VIDEO: Bolestivé zranění Benneteaua: zvrtnutý kotník a zlomený loket

20. 4. 2012, 09:20
Video dne 8
Julien Benneteau si včera na antuce v Monte Carlu přivodil poměrně vážné zranění. V zápase s Andym Murraym si za stavu 5-5 při doklouzávání míčku nepříjemně podvrtl kotník a následný pád způsobil ještě větší bolest. Francouzský tenista se na kurtu svíjel a držel se za zápěstí, a jak pozdější vyšetření odhalila, kromě výronu kotníku utrpěl také zlomeninu v lokti.
Profily hráčů
Zraněný Julien Benneteau

"Ten loket je horší. Je to zlomené, což znamená nejméně tři týdny nehybnosti," posteskl si Benneteau, který se pokusil v zápase pokračovat, po 11. gamu ale skrečoval.

Nyní se bává se, že nemá šanci stihnout Roland Garros. Doufá však, že nepřijde o olympijské hry.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
So zlomenym laktom mam bohuzial osobnu skusenost..V nehybnom stave som to mal tusim 5 ak nie dokonca 6tyzdnov + rehabilitacia..Osobne si myslim,ze RG je pasé,OH mozno stihne avsak urcite v nie optimalnej forme..Proste má po sezóne,chudacisko..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Bennetau má v kariéře pech. Konečně se vyškrábal, tam kam patří a zase zranění...
Reagovat
Fandina
Zachraňoval při pádu na antuce nohu a odnesl to loket. Navíc tak pěkně rozehrané utkání. Přeji ať se to vše rychle zhodí.
Benneteau je mi moc sympatický, viděla jsem ho vloni na Štvanici, antuka mu sedí. V zápase tenkrát sice tuším ve QF prohrál s pozdějším vítězem Luky Rosolem, bylo to ve třech setech a styl hry obou pěkný. Hezký zápas. Lukáše tenkrát také hodně hnalo publikum, i když tam moc lidí nebylo. Fandili jsme mu fest, ale Lukáš to stějně hezky útočně sám vyhrál. Go go go Luky na antuku. Letos Juliena mezi hráči napsaného nevidím a Lukášovi budu zase fandit ... držím palce ... hraj dobře moooooooooc
Reagovat
smazaný uživatel
zápas jsem neviděl, ale z tohohle videa, hlavně ze zpomaleného záběru prolítl mráz po zádech - hrůza, děs...nesnáším výrony, protože jsem jich minimálně deset měl a vždy na stejné noze - shodou okolností stejně jako Julien na pravé...ještě ted se klepu...
Ale ta ruka bude asi horší, at se co nejdříve uzdraví...mám ho rád - hlavně tedy jako deblistu...
Reagovat
smazaný uživatel
Brrr :-(..znovu si to video už pouštět nebudu, výrony znám taky důvěrně, stejně jako nekontrolované pády na zápěstí :-(. Ať se Julien z toho smolného pádu rychle vykurýruje.
Reagovat
smazaný uživatel
No, já si to už podruhé taky nepustím, stačilo mi, co jsem viděla, bylo mi ho moc líto, jak tam na zemi brečel. Taky vím, jak dokáže bolet kotník :-(
Hrál moc pěkně, vyrovnaný zápas, škoda :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No..já jsem právě na tyhle "konce pacek" (kotníky, zápěstí) býval náchylný. A teda udělat si výron a třeba pochroumat zápěstí najednou, to bych asi potřeboval pečovatelku :-)).
Naštěstí Julien pak chodil docela v pohodě, snad mu to po sundání boty nenateklo do velikosti konve..:-(..ale všechno se zahojí :-).
Reagovat
misoSK
clenok je bolestivy, ale zahoji sa urcite rychlejsie ako ten nestastne zlomeny laket, je to smutne, ten laket na prvy pohlad nevyzeral tak zle na tom...snad sa Julien da cim skor dokopy, hlavne aby stihol olympiadu, myslim, ze bude jeho posledna v kariere
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist