VIDEO: Bláznivý konec zápasu Štěpánek-Fognini

13. 8. 2013, 16:50
Video dne 8
S Radkem Štěpánkem prohrával už 2-6 a 0-4, vzchopil se a srovnal na 4-4, ale v závěru včerejšího zápasu v Cincinnati Ital Fabio Fognini znovu ukázal, že psychika není jeho nejsilnější stránka. Podívejte se, jak českému soupeři daroval poslední game.
Fabio Fognini

 

pva, YouTube

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Podle me se hadal, ze neslysel varovani predtim, ze myslel, že ho nemá, takže když dostal trestnej fiftyn, tak ho to asi překvapilo. Komentator je fakt moc, vůbec mu nebylo divný, že by podával zleva za stavu 0:30 a že je konec zápasu mu došlo, až když si podali ruce... Stay retardovana Nova
Reagovat
smazaný uživatel
no jasně, vůbec jsem u toho záznamu nevěděl, co se bude dít, když jsem to už předtím asi 5x říkal v přímým přenosu. Vůbec nevíte, co se v dané chvíli děje, kdy člověk poslouchá pokyny z režie, kdy se stará o další věci, než je zírání na obrazovku. Tak si nechte ty retardy.
Reagovat
Buldozer88
V kolik budete prosím vysílat záznam Fedexe? Díky
Reagovat
smazaný uživatel
vůbec nevím, nasazování záznamů jde zcela mimo mě..
Reagovat
letityfanousek
Též ho řadím mezi nevyzpytatelné hráče. Má v sobě moc holčičích manýrů, asi proto, že je údajně krásný a dívenky jsou z něho buáááááá.
Reagovat
stopan
ak chce vyhravat a hlaven porazat lepsich hracov musi si to zrovnat v prvom rade v hlave, bez koncentracie na hru sa vyhrat neda. v pamatiu mam doetera zapas French open 2013 v 3. kole s Nadalom, ked dva sety Nadala prehanal z rohu do rohu a totalnou nekoncentraciou si to skolackymi chybami prehral v prvych dvoch setoch a v tretom odisiel psychicky uplne.
Reagovat
spaniel
Ježíš, to je ale klaun.
Reagovat
ArcusII
No koukal jsem na ten zápas a dost jsem nechápal co to předved. Nejdřív srovná na 4:4 a pak udělá v rozhodujícím gemu tohle. Musím říct, že je mi Fognini hodně nesympatickej. Podle mě je to frajírek namachrovanej... Mrzí mě Radku, že jsem ti v tomle zápase nevěřil. Až s ním budeš hrát příště, už to neudělám, dobře že jsi ho zmáznul... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist