VIDEO: Federer trefuje tweenerem Matosevice do zad

27. 8. 2014, 08:11
Video dne 47
US Open je nejen o tenise, ale také o velké show. To si moc dobře uvědomuje také Roger Federer a tak ne náhodou velké množství svého oblíbeného exhibičního úderu předvádí právě na kurtech ve Flushing Meadows. Diváky - včetně Michaela Jordana - včera rozesmál i ve svém prvním letošním zápase proti Matosevicovi, když v závěru druhého setu doběhl soupeřův lob, a byť míček dopadl těsně do autu, vrátil ho tweenerem zpět a již rezignovaného soupeře trefil do zad. Někdo řekne zbytečné, fanoušci ale tyhle situace milují.
Profily hráčů
Marinko Matosevic a Roger Federer

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

47
Přidat komentář
Amputace
Tak zrovna tohle je podle mě úplně zbytečné řešit. Nevidím důvod, proč se měl Roger omlouvat, když byl Matosevic otočený zády. Takové ty omluvy, kdy to soupeř stejně nevidí, nemám rád. Působí to pak, že se ten tenista omlouvá jen aby se neřeklo a vůbec mu nezáleží na soupeři, jako spíše na kamerách. Věřím (zápas jsem neviděl), že se mu pak Roger omluvil třeba před další výměnou nějakým nenápadným pohybem, nebo když si podávali ruce u sítě, v tom okamžiku by to nicméně nemělo žádný smysl.

Na druhou stranu se mi ohromně líbí, jak jsou někteří Federerovci schopni udělat toho špatného ještě nakonec z Matosevice - neměl se přece co otáčet :D
Reagovat
Madrileno
OK, podle situace nechtene od Rogera, ale smat se tomu misto omluvy mi neprijde OK, je to lehce nesportovni.
Reagovat
Mayo
tak hádam sa mu omluvil...to by sa určite patrilo
Reagovat
Mayo
netreba robiť z toho neviem čo, bolo to nechtiac...a navyše aj veľkému Majklovi sa to páčilo :D
Reagovat
Fandina
Souhlas, odehrál to a Matosevic odcházel protože byl nahlášený aut a Roger hrál naslepo.
Reagovat
Madrileno
hlavne ten uder byl naprosto zbytecny, lehce pubertalni
Reagovat
spaniel
Jak se da omluvit nekomu, kdo stoji zády? Nevidel jsem to na živo a v tomto záznamu to neni, ale co kdyz se mu omluvil, kdyz se otočil?
Reagovat
smazaný uživatel
jenom mrknul pres rameno a odmavl to, takove ty jo, ten uz ma dost, Matosevic byl fakt netecny. Tohle bych ale vubec neresila, dulezity je princip. A prostor pro omluvu, tim myslim ukazani dlane ruky :-) je vzdycky pred zahajenim dalsi hry, kdy se na sebe podavajici s prijimajicim zcela urcite podivaji. Jsem elegosfanaticka, nejde o Johna ;-) ale tahle nitka se proste zadrhla. A jeste odmitam, ze slo o rutinni zapas. Jinak pohoda.. :-)
Reagovat
spaniel
Trochu nechapu. Jasne, mel by se omluvit rukou jak se to bezne dela treba i po prasatku. Ja ale psal, ze se treba omluvil pred zahájením dalsi vymeny, kdyz se na nej Marinko podíval. Nikde v záznamech to neni a zapas jsem nevidel, tak nevim. Navic myslim, ze nejdriv zvedl ruku, jako gesto omluvy, podíval se a kdyz videl, ze Marinko jde nasupene pryc, tak mávl rukou jakoby ve smyslu, tak si bud naštvaný. Tak to me působí. Navic Marinko taky mávl rukou, kdyz videl, ze bude hrat tweenra a nepůsobil zrovna mile. Každopádně bych preferoval omluvu, byt to bylo neúmyslně. Jsou hraci, kteri soupere na siti nastreli schválně a ani je nenapadne se omluvit, protoze jde o součást taktiky. Dokonce se i tady nekdo posledne chlubil, ze to vzdy dela a zásadně se neomlouvá, protoze souper tam nema co delat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako já žádnej moralista nejsem, ale udělat tohle kdokoliv jinej, tak ho vypískaj a tady mu ještě celej stadion tleská a směje se s ním :D
Reagovat
blixa
Tak to si nemyslím, v tomhle případě by se tlemili asi ať by to zahrál kdokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
i kdyby Matosevic trefil Federera? :D
Reagovat
blixa
V takovéhle situaci určitě. Nechápu co na tom vidíš tak strašnýho. Fedex takovéhle údery hraje a běžně jimi krmí publikum, to že se zrovna soupeř otočil zády prostě nemůže vidět, to je asi každému divákovi jasné. Prostě jde o náhodu, navíc ten míč není žádná bomba která by snad mohla zrnit. Prostě srandovní situace na kurtu, které se občas stávají.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlaaim, bylo to "na vyzadani" a lehka cucka. Ke vsemu Matosevic zrovna velky sympatak není, takze chápu, ale uznavam, ze Roger mohl smerem k nemu nejak viditelneji poslat to omluvne gesto, ono by se neztratilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě ani dva vysmátí smajlíci nestačí k pochopení, že jde o nadsázku? Ale i tak jsem přesvědčenej o tom, že kdyby to bylo naopak, tak by se Matosevic nedočkal takovýho aplausu, jakej obdržel Federer (taky by ale záviselo na jeho reakci, že..)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím, Federer se měl omluvit a né se prezentovat jako: Já stejně vyhraju, tak nad tebou mavnu rukou. Roger muj oblibenec, ale objektivnost by měla být.
Reagovat
smazaný uživatel
kdybys to náhodou nevěděl, tak on už nad takovými situacemi mávnul rukou víckrát, protože to pokládá za vtipnou náhodu, určitě to nebyl úmysl a nechápu, proč se nad tím někdo pozastavuje
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerovi by se nic takového nemohlo stát, protože nemá ve zvyku se otáčet zády k soupeři, aniž by nečekal na dopad míčku. Jeho chyba. Nevím za co by se Roger měl omlouvat. Za nevhodné chování bláznivého Maťase?
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: Nevím, za ....čárka
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, jak se mu měl omluvit, když se rezignovaně otočil zády? za to, jak tam ze sebe dělal klauna, si to i zasloužil :D ale říkám, bylo to neúmyslný, to snad pochopí každej, že to byla náhoda a lidi to pobavilo, tak co, možná kdyby si něco takovýho někdo dovolil na Rogera, tak by to fanoušci vzali jinak :D ale on sám je srandista, takže není co řešit :)
Reagovat
babolat.cz
srandista, zvláště když prohrává...že?
Reagovat
smazaný uživatel
od něho se čeká, že bude vyhrávat, takže si musí rozmyslet, kdy si ty srandičky může dovolit a kdy ne, Nole si taky zablbnul se sběračem míčků na RG v zápase, kterej měl pod kontrolou, vzpomeň si, jak se tváří na kurtu Nadal, ten se umí pousmát nebo pobavit jedině, když o nic nejde, všichni známe jeho výraz, když náhodou prohrává
Reagovat
Fandin
taky není nadvakrát legerace, když prohrává. Třeba podavači ručníků by o tom mohli vyprávět.
Reagovat
Mayo
chudák Rafa nemá pokoja ani teraz
Reagovat
smazaný uživatel
já si prostě myslím, že někoho trefím, tak je slušnost se omluvit, to je můj názor. Nezáleží, jestli to byla rana nebo ne, jde o princip. Co člověk to názor :) A jsem přesvědčený, kdyby se to stalo naopak, tak budety vyhlašovat jak je slušné se omluvit, ikdyž to nebyl úmysl, opět dvojí metr se mi zdá
Reagovat
smazaný uživatel
Přečti si, co píšeš, to je až směšné.... Matoševiče označuješ za bláznivého a vyčítáš mu to, že šel na lajnu po tom, co byl jasný out a Rogera obhajuješ, když ho trefil (nechtíc, to je jasný) .. co z toho je horší? Já chápu, že o nic nejde a rozhodně bych ho nevypískal nebo tak něco, jde mi jenom o objektivitu...
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si kup brýle, když jsi slepý a vidíš aut.
Reagovat
Cico93
na slepotu okuliare nepomáhaju:(
Reagovat
smazaný uživatel
A rozhodně jsem šťastná, že mám tu možnost si v televizi, při live zápasu, přepnout na anglický komentář.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že není slyšet jeho zahlášení neznamená, že nebyl (včera se stalo to stejné několikrát v zápasu Anči, i komentátoři se divili, že nic nebylo slyšet, ale bod se počítal jako by byl out)... zkusil bych si poslechnout komentátory i v tomhle případě (jestli umíš anglicky) ... no, a i kdyby to bylo in, co to mění na faktu, že se Roger ani neomluvil? Kdosi tu psal, že to neviděl, no mě se na videu zdá, že se na Marinka koukal a ve výhledu mu nic nestálo ;)
Reagovat
babolat.cz
to jo, napere soupeře srabácky do kříže a ještě se tomu tlemí a černoši s ním. to je úroveň :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hej heeej, a ne do tej tlustej rici? :)
Reagovat
gigin
To je úplně jedno kam ho trefil ty blbe*ku. Prostě Marinko zahrál míč do autu, otočil se, šel a dostal balonkem zezadu... Ještě ti je to směšné??
Reagovat
smazaný uživatel
nebud prilis makkucky, lebo si o tebe nieco pomyslim...no no no :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger ale nevedel, ze se Matosevic uz otocil, ze. Jinak pripoustim rozpaky. Rozhodne jina situace, ale se smíchem při odehrani mice do pole po "opiskani" sama zachazim opatrne od doby, kdy jsem skončila na CT hlavy, ze vzteku opaleny micek jsem uz necekala.
Reagovat
smazaný uživatel
odpaleny..
Reagovat
smazaný uživatel
odpiskani.. mi to nepise "d".. :-)
Reagovat
gigin
Já jsem furt přemýšlel na kterém programu ČT to bylo a až pak mi došlo, že myslíš CT jakože CT hlavy. Promiň :(
Reagovat
Roger_Federer
Se neposer..:)
Reagovat
gigin
Tvl, mi je to šumák. Ať si tam Maestro dělá co chce. Já su rád, že si vy (FFF) užíváte jeho hry a neprudíte...
Reagovat
Roger_Federer
My? Všecky problemi delaji Nadalfans:) a pak ta cvičena opicka, jinak je tu vždycky klid..Teda pokud nemaš 2jku v krvi, to pak řadiš jak onehda..:)
Reagovat
gigin
:)))))))))) Nadalfans jsou v klidu, jak odešel rafaeohli, nebo jak mu bylo... Peťa je v klidu, jen šťouchá. A tito? To je úplný cajk :) Já už su neškodný..
Reagovat
Roger_Federer
rafaeoli25 tu jiste nekde je..a čeka.
Reagovat
gigin
Jako třeba Amputaci a mattiho bych tu rád viděl víc...
Reagovat
Roger_Federer
V pořadku, problem Mattiho, Amputace a treba titta je že když nehraje Nadal, nemaji duvod sem chodit, nebo minimalne..co ja vim?:)
Reagovat
gigin
Jj, to máš asi pravdu a musí to pro ně být hodně nepříjemné, dokážu to pochopit. A Peťa by nebyl Peťa, kdyby si do vás nerýpl ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalovci zavidí no :D Je mi líto Nadala ,ale co s tím máme dělat. federer nevěděl ,že ho trefil a byla to náhoda ,že jej trefil a myslím si,že to nebyla taková pecka. Fedex chtěl pobavit diváky a povedlo se. Come on Roger
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist