VIDEO: Djokovič skotačí s orientální tanečnicí

1. 3. 2013, 10:11
Video dne 48
Novak Djokovič se na hráčské párty před turnajem v Dubaji nenechal dlouho přemlouvat a od rozjedené večeře si 'trsnul' s orientální tanečnicí. Když si Srb postěžoval, že nemá čím třást, uvázala mu místní sympatická dívka jeho šálu alespoň kolem pasu. Nejlepší tenista pak nesměl chybět ani na pódiu, když se hrál jeho oblíbený hit Gangnam Style.
Novak Djokovič

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

48
Přidat komentář
letityfanousek
Roste nám nový Berdych! Vítej v top 200, do konce roku budeš v top 100 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe, s tím Štěpánkem, cos psala Fandině- to ses pěkně trefila;-)
Reagovat
Nola
Djoker nemusí každého baviť... vyčítať mu bočné úmysly, umelosť a pod. je vyslovene trápne, samozrejme jedná sa hlavne o fanúšikov iných tenistov... keby ten váš bol podobný típek, tiež by ste mu vyčítali, že sa predvádza, že musí za každú cenu zaujať... ten váš ale nemá na to gule :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nolo, k tak tezkemu "stretu zajmu" by logicky nikdy u nas ani nedoslo. Z jednoducheho duvodu, typek, ktery mi pije krev, by nikdy nebyl "ten muj". Preci.. :-)
Reagovat
Fandina
Nola ... přece když napíši, že video je celé nahrané a nejedná se o extra zábavu, tak to neznamená že někomu něco vyčítám. A propo když se mi bude líbit jakýkoli týpek, tak mu budu fandit a ne ho závidět jinému.
Reagovat
smazaný uživatel
to je típek ten to tam rozbalil
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nole je komediant sám o sobě a baví tím sebe i okolí :) a vždycky se najde někdo, komu se to nelíbí :P spíš se jim na to mohl vykašlat, ani dojíst ho nenechali :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak:-)
Mně se na Nolem líbí, jak lidi kolem sebe baví- je vidět, že mu to přináší radost a i on sám si to užívá:-)
Reagovat
Fandina
Sonja ... dole jsi mi napsala, že to bylo všechno umělé, teď zase, že lidi kolem sebe baví a jak mu to přináší radost, nevím no, vždyť se tam kroutil z donucení, i ti jeho spolustolovníci z toho neměli radost. Nicméně tancovat umí a je to šoumen, ale já bych prostě jen na tu holku koukala a nedělala jim tam šaškoviny. Tak nevím, jak můžeš psát, že si to tam užíval.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam dole to byla pochopitelně ironie, Fandinko;-)
Nebylo to z žádného donucení, nechápu, co máš:-O Já na něm vidím, že si to užívá, baví se a taky rád baví ostatní, na tom přece není nic špatného, proboha. On sám psal na fb, jak si tu party užil i s bratrem a myslím, že ty sama tady furt opakuješ, jak se má věřit lidem to, co říkaj...ne?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=525000267552829&set=a.161904970529029.46755.161367337249459&type=1&theater
Reagovat
Fandina
Sonja ... vidíš vidíš, jak si nemáš z druhých utahovat. Možná, že si to i užíval, ale vypadalo to opravdu dost divně, takové strojené, to můžu stokrát lidem věřit co říkají, ale také vidím a mám vlastní rozum.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to strojené nepřišlo, ale jak píše výš danca, vždycky se najde někdo, komu se to, že Nole baví, nelíbí, to je v pořádku:-)
Reagovat
Fandina
Sonja ... myslím, že platí obecně, že každému se líbí něco jiného a vůbec se to netýká jen Noleho ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt, já jen nechápu tvou drzost psát názor/svůj pohled jako fakt, jak předvádíš dole..."faktem je, že celé to video jen dýchá umělotinou".
Už si tebou nehodlám kazit pro mě hodně radostný pátek- Nole vyhrál, Tom vyhrál...takže dobrou noc.
Reagovat
gigin
Gulba taky vyhrál :DDDD
Reagovat
Fandina
Sonja ale na mě to video působí uměle. Bodyguárdi tanečnice, nic přirozeného. Napsala jsem, jak to na mě působí. Předpokládám, že to dělá tak každý. Sorry. A moje fakta nemusí být tvoje fakta. Každý přece máme svou hlavu a svůj rozum.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, že si svůj dojem prezentovala jako fakt, což já osobně nesnáším. Fakt je jen jeden, neexistuje můj a tvůj fakt. Tomu, co je subjektivní, se říká názor, dojem...ne fakt.
Je přece jasné, že to prostředí, ve kterém se tenisti pohybují, není nic přirozeného, už proto, že je věčně snímaj kamery...a my je můžeme vidět jen přes kameru, takže nám vlastně všichni můžou přijít umělí a může nám přijít, že to, co dělají, dělají jen na kameru...Ale proč takhle přemýšlet? Já jsem přesvědčená, že se Nole bavil a když díky tomu pobaví i ostatní, tak je to ještě hezčí:-) To je můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
muzu te ujistit, ze je mnohem lepsi uzavrena spolecnost, protoze na podobnych akcich dobra a prirozena zabava opravdu neni mozna. Nejde ani tak o pritomnou ostrahu, ktera je nekdy nutna, o "VIP", kteri mohou byt i normalni a fajn, nejde ani o ofiko program, tisk, cert ho vem, ale jde o vsechny ty servilni pitomce, kteri se vsude a vzdy sletnou na slavu jak vosa na bonbon.... pardon... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
necetla jsem Sonju... prezentuju svuj DOJEM... :-)
Reagovat
Fandina
Sonja ... já samozřejmě rozumím tomu, že můžeš být alargická na slovo fakt. Ale to je tvůj problém. Nemíním tu slovíčkařit a vymýšlet si něco. Píši jak mi z prominutím zobák narostl. Tady nejsem žádný spisovatel redaktor kohokoli, abych tady podléhala nějakým pravidlům. Napsala jsem to jsem napsala a za tím si stojím. Kdybych byla na místě Noleho, chovala bych se jinak. Já ale nejsem on, tak tím to pro mě končí.
Reagovat
Fandina
Oprava ... s prominutím ne z prominutím ... sorry hrubka
Reagovat
Fandina
sojka ... já rozumím tomu, že prostředí, ve kterém bylo video natočeno jde na vrub situaci, postavení prvního tenisty na žebříčku a rozumím tomu, že ani nemůže jít o žádný pohled do soukromí. Je to určitá daň člověka který cokoli dělá před zraky milionů lidí jako je tomu u profesionálních tenistů.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinka za prirodzenú zábavu ocení len Video, kde si Nole šňupne tri čiary kokaínu, kdesi za zatvorenými dverami natočené skrytou kamerou :)
Reagovat
Fandina
Forehand ... tak teď si mě odhalil ... kdyby Nole šňupal, tak by se mi to líbilo, to je fakt, ale zase bych nechtěla, aby to bylo na videu a všichni o tom věděli, to zase ne, znáš ty pindy jaké se pořád na tyhlety týpky vytahují ... úsměv
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek ... a už vůbec si nedovedu představit jak šnupání pomáhá ve výkonu tenistovi, podle mě ho to může zbrzdit, ale nejsem odborník ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Svým způsobem si ale trošku protiřečíš. Na jednu stranu ti je jasné a víš, jak to mezi profesionály první desítky chodí, myslím tím mimo kurty, ale na druhou stranu tu "nepřirozenost" omíláš pořád dokola, ale tak sto chutí, sto vůní :). Nicméně určitě on je vrozeným extrovertem a optimisticky naladěný, takže si i myslím, že mu druh téhle zábavy na ofiko akcích zase tak nepřirozený není :)
Nicméně si neumím představit ,že by něco takového dělal např. Roger, ale u takového Radka Štěpánka určitě ano! :)

A když si u těch odkazů, tak se podívej třeba na tohle, to taky o něčem svědčí, ale nebudu někomu vyvracet jeho názor :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eCKGfDm99jw
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je jasný a každý tenista přistupuje k podobným věcem jinak a Novak se v tom jejich tenisovém světě jednoduše zapsal jako bavič, prostě mladej kluk se smyslem pro humor, kterej je pro každou srandu, tak proč toho na těch akcích nevyužít :) Tak to má být a pak je na každém, jak si to přebere, někomu to přijde jako "ukazování se" za každou cenu a někdo se u toho zasměje... a btw. ono břišní tance není jednoduchý napodobovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=xYA_7RUSarU a myslím, že on je asi pořád stejnej, 2007 nebo 2013, umí se bavit a mohli bychom si od něj kus toho optimismu vzít a ne tady slovíčkařit :))) Však jsem zvědavá na zítřejší finále :)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovice nemusim, takze jsem se nedivala ani na jeden odkaz, omluva. Ale s tim optimismem jsem se usmat proste musela, protoze si radeji necham svuj. Nejsem tanecnice, ale hrac, takze verim, ze ne na parkete, ale na kurtu je pravda. A uprimne, videla jsi nekdy Djokovice = bavice, kdyz se mu nedari? :-) No nic, take se tesim na zitra. Co kdyby? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ono to bylo spíš na holky, než na Tebe - ta moje reakce tady, jenom jsem se pak tak zamyslela, tak jsem se trochu rozepsala :)
A to je jasný, moc dobře si pamatuji tu jeho vzteklost a mlácení raketami, ono mu to občas ujede i teď, ale říká se, že i Federer byl kdysi dávno "vztekloun" :) a teď pomalu ani emoce znát nedá...
Ono s úspěchem stoupá i sebedůvěra, takže není nemožné, že Berďa zítra vyhraje, nikdo není neporazitelný a v tenise rozhodují maličkosti, ostatně jako ve většině sportech :)
Reagovat
smazaný uživatel
tech uspechu na konte ma zatim vic Djokovic.. :-(.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě, ale Berďa se o dost zlepšil, oproti předchozím sezónám a dnes, teda už včera to předvedl, ale jen aby nedostal dva kanáry, stejně zastávám pořád takovou teorii, že každý zápas je jiný a může se stát cokoliv :P
Reagovat
Madrileno
Nole je trapnej pozer
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi skotačit taky, ať nejsi tak zatrpklej:-)))
Reagovat
Fandina
Sonja ... a tady se vyjadřovat smím?
Reagovat
Madrileno
Pokud bych to zkusil ja nebo kdokoliv jiny, skonci v Dubaji na policii, v horsim pripade rovnou na letisti :-)
Ale je videt, ze mistni pomery znate dobre
Reagovat
smazaný uživatel
Na skotačení přece nemusíš až do Dubaje:-)
Reagovat
Fandina
Sonja já se bojím tady cokoli napsat, abys mě zase nenařkla, že chci určovat diskusi, ale faktem je, že celé to video jen dýchá umělotinou, není to nic přirozeného včetně toho prostředí a už vůbec nejde o nějaké skotačení jen tak z podstaty, že mám radost. Být Nolem, tak bych se raději takových situací vyhla, ale samozřejmě jím nejsem, takže se mi to hezky kritizuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasněže to je umělé, jak jinak:-))))))
Reagovat
Fandina
Sonja ... tak to jsem ráda, že jsme se shodly ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinka, Fandinka...
Reagovat
Pe3k
Jelena někde v lese a Novak si tam užívá s ...
Reagovat
smazaný uživatel
...tak ted uz jen chybi, aby ho DelPo dnes vyradil ze hry a ve finale si pinkl s Valasskym Rebelem, a bude to opravdu povedeny turnaj, se vsim vsudy:)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Vlastne pockej, nemas to nejak prekombinovany?? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-) mozna, ...ale Nolda si uzil a zatancoval na party, DelPo si uzije a zatancuje u site ve finale, Roger udela dobry skutek a usetri sily na IW a M, Tom si pinkne s DelPem, se kterym si mel pinknou uz minule a nevyslo to, tak ogar bude aspon stastny, no a kruh se uzavira... a Nolda bude mit cas o vikendu jeste na zelvicky, .....vsichni budou neustale spokojeni:)
Reagovat
Fandina
Vlk ... tak to je hezký výklad, všichni budou spokojení. Já tedy nejsem, přála jsem si finále Roger Tom, tyhle losy nemám ráda, tak snad příště ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))))))
Nole ukazoval na prsa "I have nothing to shake":-D:-D...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist