VIDEO: Čtvrtek v Dauhá

15. 2. 2013, 10:02
Video dne 5
Zápas, ve kterém Petra Kvitová předvedla proti Nadě Petrovové několik obratů, se do sestřihu nevešel, nechybí však pár výměn duelu Kláry Zakopalové s Marií Šarapovovou či Sereny Williamsové, která se už v pátek může stát nejstarší světovou jedničkou. Podívejte se na krátký sestřih čtvrtečního programu.
Serena Williamsová



Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
viděls ten Aničky hotshot na síti?:-P:-D
Reagovat
VlS
Jo, ten je jedlej
Reagovat
smazaný uživatel
Wow! :) Tak tohle jsem v přímém přenosu neviděl, protože jsem to měl asi zrovna přepnuté na zápase Caroline... No vždyť jsem včera psal, že Anička na to má. Chce to jenom trochu stabilizovat výkony a pak můžou přijít výhry i nad výše postavenými hráčkami... Jinak jsem velmi potěšen, že na turnaji v Dauhá mají moje favoritky už třikrát "Hot Shot" (dvakrát Caro, jednou Ana). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by hot shot dokázal vyhrát zápas:-)...Ana v tom zápase přespříliš chybovala (zvlášť v 1.setu), pak už se srovnala, ale i tak nakonec neuhrála ani set. Neva no, já jí pořád věřím:-)
Reagovat
VlS
tam Sam Marii posílá proboha pořád ty míče s vysokým odskokem, ta ji pak mlátí jak žito, a Sam furt hraje čím dál tím stejně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist