VIDEO: Bratři Bryanovi vrací osm smečí

31. 3. 2016, 10:05
Video dne 6
Kdyby se John Patrick Smith nerozhodl změnit rytmus výměny, možná by s parťákem Omarem Jasikou 'bušili' do bratrů Bryanových ještě dnes. Američané úspěšně vrátili osm smečí Australanů, výměnu však přesto prohráli. Nicméně postup do semifinále si už ujít nenechali.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nijak nechci snizovat um Bryans, ale ty smece byly zahrany katastrofalne na totalni jistotu. Ale keste jsem to nevidel, takze i rak kloboucek.
Reagovat
Fandina
Bryani to oblečení, tady v článku i na streamu právě teď.
http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-herbert--mahut-bryan--bryan-or-jasika--smith-atp-miami-tennis-286457.html
Reagovat
Frick
Co se dá dělat. Nejsou kapela, aby pořád vyhrávali.

Moment! :-D
Reagovat
babolat.cz
to jsou tedy smeče...divím se, že tak talentovaní tenisté jako jsou BB nehrajou singly...
Reagovat
VlS
tady je vidět, jaký lepidlo ten povrch v Mia je.
Reagovat
PetaM
Nevím, hodněkrát to zasmečovali pomalu a přímo do jednoh z Bryanů. Navíc těm smečím dávali velmi špatný úhel. Prakticky to zabíjeli kolem servis lajny a ten míček se odrazil vysoko. Chápu, že nechtěli zkazit, ale vyloženě vítězný úder z toho taky nechtěli udělat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist