragon
ten andy v ATP race neni tak marnej, až dneska vyhraje tak je rozdíl mezi nim a djokerem jen asi 1700bodů, hmm
Reagovat
Kozoroh
Jen? Vždyť to je stále dost! Navíc Novak má míň odehraných turnajů než Andy za letošek.
Reagovat
janek_da
zrovna Nadala bych NIKDY neodepisoval
Reagovat
Amputace
Každopádně Murraymu jeho první velký antukový úspěch přeji. Koneckonců jsem nikdy nepochopil příčinu toho, že se mu antuce tolik nedařilo. Herně má všechny předpoklady k tomu, být dobrým antukářem.
Reagovat
gigin
Technik. Obrovský technik. To se jen tak nevidí.
Reagovat
Amputace
No ani bych neřekl. Dříve možná, ale v posledních letech hraje především od baselajny, na síť chodí vzhledem ke svým technickým schopnostem žalostně málo, hraje dost z obrany, má výborný pohyb - podle mě pro antuku ideální herní charakteristika.
Reagovat
gigin
Celý Rafa. Síťař jak vyšitý.
Reagovat
gigin
Neznám lepšího hráče s takovým citem pro míč.
Reagovat
Davor1
Presne tak. A to je mimoriadne dôležitá vec na tráve, na antuke práve naopak...
Reagovat
smazaný uživatel
A ty čo si dnes taký škodoradostný a veselý?
Reagovat
rod_laver
:DD cype
Reagovat
gigin
Tak jako před zápasem jsem tu psal, že Andy dnes v poho ve dvou. tito se chytal za hlavu. Nechápu.....
Reagovat
Davor1
Ešte viac sa chytali za hlavu, keď sme tu niektorí písali po Riu, že Nadal tento rok na antuke zrejme nebude hrať prvé husle :-))
Reagovat
rod_laver
Jsem se dyval na tabledce a jako nevym no. Ten z kratkyma nohama pynkal co to slo a porad rikal fuck a nakonec toho cikana dopynkal. Podle me ale hral dost dobre. Tak nevym no. No nic. Cau.
Reagovat
tito
Hele a prohrou jsem musel počítat, i když zápas s Tomem mne potěšil. Co mi však neudělalo radost byl průběh druhého setu. Tam Rafa hrál hrůzostrašně. Nevím kdy z něj spadne deka. Možná až ve chvíli, kdy prohraje RG. Nebo ho vyhraje.
Reagovat
Roger_Federer
Hm..uprimne mi je Rafy az lito.Takhle zle jsem ho hrat nevidel.
Reagovat
janek_da
tak to přeháníš :D
Reagovat
Roger_Federer
Murray 2,97..:)
naplast za Gulbisa
Reagovat
Amputace
Také si myslím. V prvním setu hrál na až první tři gemy hodně dobře. Teď už to je samozřejmě tragédie. Ale viděl jsem v jeho podání daleko horší zápasy.
Reagovat
janek_da
já myslel hlavně to,žeje mu ho líto.
Reagovat
Roger_Federer
kdy a ktere finale prosimte?
Reagovat
Amputace
A to jsi do toho příspěvku napsal, že máš na mysli finálové zápasy?
Reagovat
Roger_Federer
aha..sory nenapsal..ppremyslel jsem o finale.
Reagovat
Davor1
To si ho potom nevidel v X zápasoch tohto roku. Najlepší príklad: Nadal- Young
Andy hrá navyše dobre a je to top hráč, narozdiel od Berrera, Fogniniho či Verdasca...
Reagovat
Berny
Pred par lety jsem zde cetl ze Murray stale ceka na svou prvni antukovou vyhru nad hracem TOP 10, matne vzpominam zda to v poslednich letech prolomil, vi to nekdo ? Ja myslim ze dneska ma nabeh na tu prvni vyhru, a rovnou nad kralem na antuce wow.
Reagovat
Davor1
Prvú výhru nad hráčom top10 získal už dávno, keď v MC porazil Davydenka.
Tento týždeň pridal druhú a tretiu, s Raoničom a Nishikorim. Dnes má nábeh na štvrtú výhru na antuke nad top10 hráčom...
Reagovat
Berny
Diky ja tento tyden nesledoval vysledky tak mi Raonic a Nishi utekli :)
Reagovat
Grape
Včera porazil Keie, předevčírem Milose...
Reagovat
gigin
King of clay, tvl...
Reagovat
vrabejka
:D :D uz to pls nechlastej.
Reagovat
gigin
Tak dal Rafu ve dvou, v suchým. Nebo co?
Reagovat
panzer.dragon
dostal někdy nadal kanára na antuce?
Reagovat
MarcelPersch
Od Federera
Reagovat
panzer.dragon
ok..
Reagovat
Nola
Andy zvolil podobnu strategiu ako Nole, ak mu to vydrzi a nespanikari berie titul a bude velmi nebezpecny na RG
Reagovat
tito
Andy parádně z bekhendu.
Reagovat
tito
Navíc Rafa je pod dekou. Tak teď alespoň odvrátit kanára...
Reagovat
Amputace
Ohromná škoda toto nešťastného vstupu do zápasu. V prvním setu se mi totiž zdál lepším a aktivnějším hráčem než Murray. Teď už Murray začíná dominovat.
Reagovat
Davor1
Murray 28
Nadal 16
Reagovat
MartinPa
Andy hraje nadstandardní vracečku a Rafa je nucen stát se síťovým hráčem - to pro něj nedopadne dobře a hraje se jen na dva sety = času málo a skóre stoupá. Andy by si vítězství zasloužil, ale k jeho smůle bude na RG už tak vyfluslej, že bude rád za 2 kola.
Reagovat
Amputace
Nadal mu to daroval, škoda. Murray nemusel předvést absolutně nic. Dlouho jsem neviděl takový zápas.
Reagovat
Davor1
Nevadí, hlavne že RG bude jeho :-))
Reagovat
Amputace
Tak mně to docela vadí. Nadal podobným způsobem v poslední době prohrává až příliš často.
Reagovat
Davor1
Museli ste s tým počítať, že to raz príde. Každý je len človek.
Reagovat
Amputace
Dobře, ale takové chyby...
Reagovat
Davor1
Vidíš, ako sa cítia FFF už pekných pár rôčkov, no... :-)) Napriek tomu Roger stále rozdáva radosť...snáď bude o 3-4 roky ešte aj Rafa, aj keď už nebude ten King of clay, ako kedysi...
Reagovat
Kozoroh
No já doufám, že RG bude Serbinátorovo :-)
Reagovat
Davor1
Dopodávať !!
Reagovat
tito
Ajaj, letošek si opravdu užívám..
Reagovat
gigin
Tož já jako úplně. Radost vstávat, žít, těšit se, tvl.....
Reagovat
Davor1
Pripomína mi to vlaňajší zápas v Ríme, kde Andy takisto prvý set vyhral po výbornom výkone. Teraz to ale musí ukončiť v druhom ako Djoko v MC. Dostať sa s Nadalom do tretieho by nebolo dobré. Come on Andy !!
Reagovat
EllNino
jo brejk ! :)
Reagovat
Davor1
nič lepšie na začiatok si nemohol želať :-))
len škoda, že nevyšiel už ten prvý BP, to by bol parádny hotshot :-))
Reagovat
Pe3k
Je jasné, že to Rafa otočí. Andy začíná panikařit, přestává dobře returnovat a své servisy vyhrává tak tak. Navíc hraje moc krátké míče a rafa se dostává ke svému forehandu, který se při návratu ke staré raketě vrací do starých kolejích, až na ty chyby.

Btw. Andyho prohozy jsou tragické, tolik šancí co měl (6) a zazdil jich 5...Herně na to má, ale mentálně ne.
Reagovat
Amputace
Vážně škoda. Ztratit servis a pak odservírovat tři čisté hry v řadě. Rafa otočí. Zhruba od stavu 1:4 už mi přišel jasně lepším hráčem. Murray úplně jalový. Jen vrací a v klíčových momentech mu zafungoval servis.
Reagovat
gigin
Ve dvou v suchým. Jak jsem říkal. Rafa nemá čím a jak.
Reagovat
Davor1
snáď :-))
Reagovat
tito
Nemel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Naháňat set od stavu 1:4, nie je dobrý nápad..Napriek tomu to skoro vyšlo, šance boli...Každopádne prvé finále po 11mesiacoch, Rafa nastúpil o moc nervóznejší ako Murray na svoje úplne prvé velké antukové finále vobec..Prvý set stratený a to može byť v zápase hranom na dva víťazné rozhodujúce..Celkovo zápas zatiaľ priemerný..
Reagovat
Grape
Jirka to zvládl, výborně. V dalším kole Kei, to bude tedy zřejmě konečná, ale i ten jeden vítězný zápas by byl na tomto turnaji pro Jirku úspěch. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kei by ho měl vyučit.
Reagovat
gigin
Jirkovi, už ho klepl 2x po sobě. Nevím, co se ještě může víc stát, abych pocítil ještě větší žumpárnu...
Reagovat
EllNino
No na zápas s Nishim jsem hodně zvědav Jiří :D
Reagovat
VlS
7:6;2:6;6:3 - paráda Jirko. Ernest asi fakt něco nedělá úplně dobře ...
Reagovat
EllNino
Achjo Ernie, snad si to teda všechno schováváš do finále RG ...protože jinak nevím ...:)
Reagovat
Davor1
Rozhodol ten prvý set, v ktorom bol podľa čísel lepší a pokašľal ho v koncovke. V tom treťom si vybral po dlhom čase slabšiu hru na servise a hotovo. :(
Reagovat
jackiec
zaber el řiťuál, podrbej pořádně kuliska, očuchej to všechno a come on
Reagovat
Grape
Tak Jirko, tohle už snad dotáhneš... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne, dneska fandím Gulbisovi, už mi je toho gigina líto :D
Reagovat
Grape
Mně teda ne, kdo fandí Gulbisovi, tak s tímhle musí počítat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Květáku, vybojuj Tomovi 5. místo!
Reagovat
Amputace
Nadal opět hrozivý výkon. A přitom to po včerejšku už vypadalo slibně.
Reagovat
Davor1
come on !!!
Reagovat
aligo
když vyhraje Rafa, tak bude šestý, nebo si udrží pětku?
Reagovat
tito
Tak kanár to nebude :-)
Reagovat
VlS
Andy pojď
Reagovat
a.magerova
A kde?
Reagovat
VlS
No chtěl jsem reagovat na to psssst, tak jsem chtěl Rafu zatlouct, a ty to takhle provalíš, tak já teda nevím, no
Reagovat
a.magerova
A já už myslela, že A-Rod pozval Noleho na exhíbu.... no.
Reagovat
VlS
Ale to bych se rád kouknul, Arod pauza mezi servisy 3 vteřiny, Nole 3 minuty ....,
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Jakože PŠŠŠT vs pojď ?!!!
Reagovat
VlS
asi tak - mezitím lodní siréna a oslí hýkání
Reagovat
smazaný uživatel
At se ten rosol na ten tenis vyse*e...To je strasny...jedinej uder vo ma je podani, jinak mezi hra katastrofa.
Reagovat
gigin
:DDD Tobě se něco hrozného muselo stát.
Reagovat
SwissMaestro
Gulbis jede. Snad to ve třetím neposere :D
Reagovat
gigin
Já ani nedýchám :DDDD
Reagovat
a.magerova
No musí, bo by jinak gigina trefil šlak...
Reagovat
SwissMaestro
TY jo. Kdyby to Ernest projel v TB třetího... :D BYch s giginem soucítil :D
Reagovat
gigin
:DDDD
Reagovat
VlS
A to ať klidně trefí :-), když má génia, Jirko zaber kurňa.
Reagovat
a.magerova
http://www.zenyprozeny.cz/data/img/obr-clanky/clanek-velky/problm-2411.jpg
Reagovat
a.magerova
VlS nebo gigin po zápase?

http://4.bp.blogspot.com/-SLt1LsFxLEo/VPd5PQ6eWSI/AAAAAAAAC9k/IhOv4Z1hypk/s1600/desperate-man.png
Reagovat
VlS
Když myslíš, ale říkal, že jestli dneska puk e, takže se na něj už vyflákne, a já bych mu to vysvobození přál.
Reagovat
gigin
Ne ne. Nevyfláknu se na něj. Nikdy. Jen si prostě dám pohov od tenisu.
Reagovat
VlS
:-) tak za to fakt nestojí
Reagovat
gigin
Stojí. A už to tak vypadá. Tak čus zdejší borci a borkyně.
Reagovat
tito
Kam zase prcháš?
Reagovat
a.magerova
Kam bys šel, on mu zas Osud do cesty pošle Rogera, aby si spravil chuť.....
Reagovat
SwissMaestro
No tááááááááááááááááák! :((((((((
Reagovat
a.magerova
gigin fandí v dobrém i zlém a letošek je zatěžkávací, kdy bude oddělen plevel od skutečných fandů.....
Reagovat
VlS
Gigine, ne..er, dyť je to je rypkání
Reagovat
gigin
V pohodě. Můžu vám jako říct, že tím, jak hned vypadne, tak si ty turnaje víc užívám. Bez nervů, v klidu, umím si víc užít hezké hry, jiných hráčů a tak. Však jak nejde o život, jde o ho*no, tož co.
Reagovat
SwissMaestro
Gulbis by měl ukončit sezónu a začít trénovat na tu další :/
Reagovat
a.magerova
Jj to znám, užívám si tenis bez nervů teď v Madridu :-)))
Reagovat
SwissMaestro
:D:D:D
Reagovat
VlS
To znám taky dobře
Reagovat
smazaný uživatel
áá, se nějak rozjel :-))
Reagovat
EllNino
Copa se tam asi děje ...
Reagovat
Grape
Super Jirka! Kolikrát už letos ztratil dobře vyvíjející se set či celý zápas, ale teď naopak vyhrál v tie-breaku set, ve kterém odvracel dva setboly. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak hraje s géniem, tam je možné všecko :-)
Reagovat
Grape
Taky pravda :-)
Reagovat
Mac
tim ma o to vetsi prilezitost ztratit dobre se vyvijejici zapas...
Reagovat
babolat.cz
Už se mu to jeho zasr.ané chování začíná vracet.
Reagovat
Grape
Lukáše je škoda, Jeremyho jsem považoval za hratelného soupeře. Kéž by aspoň Jirka postoupil...
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/CEksaZQW8AAFipo.jpg:large
Reagovat
Davor1
:-D

Zatiaľ to vyzerá dobre, ale to vyzeralo po prvom sete aj proti Pairemu a Goffinovi...tak snáď to dnes konečne dotiahne...
Reagovat
gigin
Já doufám, Davore. Jinak fakt končím už.
Reagovat
Kozoroh
Anebo by ses mohl vrátit do Djokolandu :-D
Reagovat
gigin
Tam kamaráde už nemůžu. Tam jsou tvrdá pravidla. Jednou zklameš, finito... Já Nolemu moc přeju RG. Moc!
Reagovat
SwissMaestro
Gulbis :D:D Tohle je už snad i smůla
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist