VIDEO: Djokovič imituje Šarapovovou II.

25. 8. 2011, 09:00
Video dne 14
Novak Djokovič před pár dny natočil video, v němž paroduje reklamu s Marií Šarapovovou. Netrvalo dlouho a Srb s Ruskou se během přípravy na US Open potkali na kurtu. A Djokovič si sebou nezapomněl vzít blonďatou paruku a znovu imitoval pohyby své kolegyně.
Novak Djokovič alá Maria Šarapvová




Připomeňte si parodii reklamy s Novakem Djokovičem. "Na kurtu se cítím krásná, cítím se jako žena," říká před kamerou:




A jak vlastně vypadá originál reklamy na raketu Head?




Nakonec se oba tenisté sešli na tiskové konferenci:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

14
Přidat komentář
Pe3k
Gael Monfils.Pokud máte v oblibě toho atletického tenistu, posílám odkaz na jeho nové video - oproti tomu nahoře, luxusní počin.

http://www.youtube.com/watch?v=L0qyeAF9I10&feature=channel_video_title
Reagovat
steve79
Mě to příjde pěkný. Doufám, že bude těchto videí více. Je to dobrá reklama pro Head. Šarapovové to určitě není příjemný, hlavně to vzdychání.
Reagovat
vendulkabendulka
Ano, je to od zacatku nevtipne, infantilni a hloupe. A vsechni to videli. Blahopreji firme Head, skvela viralni kampan.
Reagovat
smazaný uživatel
uz to zacina byt trapne... ten isty vtip, stale dokola. byt na Mariinom mieste tak firmu zazalujem za urazku na cti. robit si pr.del na kurte je jedna vec ale urobit to cez reklamu, je uz ina kava...
Reagovat
Teo
Až na to, že Sharapovová taky udělala reklamu pro HEAD, takže to vypadá spíš na jednu velkou rodinu než dva nepřátelské "tábory"...
Reagovat
smazaný uživatel
nevypada ze by to Marii nejako vadilo
http://www.youtube.com/watch?v=ty8yD2Z7wGw

ked Novak bol v uzadi kazdemu to bolo smiesne, ale teraz ked kraluje ako kral na vasimi oblubencami Nadalom a Federerom kazdemu to je trapne
Reagovat
W.G.M.
Myslim, ze kazdemu to rozhodne smesne nepripadalo... Mne napriklad se to zdalo byt od zacatku nesmirne trapne. A verim, ze rozhodne nejsem sama, kdo si potrpi na trosku kultivovanejsi zabavu, nez je napodobovani stale stejnych tenistu, zvlaste kdyz krome Nadala a Sarapky neni vetsina z nich zrovna tak vyrazne odlisitelna od ostatnich.
Reagovat
smazaný uživatel
Sic jí to nevadí, ale určitě ji to nějak nepotěšuje... Myslím si, že je to úplná "chujovina", už neví, jak se jinak zviditelnit.. ono by ho šlo též snáze napodobit, 50 poklepů před servisem a švihnutí raketou o zem po každým zkaženým úderu... protože kdykoliv hrál ve třech setech tenhle rok, snad pokaždý hodil raketou o zem..
Reagovat
Vojtaakk
Je to jen sranda... já myslim že Maria se tim baví... pokud by jí to vadilo, tak mu to řekne! Na napodobovani specifickych veci tenistu neni nic spatneho... neni to nijak sproste... komu se to nelibi at se na to nediva... ja se pobavil dobre...

P.S. Mohl by zkusit napodobit Bartoli!!! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
je to sranda, kdo se nad tím pohoršuje musí bejt hroznej suchar :D
Novak mě baví
Reagovat
smazaný uživatel
Sranda to je jednou dvakrát, ale ne pořád dookola. Opakovaný vtip není vtipem.
Reagovat
spaniel
No, asi to udelali pro lidi co to jeste nevideli a hlavne oficialne, takze to muzou pouzit v reklamach atd... Sarapce to urcite nevadi, vzdyt je u toho. Ale pro me uz nuda, nejlepsi to bylo poprve v satne, kde jich predvadel vic.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím, legrace není nikdy na škodu =)) Ale je pravda, že už by mohl zkusit něco novýho ;)
Reagovat
VlS
Tím by se fyzicky odrovnal na půl sezóny, protože co ta holka nadělá zbytečnejch pohybů za jeden game, to Nole nenaběhá za set :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist