VIDEO: Emmrich žádá Krajicekovou na kurtu o ruku

17. 6. 2014, 08:06
Video dne 16
Nečekanou dohru mělo pro nizozemskou tenistku Michaellu Krajicekovou včerejší vítězství v Hertogenboschi, její první na okruhu WTA v letošní sezoně. Poté, co porazila Janu Čepelovou, přišel na kurt její přítel, deblový specialista Martin Emmrich, a učinil jí návrh, který se neodmítá...
Martin Emmrich žádá Michaellu Krajicekovou o ruku



"Bylo to obrovské překvapení," řekla pětadvacetiletá Krajiceková k nečekaným zásnubám s o čtyři roky starším německým deblovým specialistou Martinem Emmrichem.

"Už jsme o svatbě několikrát mluvili, ale takhle jsem to rozhodně nečekala. Byla to velmi speciální chvíle. Jsem moc šťastná, že to udělal právě takhle. Tady jsme se před rokem poznali a myslím, že je to pro nás zvláštní místo," uvedla nizozemská tenistka, která od loňského podzimu tvoří deblový pár s Lucií Hradeckou.

"Prvních 10 nebo 15 vteřin, kdy přišel na kurt, jsem si říkala 'dobře, je to hezké ho vidět, ale je to divné'. Ale když jsem pak uviděla slzy v jeho očích, tak jsem si uvědomila. co se bude dít. Celou dobu jsem se soustředila, že jsem vůbec neslyšela, co říká. Jen jsme věděla, že určitě chci říct ano," dodala aktuálně až 207. hráčka světa Krajiceková.

Dvojice má v plánu hrát na letošním Wimbledonu smíšenou čtyřhru.

pva, YouTube, Luboš Zabloudil

Komentáře

16
Přidat komentář
Titan
Před rokem se poznali a už mnohokrát mluvili o svatbě...
Karolajn se musí za břicho popadat...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A v tipoch bolo,ze Cepelova vyhra...Kto vi ci jej Emrich nepovedal pred zapasom o tomto a Janka ju nechala vyhrat.Predsa len keby Krajicek prehrala horsie by sa ziadalo o ruku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mel sem vsazeno, takze mi to taky pripada nafingovany :D
Reagovat
UnrealTom
to určitě čobolko :D
Reagovat
PetaM
Míša byla kdysi velice dobrá hráčka. Ale zranila se, chtěla skoro skončit s tenisem, proto má SR. Jen se vrací tam, kam patří ;)
Reagovat
Fandina
Jestli jí chtěl požádat o roku, tak by to udělal tak jako tak, jedna výhra na to asi neměla vliv ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Žiadať niekoho o ruku pred plnými tribúnami je trápne.
Reagovat
Fandina
Proč by? Naopak je to víc zavazujicí ... úsměv
Reagovat
Fandina
Ale faktem je, že je to nezvyklé, to ano. Běžně se to nedělá.
Reagovat
PetaM
Jo, mnohem běžnější je žádání o ruku na nějakém zápase tím, že podplatíte vedoucího kamery, aby vás v přestávce nasnímal a vy jste mohli požádat ženu o ruku ... Tohle je skutečné klišé ...
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))
Reagovat
r.Fever
Trápne je, keď niekto povie nie ;)
Reagovat
Fandina
už jsem to tu psala, dívala jsem se na hru holek a hned jak to skončilo přišel moderátor na kurt a já myslela, že bude rozhovor s vítěznou Míšou a místo toho bylo tohle. Super a úžasnéééééééééééééééé!!!
Reagovat
smazaný uživatel
hezkýýýýýýýýýýý
Reagovat
smazaný uživatel
Jo proto půl roku nevyhrála.
Reagovat
George_Renel
http://revue.idnes.cz/ochotska-a-rosol-028-/sex.aspx?c=A140616_125946_sex_zar
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist