VIDEO: Bolestivé chvíle pro Nadala a Maracha

11. 7. 2017, 17:45
Aktuality 8
Rafael Nadal a Oliver Marach včera ve Wimbledonu prožili bolestivé chvíle. Španělský tenista se krátce před nástupem k osmifinálovému duelu proti Gillesi Müllerovi praštil do hlavy o rám dveří, když si chtěl v rámci zahřívacího rituálu poskočit. Rakouského tenistu zase v průběhu deblového utkání zasáhl míček do citlivých míst.
Profily hráčů
R. Nadal se praštil do hlavy

Rafael Nadal a Gilles Müller stáli před vstupem na kurt číslo 1. Zatímco Lucemburčan se v klidu soustředil, španělský tenista si chtěl v rámci zahřívacího rituálu poskočit. Jenže udělal tak ve dveřích a hlavou se praštil o horní rám. 

I když to pro Španěla muselo být bolestivé, nakonec se oba tenisté 'nehodě' zasmáli a trochu z nich spadlo předzápasové napětí. 'Omráčený' Nadal pak prohrál první dva sety, a byť se mu podařilo vynutit pátou sadu, po téměř pěti hodinách boje prohrál.

Zatímco Nadal si bolest způsobil sám, Oliver Marach čelil 'útoku' soupeře. Brit Jay Clarke ho v průběhu osmifinále čtyřhry trefil smečí do rozkroku a šestatřicetiletý rakouský tenista se skácel k zemi. 

"Ještě že už mám dva kluky," rozesmál dvojnásobný otec Marach publikum poté, co bolest začala odeznívat. Na rozdíl od Nadala zápas vyhrál a po dnešku se může těšit dokonce na semifinále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
brixner
Byly doby, kdy jsem ho skoro nenáviděl...
Dnes říkám jedno - Rafa je frajer a zaslouží veliké uznání!!!
Reagovat
babolat.cz
zraje jak víno
Reagovat
turista
Dokonce s pomocí lékařů Rafa oblafl genetiku a porazil i tu počínající plešatost. Transplantace vlasů byla v jeho případě úspěšná.
Reagovat
Franky
suhlasim okrem zlepsovania vykonu na kurte mu doktori opat pomohli :) tentokrat s jeho vyzorom :)
Reagovat
freeteepek
Takže on hrál vlastně s otřesem mozku? A ani o tom chudák nevěděl...:-/
Reagovat
Krisboy
Jelito.
Reagovat
fialka
Dala by som si a k tomu ešte kyslú kapustu, u vás zelí. mňam :)
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist