VIDEO: 10 nejemotivnějších okamžiků sezony 2017

16. 12. 2017, 05:00
Video dne 5
Emoce. Ne každý zápas je nabídne. Když už ale k takovým momentům dojde, většinu z nich si rádi připomeneme i s odstupem času. Třeba ten, jak osmnáctiletý Kanaďan Denis Shapovalov před domácím publikem porazil Rafaela Nadala, jak David Goffin postoupil přes Rogera Federera do finále Turnaje mistrů, Julien Benneteau před vlastními fanoušky postoupil poprvé do semifinále turnaje Masters, Filip Krajinovič se na tom samém turnaji dostal senzačně až do finále, Japonec Sugita získal premiérový titul či Grigor Dimitrov dobyl Turnaj mistrů.
Julien Benneteau

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pěkné video, které víceméně vystihuje ty TOP momenty z letošního ročníku.

Kdyby video zahrnovalo i GS, tak je určitě N.1 finále AO a výhra Rogera, to je za mě TOP moment letošního roku. Hned za tím Dimitrov v ATP Finals. Wimbledon ani FO bych tam za mě nedával, tam Roger s Rafou hráli takový level, že bylo v prvním kole jasné, kdo bude brát titul.

Za mě ok. :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
aligo
že tam nebylo žádné GS finále... Buď AO nebo FO bylo velmi emotivní...
Reagovat
Kojinho
Titulek je zavádějící. Z názvu videa na YouTube vyplývá, že se jedná pouze o podniky ATP, takže tam žádné momenty z GS nenajdeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Julienovi bych nějakej ten 250 titul přál, ale tohle bylo taky krásný...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist