VIDEO: Berdych a Štěpánek v Show Jana Krause

15. 12. 2012, 07:15
Video dne 24
Dva týdny po Andree Hlaváčkové se na červenou sedačku v oblíbené Show Jana Krause posadili také vítězové letošního ročníku Davisova poháru Tomáš Berdych a Radek Štěpánek. V pořadu například prozradili, že i během zápasu občas sledují své partnerky v publiku, nebo jak prožívali průběh zápasu v šatně.
Tomáš Berdych a Radek Štěpánek



Co jste v Show Jana Krause neviděli:

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

24
Přidat komentář
smazaný uživatel
Borci se vůbec nedostali ke slovu a zdálo se mě, že Kraus zpovídal jenom Štěpce a Berdych měl co dělat, aby se zapojil do konverzace, ale nejlepší byl stejně kníže :)))
Reagovat
Mayo
no môj ty Boh :D
Reagovat
carolyn
Otázky pro Radka a Tomáše, před natáčením:
http://www.youtube.com/watch?v=_Q3QE11NUn8
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bylo snad nejlepší, nejpřirozenější, měli nejvíc prostoru z celý šou :-))
Reagovat
Sonja
Sympatický:-)...ale se Schwarzenbergem byla největší prča:-D
Reagovat
George_Renel
si svým sympatickým vystupováním určitě ostudu neudělali. Spíš naopak, oproti jiným "celebritám" ukázali nejen smysl pro humor, ale i to, že mají něco v hlavě. Jen mám takový pocit, že u Šípa by to bylo ještě lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se mi oba líbili, slušelo jim to, v "civilu" vypadají hodně sympaticky, hlavně Radek nezklamal a pobavil s tričkem Rockyho :-)
Jinak se mi potvrdil můj dojem, že Tom je introvert, ve větší společnosti lidí se asi necítí příjemně, Radek byl jak ryba ve vodě, i víc mluvil. Bohužel obecný nešvar těhle šou, že se víc nechávají slyšet moderátoři, než hosté..škoda..dalo se z toho "vytřískat" mnohem víc, než pak ve výsledku bylo vidět. Myslím, že stejně všechny "zastínil" kníže :-)))
Reagovat
Heather_Fedex
mne trochu zklamalo, ze kraus opet zacal s temou hekani v tenisu. uz se to propira vazne moc a vlastne nikdo nic nerek noveho. ale ten zaver, jak tam fandili u obrazovky kdyz bezelo finale dc, to nemelo chybu!! ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Já jsem se docela dost pobavil, ale zase to hekání... Na druhou stranu, už dopředu jsem si přečetl, o čem se tam budou bavit, takže mě to nepřekvapilo. :D Celkově ale kluci neřekli na tohle téma nic strašného (a zároveň nic nového, jak sama píšeš). Jenom bych trochu polemizoval s výrokem Tomáše "Ať mi nikdo neříká, že tohle někomu pomáhá." Pokud vím, třeba takový David Ferrer taky není úplně potichu a řekl bych, že zrovna v tom finále Davis Cupu mu to docela pomohlo, když si proti němu ani neškrtli. :D O prvních dvou místech ženského žebříčku asi nemusím mluvit. :) Ale jinak mě na těch neustálých diskusích o hekání mrzí hlavně jedna věc. Já chápu, že je to zábavný pořad, ale oni se tam takhle baví o těch hráčích (hráčkách), kterých se to týká a ta druhá strana se nemůže nijak bránit. To mi přijde trochu nefér... A taky si nedokážu představit, že třeba Almagro přijde do nějaké španělské talkshow a tam se ho moderátor zeptá: "Teda, ten Berdych v Austrálii, jak ti nepodal ruku, to je ale uličník, co?" :D Takže sranda do talkshow určitě patří, ale nemuselo by to být na účet někoho jiného. Sice tam kluci nikoho nejmenovali, ale snad všichni víme, kterých hráček a hráčů se to týká...

Co mě naopak pobavilo, jak tam Kraus říkal: "Ty kamery snímají ty vaše partnerky a my sledujeme ty partnerky..." :D
Reagovat
Heather_Fedex
vzdyt i tom a radek si obcas heknou, tak at se netvari jako nevinatka ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já myslím, že Radek a Tomáš mají trochu jiné nešvary, ale nechci je tady kritizovat. Konec konců, kdyby s tím tématem nepřišel Kraus, tak by o tom vůbec nemluvili... Jak říkám, jinak jsem se docela dost pobavil. :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Já chápu, že je to zábavný pořad, ale oni se tam takhle baví o těch hráčích (hráčkách), kterých se to týká a ta druhá strana se nemůže nijak bránit. To mi přijde trochu nefér.."

To by mi přišlo taky nefér, ale oni nikoho nejmenovali, jak píšeš..a to je zásadní rozdíl, protože hekání je široký pojem a netýká se jen těch dvou holek.
Kdyby řekl Kraus třeba---ta Šarapova je hrozná, jak heká, tak to je něco jiného, ale prostě je to vděčný téma, a kluci se zachovali docela dobře, nijak to nekomentovali nějak víc.

Když to rozebírala Andrejka, bylo vidět, že si nebere moc servítky, řekla to naplno..a taky nezapomeň, že ty tenisti jsou na tom kurtu, ne my fanoušci, oni to musí vnímat úplně jinak..
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si myslíš, že se Almagra nikdo na to nepodání ruky nezeptal? ;-)
Reagovat
Heather_Fedex
jenze tu temu nacal kraus. temer stejne se k tomu vyjadroval i kdyz u nej byla petra k. mi vadi iba to, ze jsme se nedozvedeli nic noveho ani zajimaveho
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že to načal Kraus. No, taky mi právě přišlo, že nic moc jsme se nedozvěděli..:-(( a když už ukázaly Ester, mohla být vidět i Nicol.
Ten konec byl asi nejlepší, jak se tam Radek odvázal, když koukal na tu TV, jak se u Krausů slavilo :-))
Reagovat
pepin
Máš naprostou pravdu nikdo nikoho nejmenoval a takových všeobecných věcí se v těchto pořadech semele mraky. Petra třeba říká, že jí to hekání nevadí, Andrea je asi pravý opak a nejen ona. Tady to zase jen náš spisovatel vztahuje na ty jeho dvě hekny. A to je jeho věc.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak u Šípa to bylo i se jmény, u Krause ne. Pokud vím, tak Andrejka u Šípa akorát řekla, že měla nějaké problémy s Francescou. Potom taky řekla, že s Mashou ještě nikdy nehrála a když hrála s Vikou, tak to vůbec nevnímala... Já se na kluky nezlobím, oni si to téma nevymysleli. Je dobře, že nikoho nejmenovali. Zároveň ale nejsem naivní a vím, koho se to asi tak týká. Zas tolik těch hlasitějších tenistů (tenistek) ve špičce není...

quesh: Novináři se ho na to určitě ptali. Ale jestli se ho na to ptali v nějaké španělské talkshow? To nevím a celkem o tom pochybuju... Jestli máš nějaký odkaz, tak mě můžeš vyvést z omylu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám a upřímně řečeno ani nevím, jestli v nějaké talk show kdy byl.
Reagovat
Bob
tady je zase přecítěno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bobe, se nediv, je advent, tak nebud takovy cita ;-)
Reagovat
Bob
U někoho je advent asi každý den :)
Reagovat
PetaM
Je pravda, že si heknou všichni. Ale prostě až když docházejí síly nebo když chce dát do míčku nějakou velkou razanci. Ale Vika a Máša řvou prostě od začátku. Myslím, že hlavně o to se jim jedná .. :D Aspoň z mého pohledu :D
Reagovat
Heather_Fedex
z meho taky, neboj;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne vystizeno, lepe bych to nenapsala
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist