VIDEO: Dimitrovova skvělá výměna

3. 3. 2014, 08:40
Video dne 9
Grigor Dimitrov v pátečním čtvrtfinále proti Andymu Murraymu předvedl další z neuvěřitelných výměn. Bulhar v Acapulku nakonec získal svůj druhý titul.
Grigor Dimitrov

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

9
Přidat komentář
Fandina
Když jsem chtěla pochválit videon, tak zmizlo. Nicméně předtím jsem ho viděla a byla to excelentní výměna od obou a neuvěřitelně dlouhá s vítězným koncem pro Grigora a i parádička byla.
Reagovat
J.M.
Tady se naplno projevuje nesmyslnost absence tlačítka pro maximalizaci u vložených videí z YouTube. Už u běžných videí zde je to na hranici koukatelnosti (ano, jde kliknout na ikonu YouTube a prohlídnout si to přímo tam, ale potom není důvod to video vůbec vkládat, stačil by pouhý textový odkaz). Ale speciálně Acapulco se svým "lahůdkovým" leteckým pohledem na kurt (to vymyslel někdo hodně chytrý) v maličkém nezvětšitelném okénku na stránce, to je skutečná lahůdka pro milovníky absurdního divadla.

Jinak co se týče té výměny, opět mě napadá, co asi bude Grišo předvádět za pár let... Tenhle lítací, vyškrabávací, gymnastický styl, kdy se ve výměně drží zuby nehty, mu přináší pár bodů navíc, někdy těch zásadních, ale tady prostě těží ze svého mládí. A zatím relativního zdraví. Často je to důsledek toho, že prostě není schopen ve výměnách sám diktovat tempo. A to právě bude potřebovat, až bude jeho tělo starší. Takže jsem rád, že v Acapulcu kromě takovýchto výměn předváděl už i razantnější, agresivnější tenis, protože to je podle mě cesta, kterou by se měl dál ubírat. Ne tahle gymnastika a "vyhrávání ošklivě".
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, taky už jsem si říkal, proč nejdou videa na TP maximalizovat na celou obrazovku. To snad není tak složitá úprava kódu...
Reagovat
Fandina
Jak píše J.M. stačí kliknout na ikonu YouTube a pak můžeš zvolit ještě velký přehravač a celou obrazovku a má to tu výhodu, že si to otevřeš v novém okně a TP zůstane, tak jak je.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale proč bych měl kvůli tomu klikat na tlačítko YouTube? Pořádně naprogramovaný web umí povolit maximalizaci přehrávaných videí na celou obrazovku. Samozřejmě se tak děje v novém okně a původní obsah zůstane zachován. To jsou triviality, které by měl někdo, kdo se tím údajně zabývá, znát...
Reagovat
Fandina
Ten kdo dělal tenhle web, tak ví, proč to tu má takhle a ne jinak. Jestli chceš vědět, proč takhle, tak ze ho na to zeptej. On jediný ví, proč to sem dával takhle.
Reagovat
Fandina
Případně správce webu to ví, nebo ten, kdo sem články dává. Těch ze zeptej.
Reagovat
J.M.
A ty ses ho ptala, jestli ví, proč to sem dává takhle? Protože jinak nechápu, jak můžeš mít ve všem tak jasno. Skutečnost je taková, že řada lidí na stránky dává výchozí kód z YouTube, který maximalizaci neumožňuje, a k umožnění je potřeba tam přidat parametr. A to ne každý ví. Čili jsou skutečně tací, kteří nevědí proč to mají takhle a ne jinak. Nemusí v tom být vůbec úmysl ze strany TP (ze strany YouTube to úmysl být může).
Reagovat
Fandina
Já nemám problém s tím, kliknout na ikonu a potom tam mám v nabídce jak malý, tak větší ta pohled na celou obrazovku. Já to nemusím mít rovnou tady. Jen vím, že když je to tady takhle, tak to má nějaký důvod a ví to ti, kdo sem ty články dávají nebo tvůrce webu. Takže když chceš, aby to udělali jinak, tak je nejlepší jim to napsat a buď uspěješ, nebo ne. Nic jiného se k tomu nedá říci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist