VIDEO: 6. den ve Wimbledonu a Djokovičova demolice rakety

26. 6. 2011, 15:55
Video dne 3
I když už v sobě Novak Djokovič dokáže emoce udržet častěji než v minulých sezonách, horkou srbskou krev nezapře. Důkazem včerejší zdemolování rakety o trávu v All England Clubu.
Novak Djokovič

Hlava nehlava se Novak Djokovič vrhal po takřka nehratelných míčcích z rakety Marcose Baghdatise, vše vrátil, až poslední udržovací úder z nekhendu poslal do autu. Koho by to to nenaštvalo, po tak vyčerpávající výměně zkazit rutinní úder. I světová dvojka a suverén letošní sezony ze sebe musel dostat frustraci - svou raketu ničil o zem, a nebýt měkké trávy, zřejmě by z jeho náčiní příliš nezbylo...




... i Marcos Baghdatis bojoval jako lev, na více než jeden set mu to ale proti Djokovičovi nestačilo:




O překvapení se postarala Petra Cetkovská. Česká tenistka v zápase, který trval jen něco málo přes hodinu, porazila bývalou světovou jedničku Anu Ivanovičovou. Zejména závěrečný tie-break zvládla bravurně:




V těchto výměnách se Gael Monfils na trávě vyžívá, s Lukaszem Kubotem ale nakonec prohrál. A zdá se, že se mezi tenisty čím dál častěji rozšiřují rúzné oslavné tanečky, ten Kubotův je opravdu originální:



Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kde je 99.9 ????? Ako nám vysvetlí toto arogantné správanie ? Prečo Djokovic nie je "Srbské prasa" ? (prepáčte za výraz)
Reagovat
Frantz
Nic zvlastniho v tom nehledej,Novak proste jenom parodoval elegana :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je fakt, Novak tam mel spoustu spatnejch gest a pohledu. Ja proti tomu absolutne nic nemam, u tohodle sportu se nejni tezky nastvat, at si lamou rakety treba po kazdym micku, me to neurazi, ale na vyjadreni 99.9 jsem taky zvedavej:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist