VIDEO: Federer řádí u sítě

19. 12. 2008, 12:08
Video dne 43
Zápasy mezi dvěma momentálně nejlepšími tenisty světa bývají plné výměn, které stojí za zaznamenání. V této tahal za kratší konec Rafael Nadal, který sice ještě dokázal vrátit Federerův bekhendový - naslepo zahraný - volej, ale pak už mohl jen sledovat, jak Švýcar pohodlně zakončuje...
Roger Federer - Rafael Nadal

Komentáře

43
Přidat komentář
smazaný uživatel
O nějakém homepage jsem nikdy nic nepsal. Jde mi právě o tu sekci Zprávy. Když na to kliknu, objeví se strana s 10 nejnovějšími články. Až do toho nešťastného přebarvení webu jich tam bylo 15. Během sezony články přibývají dost rychle. Nevadí vám, že u článků spadlých na druhou stranu debata rychle skončí? Místo zvýšení počtu na 20 jste to naopak snížili na 10. Co si mám o tom myslet?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Querrey :-D ten se do toho vžil úplně. Jj, celý to je zábavný :-)
Reagovat
skott
pekne hlavne Santa Kolja:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Stížnost jsem mohl poslat neveřejně, ale k čemu by to bylo? Zamyslete se. Neznámý adresát by ani text nemusel číst a smazal by ho jedním kliknutím myši.
Kolega rusofil mě potěšil. Nepoměr mezi počtem diskutujících a počtem čtenářů webu (podle údajů z toplist.cz) je značný, neochota se vyjádřit k tenisovému dění mě taky štve.
Šroubováku, tak právě tohle nijak nezměnili, ale nevadí mi to, nejsem příznivcem větvení a nekonečného zužování šířky polí pro další odpovědi k odpovědím.
Nepofato, opravdu nevím, v čem jsou moje reakce vždy kritické. Že jsem párkrát za celou dobu upozornil na autorovu chybu? To dělají i jiní. Nebo vadí občasné připomínky na adresu čtenářů? Škádlení čtenářky carolyn přece baví i ji samotnou. Má možnost reagovat a debata se může rozjet. Ona dělá totéž. Web si cením už jenom tím, že ho pravidelně čtu.
Víš co je zajímavé? Byl jsem jediný, kdo před časem napsal (ostatním to asi nevadilo), že by měli zrušit možnost anonymních komentářů, aby se omezilo publikování nechutností. Stalo se. Trvám na nesmyslnosti počtu 10 článků na stránku. Ke článkům z dalších stran už nikdo nic nepíše. Web si záměrně snižuje čtenost, což je divné.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že se zbytečně často pouštíš do čtenářů a kritizuješ jejich komentáře. Nemyslím teď jejich obsah, ale formu. Opravovat pravopisné chyby a posuzovat úroveň slohu, je podle mě nad rámec. Nevím, zda je to ze tvé strany škádlení :-), ale pak to vypadá, že se ti pořád něco nelíbí. Tvé výtky týkající se webu považuju většinou za konstruktivní..to jsem už napsal.
Reagovat
smazaný uživatel
Za redakci bych jen řekl, že si vážíme všech konstruktivních podnětů - byť si myslíme, že není problém je psát jako návrhy bez konfliktního nádechu. Jako na každém redesignu, i tady je ještě před námi dost práce, abychom zlepšili použitelnost některých funkcí.

Ohledně počtu článků s vámi ale zatím nesouhlasím. Na hlavní stránce musí být prostor i pro jiné funkce než články, homepage je výlohou, nenahrazuje sekci Zprávy. Když vyjdou 2 až 3 články denně, přece nečekáte, že budeme ve výloze tlačit i 3 dny staré "aktuality".
Reagovat
carolyn
Já že dělám totéž?!?!
Ono někoho neustále komandovat může být pro tebe zábavné, když je to jednou za čas může to být i vtipné, ale pokud poslední týdny něděláš nic jiného než že kritizuješ a opravuješ tak už je to spíše trapné a nikoho to nebaví, myslím že většinu lidí to tu už i obtěžuje, prokousávat se tvýma vysvětlujícíma vzkazama českého pravopisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, a je to jen spekulace, se dost lidí už nevyjadřuje, protože jim vadí to neustálé opravování a kritizování jejich komentářů...
Doufám, že to mám slohově správně...
Reagovat
carolyn
Já myslím že je i přestalo bavit prodírat se přes komentáře o češtině. Je až drzostí domnívat se že to někoho baví!
Tohle je podle mě vizitka postarších lidí kteří se nudí, neustále si na někoho ve své blízkosti stěžují a když jim to nestačí baví se takle na netu....
jak už tady bylo řečeno každý ví jak se česky píše, ale na netu to nikomu nevadí to se píše jak chce, řeší to zas jen rejaví znuděný štoural - hnidopich.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu jinak, než souhlasit.Mě tenis baví, ale spekulovat tady o tom, jak kdo hrál a kritizovat hráče fakt nemusí.Stačí mi že se tu dozvím něco nového...
Reagovat
carolyn
Ale když ti někdo napíše že se za interpunkčníma znaménkama dělá mezera, tak je to třeba taky novinka :-D
Reagovat
skott
Ja teda nechci byt na vas zlej, ale co kdybyste misto reseni Broze napsali jestli se vam portal libi, co byste na nem zlepsili, nebo co vam tady chybi...Jestli Broze bavi vecne opravovani, je to jeho vec, mne to taky prijemny neni, ale prejdu to.A jestli sem kvuli tomu nekdo nepise, je to jen jeho minus.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ta změna nepřijde až tak převratná.Ale četla jsem tu, že ty úpravy nejsou konečné, tak si počkám co se tu ještě zlepší a co naopak zhorší...
Carolin: No novinka to pro mě nebyla, ale vážně mě překvapilo, že se řeší na tenisovém potálu i takové maličkosti.Jsem naučená z Smsek šetřit každý znak:))
Reagovat
carolyn
Mě je jedno jak portál vypadá (vzhledově), člověk si na změnu zvykne ...jinak by tu mohlo být info kde se tenise bude vysílat v tv, jinak mě nic zatím nenapadá
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, s tím tenisem v TV by to nebylo špatné a taky by občas mohla být nějaká anketa, jak zmiňoval skott.

Jinak skotte, pokud to Brozovo opravování chyb vadí ostatním, pak to není jen jeho věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Když potřebuju vědět, kde je tenis v Tv, tak chdiím na http://www.livesport.cz/tenis/, jsou tam i aktuální výsledky...Tady by to ale taky být mohlo...Spíš bych ráda věděla, když se tenis nevysílá v TV, kde by se dal najít jinde na netu live..
Reagovat
smazaný uživatel
Hano, něco ti nedošlo. Ten livesport nepostihne jednu věc, dokumenty. Nedávno běželo na ČT2, ČT4 a Z1 pár pěkných filmů o tenise. Kdo TV program nesleduje, může snadno o dokumenty přijít. Já se na každý rád podívám.
Carolyn, máš krátkou paměť. Kdo začal opět obtěžovat s češtinářem, který se vrátil z lyžáku? Já snad? Kdo sem napsal, že už mám vyndavací zuby?
Reagovat
smazaný uživatel
Brož:Víš co je krásný??Když mi něco nedojde, tak si tu ty a vždycky mě poučíš:))Jsi takový Guru:))A to že ty dokumenty lseduješ, neznamená že já taky a že mám stejné požadavky jako ty!!A nebo Vy...
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduješ. Zase ty moje rychlý prsty..
Reagovat
carolyn
Jak je drzí tím jak ti říká Hano mě taky občas osloví jinak, ale všimni si že na kluky si to nedovolí.......
Reagovat
smazaný uživatel
Dřív mi to vadilo, ale dneska už mě může vytočit jenom inteligent.Takže jeho pokusy přehlížím:))
Reagovat
smazaný uživatel
Hani, já úspěšně absolvoval VŠ, rozum bych tedy měl mít. Guru se ti povedl. Já zase občas mám takový dojem, že tady čtenáře hlídá místní dráb nepofata. Pokud se ti Hana nelíbí, můžeš se nechat přejmenovat. Tuhle jsem četl, že prezident Beneš měl manželku Annu. To jméno ale nesnášel a donutil ji ke změně. Jestli byla přejmenována oficiálně v papírech nevím, ale uvádělo se vždy jen jméno Hana Benešová.
Reagovat
smazaný uživatel
Drába jsem nepochopil, ale to bude asi tím, že jsem nedokončil VŠ, takže nejspíš nemám dostatek rozumu a inteligence :-D. Mimochodem, já znám docela dost vysokoškolsky vzdělaných lidí, kteří rozumem zrovna neoplývají.. Titul ještě neznamená rozum a inteligenci nebo máš snad jiné zkušenosti, Brozi?
Reagovat
smazaný uživatel
Já se proti tomu oslovení nebouřila, zvykla jsem si, že když mě tak pojenovali, že mě tak lidi budou oslovovat:)Nepofata mě, kdo ví proč, baví.A jestli máš VŠ, tak by rozum měl mít..Ten podmiňovací způsob tam sedí..Ale jinak dík za další info a ty si už za pana prezidenta byl na světě??:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem starý nikdy neprozradím.... Dráb je dávno zaniklé povolání, ale v přeneseném významu se na tebe může hodit. Co už jsem toho schytal. V jedné chvíli, když jsi hájil ty darmožrouty z Kavčích hor, jsem si už myslel, že s bandou pana Oty máš něco společného (kdybych neměl na balkóně paraboly, tak jsem TV dávno odhlásil). Do takových debat se nechci pouštět, jen stručně, výše vzdělání má souvislost s úrovní chování, ale určitě nejde paušalizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, kdo byl dráb..jen mi to nějak nesedí ke mně :-). Ano, měl jsem potřebu se té "bandy" zastat..tvá kritika mi přišla až příliš brutální.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzpomněla jsem si, že znám jednoho inženýra, co spálí i vodu na čaj.Zná jen to co studovala a v běžném životě je nepoužitelný..
Reagovat
smazaný uživatel
:-) To není můj případ, já jsem šikovný a řemeslníky ani nepotřebuju.... Příští rok nečekám žádnou změnu k lepšímu, pro příznivce tenisu neudělají nic (DC je mi u) a ČT4 je prostě jen kanál (a zbytečný). Tenhle národ má ale v oblibě jiné sporty, tak proč se vlastně divím. V každém případě doufám, že web nezkrachuje a že ještě o tenisu pokecáme.
Reagovat
carolyn
Tak to je goool, Broz opravdu nezklamal, škoda že jsme se nevsadili, přesně co jsme říkali, přijde , zkritizuje a ještě poradí :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tento nový web se nepovedl. Slibovali změnu webu a místo změny to jenom přebarvili, ale určitě ne k lepšímu. Podbarvení textu pro zvýraznění rozdílu komentáře a reakce zmizelo. Místo toho, aby počet článků na stránce z 15 ještě zvýšili, tak jsme zase na původních deseti. Je to k smíchu nebo k pláči? Záložka, která by soustřeďovala všechny komentáře hezky za sebou podle času, tady taky nepřibyla. Jak se dá jednoduše kontrolovat, jestli se u staršího článku neobjevil nějaký další čtenářský příspěvek? Jít na druhou, třetí, čtvrtou.... stránku a pamatovat si předchozí počet komentářů k jednotlivým článkům?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli můžu radit, vraťte kompletně design, který tady byl do včerejška. Případně jen zvyšte počet článků na stránce z 15 na 20. Toto je děs, včetně toho nejasného přihlašování se dvěma nepopsanými poli.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele změna je život, mě se líbí hlavně změna komentářů. Že je vidět na jaký komentář reaguju a nemusim to tam psát. Ty tvoje přihlouplý kecy si nech, stejně to admina nezajímá, jestli se ti to nelíbí tak sem prostě nelez - jednoduchý!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak to byl omyl s těma komentářema ale stejně je to pěkný ta změna...
Reagovat
skott
Zcela vyjimecne souhlasim s Brozem, puvodni barevne provedeni bylo urcite prehlednejsi.Sice by to nemusel psat tolik kriticky, ale ja jsem si nejake prevratne zmeny vazne nevsimnul.Kdybych mohl poradit, udelal bych napr. nejake ankety, aspon pred vetsima turnajema nebo k nejakym dulezitym udalostem jako na eurofotbalu...i kdyz na druhou stranu nevim kolik lidi chodi sem, na eurofotbal to bude asi o dost vic lidi.Ono je vzdycky nejlehci nenapsat nic, ale zmeny jsou delany pro navstevniky portalu, tak nechapu proc pises, ze admina nazory nezajimaj.Pokud se to takhle vetsine libi, me to je vcelku jedno, jde hlavne o zvyk, ale napsat svuj nazor neni zlocin.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono jde o to, že Broz působí jako permanentní stěžovatel. Marně vzpomínám, kdy tenisportal nějak pochválil.
Nový vzhled je sice trochu nepřehledný, ale jde jen o zvyk. Změna špatná není.
Reagovat
skott
Broz mozna jako permanentni stezovatel pusobi, ale pokud nekdo spravuje web, jak jinak se ma dozvedet reakci od navstevniku, kdyz se vetsina k nicemu nevyjadri.Napr. kdyz probihala tipovacka, bylo prihlaseno minimalne 500lidi(mozna vic), pritom vetsina nikdy nic nenapsala jak do diskuze nebo sem do komenataru...Takze kdyz je kritika slusna a netyka se hlouposti jako je opravovani carek nebo pravopisnych chyb, je lepsi nez byt zticha.
Reagovat
smazaný uživatel
Mlčící většinu najdeš všude.. Samozřejmě, že by čtenáři měli napsat svůj názor..já jsem jen narážel na to, že reakce Broze jsou kritické vždy. A neustálé kritiky pak už nikdo nebere vážně, protože se od nich ta kritika bere jako samozřejmost. A to je možná škoda, neb jeho výtky jsou často konstruktivní. Jen by to chtělo ubrat a nehledat prkotiny.
Reagovat
skott
Ja sem pochopil jak si to myslel, mam stejny nazor.Opravovani jinych nez faktickych chyb v clancich je zbytecny.Jinak ohledne zmen by stacila jedina anketka "libi se vam nebo ne?" a bylo by to vlastne vyreseny.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný!!!

PS:Nic co by Rafa nedokázal :)
Reagovat
carolyn
Tu samou větu už jsem tu jednou četla :-))
ale tady zrovna nějak nezvlád :-P
Reagovat
smazaný uživatel
:D opakovaný vtip přestává být vtipem,musim vymslet něco lepšího :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist