VIDEO: Federerův překvapivý lob

3. 7. 2015, 08:30
Video dne 9
Mohl zahrát forhend po lajně, tam by ale zřejmě čekala raketa soupeře. Mohl zkusit zahrát těžký prohoz v běhu křížem. Nebyl by to ale Roger Federer, aby nevymyslel něco geniálního a zároveň překvapivého. Na síti připraveného Sama Querreyho zaskočil lobem, který zahrál úderem mezi nohami.
Profily hráčů
Roger Federer a Sam Querrey

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

9
Přidat komentář
UnrealTom
Roger je borec nej hráč v historii
Reagovat
Labi
Půjdu např. na zkoušku na vysoké škole, vše zvládnu s přehledem a u položených otázek zodpovím třeba i něco navíc, co s tématem nějak souvisí, dle logiky některých ?sportovních nadšenců? bych se snažil zesměšnit profesora, osobu, která danou problematiku objevila, popsala?....tak prostě tohle mu jde dobře, tenisem se baví, soupeř mu to velice špatnou a naivní smeči umožnil, tak proč zesměšnění soupeře? To musí každý míček urvat v 2 minutové směně, spocenej až na zádeli s křikem kdy si málem vyhodí čelist? Tohle prostě byla krása nic víc nic míň, když tohle budou hráči schopni předvádět častěji, jsem s tím, zápasy budou zajímavější :)
Reagovat
a.magerova
Kdyby tohle zahrál Monfils, tak to tu nikdo nenapíše. Naopak, budou ho vynášet do nebes, ale do Rogera si chtěj někteří za každou cenu kopnout :-/

Je to krásný kousek, ať už ho předvede kdokoli :-))
Reagovat
slacker
a nema to nejake specialni jmeno? Jko ten bajny tvííínr.
Reagovat
spaniel
Jumping front tweener lob
Reagovat
turista
No Fedex mohl zahrát klasický lob, který ovládá bravurně. Tohle fakt bylo zesměšnění dobrého soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
pekné, Roger je borec
Reagovat
smazaný uživatel
pěkné, až to zavánělo zesměšňováním soupeře :-)
Reagovat
mihate
Ani nie, je to len reakcia na danú loptičku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist