VIDEO: Exhibice Federer - Koroljov

4. 2. 2009, 15:10
Video dne 13
Když se Roger Federer loučil s diváky v Melbourne, měl oči v slzách. Toto video připomíná mnohem veselejší moment: třetí game třetího setu proti Rusovi Koroljovovi, který Švýcar ve dvou výměnách proměnil v exhibici.
Roger Federer

pva, YouTube

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
takový smeče vracel i nadalovi :-) to bla krása.
Reagovat
smazaný uživatel
Mmm..Je to borec..takovýhle výměny..jako za starých časů:)..každý se může od Fedexe pořád co učit..on je fakt nejlepší
Reagovat
smazaný uživatel
Aaaano presne tak :) je naj!
Reagovat
D.A.N
Nadalovci si neuvědomují, že Roger se porazil sám a vyhrál ten co neměl, čili v třetím setu to měl vyhrát a byl by klid a tak musíme poslouchat ty hloupé řeči jak je Nadal nej brr.
Reagovat
smazaný uživatel
Pleteš se Rafa fihrál zcela po právu a je nejlepší na světě.Původně jsem sem něchtěl psát,ale když tu zas vytahuješ Nadalovce tak mi to nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, D.A.N., nejenom, že máš vysoce trapný nick, ale i ty tvoje komentáře se skoro nedají číst:)) Že vyhrál ten, co neměl, no co ktomu dodat?? Vyhrál ten, co byl lepší, toť vše!! Fedex má prostě nadalofobii, kterou už nikdy nepřekoná...
Reagovat
carolyn
Snad nemyslíš že tvůj nick je inteligentní okoune, no asi tak stejně jako seš ty sám i stěma tvejma trapně přidrzlejma řečma
Reagovat
smazaný uživatel
D.A.N za co si zasloužil Roger vyhrát víc než Rafa?Za minulost?Za to že v rozhodujících chvílích byl horší a dělal dvojchyby?Za to že neproměnil brejky?Nebo za co když to tu tak vytahuješ.
Reagovat
D.A.N
Moc dobře víš, že zápas mohl skončit úplně obráceně a když to nevidíš tak opravdu tenisu nerozumíš. Byla tam velmi tenká hranice mezi výhrou a prohrou a jak řikal Roger k pátému setu nemělo vůbec dojít, žel 3.sadu měl vyhrát a byl by klid a nědělali by jste tady ramena.Děláte z něho nějakého boha a přitom jen jeden zápas co hrál proti Rogerovi, ve kterým přesvědčivě vyhrál byl loňský french open, čili zbylé zápasy byly vyrovnané a jak říkám Nadal vyhrál všechna čest, nicméně opět měl méně vyhraných míčků a to je dost výmluvné.Jo Secca nic proti tobě, jen jsem reagoval na Moonique, který zaútočil hodně nevybíravím způsobem na Rogera no a okoun to je jen leklá ryba:-):-)
Reagovat
D.A.N
Omluva Moonique. Nevzpomínám si kdo to přesně napsal, jelikož tam bylo sprosté slovo domnívám se, že byl smazán komentář k tomuto článku ještě jednou omluva.
Reagovat
smazaný uživatel
Já proti tobě taky nic nemám,nijak neútočím jen debatuju.Ano mohl ten zápas dopadnout jakoliv to je fakt ale dopadl tak jak dopadlo.Třeba předloni nebyl Federer ve Wimbledonu také o nic lepší,ale vyhrál tak to prostě bejvá.Navíc když jsou oba hráči takto vyrovnaní nemůžeš čekat výkry 6:0,6:1,6:2 to prostě nejde.Pořád si neodpověděl PROČ to měl vyhrát Federer.To že k 5. setu nemělo dojít,tak to mě nezajímá.Prostě k němu došlo.Roger nyvužil šací Rafa na ty brejky zahrál z většiny případů parádně.Vyhrál ten kdo unesl tíhu zápasu a ten vyhrál zaslouženě to je fakt!
Reagovat
D.A.N
Samozřejmě, že v tomto máš naprostou pravdu jak jsi psal a vím, že na to se prostě už historie ptát nebude, nicméně psal jsem o tom třetím setu, který Roger absolutně prohospodařil.Mne jen štve, že jse píše, nevím jestli ty že ho absolutně přehral a že na něho už mít nebude to jsou jen hospodské řeči jestli mi rozumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš je to sport a ten se může okamžitě otočit o 360°!Kdybych já si měl dělat hlavu z toho co slyším o Nadalovi...tyhle kecy jsou mimo,sice má teď Rafa navrch ale nikde není psán to že to tak zůstane.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist