VIDEO: Hantuchová to umí nejen s raketou, skvěle hraje i na klávesy

5. 12. 2013, 20:17
Video dne 33
Daniela Hantuchová během včerejší exhibice v Bratislavě, která mimo domácí hvězdy hostila také Martinu Hingisovou a Francouze Tsongu s Monfilse, fanouškům předvedla, že si kromě rakety rozumí i s klávesy. A to prý 15 let aktivně nehrála, natož před tolika lidmi. Kdoví, čím se jednou slovenská tenistka bude živit po skončení tenisové kariéry.
Daniela Hantuchová

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

33
Přidat komentář
smazaný uživatel
To je toho, to u nás umí každej policajt http://www.lidovky.cz/hravy-prazsky-policista-v-centru-si-zahral-na-poulicni-piano-p5w-/zpravy-domov.aspx?c=A131211_112905_ln_domov_kys

:D:D:D
Reagovat
carolyn
Tak si tu čtu Expresky a jen tak kliknu na odkaz, kde se draží Noleho a Tomáše rakety, jestli jsem teda dobře koukala, tak tohle mi nějak moc nesedí :-D Nebo mi něco uniklo??
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=233485853486943&set=a.186202481548614.1073741834.112222238946639&type=1&theater
Reagovat
Mayo
aspoň na niečom vie ako tak hrať tá ťapa
Reagovat
smazaný uživatel
Danka moc pekne! Je hezka, sikovna, jen skoda ze si ji bratia slovaci tolik nevazi a ve sve zemi neni prilis oblibena... a duo Tsonga, Monfils, pro me snad dva nejsympatictejsi hraci na okruhu :-)
Reagovat
ptpc
Neviem odpovedať na otázku, či si Danku na Slovensku dostatočne vážime alebo nie. Každopádne ja som jej velký fanúšik už od jej 17 rokov, kedy som ju 1. krát uvidel. A budem jej velký fanúšik stále...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm tiež si myslím že si ju dostatočne nevážime na to že je najlepšia tenistka u nás . Pritom myslím že nepôsobí nijak negatívne práve naopak a ešte ukazuje aj ako dokáže skvele zahrať keď sa jedná o Fed Cup . Hm každopádne min. pre mňa tiež bude naj u nás.
Reagovat
dadaft
taky mám Danku rád, milá žena, taková normální.
Reagovat
Fandina
Danka je super sympaťanda, na ní a na její hru se super dívá. Někdy hraje na kurtu jako bohyně. Ať se daří!
Reagovat
ptpc
Presne tak...
Reagovat
Jan
Pěkné.
Reagovat
smazaný uživatel
hezke, Daniela me prekvapila :-) Podivala jsem se dokonce i na montyho odkaz nize - na ty jeho si kliknu vzdycky bez obav ;-) a neda mi to, uz musim.... zase kalendar. Ano, vsimam se samozrejme, kam smeruje vytezek, ucel sveti prostredky, takze bohulibe. Ale dalsi "stranky" kalendare uz obracim fakt s nechuti... Nejen, ze se s nimi roztrhl pytel, ale kam se podel napad, vkus a kvalitni fotografie, to nevim. Proboha, on to nikdo nevidi? Vas by bavil tenisovy zapas mezi dvema modelkami? :-( A to mame abstak .. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem rád, že se nebojíš klikat na moje odkazy. :) Jinak tenhle odkaz už jsem tady dával podruhé a mně se ty fotky líbí (hlavně ta čtvrtá a šestá). Možná ti přijde, že ty kalendáře jsou "na jedno brdo", ale nevím, proč by to neměly být kvalitní fotografie. Daniela je krásná a má dobré srdce, o to tady jde. :) Jinak jestli mám odpovědět na tvou otázku: Ano, kdyby ty modelky uměly hrát tenis, tak by mě takový zápas určitě bavil. Mimochodem, na ženském okruhu se najdou asi tak dvě desítky holek, které by z fleku mohly dělat modelky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně! :) Danka je žena mnoha talentů a určitě se nebude nudit ani po skončení kariéry. Může taky třeba dělat fotomodelku... :)
http://www.tennis-warehouse.com/Daniela_Hantuchova_2014_Calendar/descpageFEDCAL-DANICAL14.html?from=wta

A když už se na Slovensku uskutečnila taková exhibice: Je celkem škoda, že u nás letos nebylo žádné pokračování exhibic Advantage Tennis (zatím poslední díl byl loni s Mashou). Tak snad něco bude příští rok, protože mi přijde, že tenisový fanoušek toho v Čechách naživo moc vidět nemůže (kromě FC a DC).

Jinak připomínám, že už zítra v Bogotě exhibice Marušky s Aničkou... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když píšeš o té exhibici Marušky a Aničky, tak celkem hustý! :DD
V Kolumbii si Anu spletli s Mauresmo! :DD
https://twitter.com/cosmicvoices/status/408675114746519552/photo/1

A pak na konferenci..
Novinář:"Ano, otázka pro tebe.." Ted zamumlal něco RUSKY!!
Ana: Nasadila ten výraz WTF? a usmívala se..
Maria:"To bylo rusky, takže to asi bylo na mě.." A smála se :DD
Novinář se zmohl jen na:"Jsem nervozní!" :DD
Ale už zítráá! Jak já se těším! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je teda gól! :D Oni se tam v tenise asi moc nevyznají... Ale není se čemu divit, když nemají žádnou tenistku v první stovce. Já znám z Kolumbijek jenom Marianu Duque-Marino, která je momentálně na 103. místě...

Jinak nevíš, od kolika hodin ta exhibice bude? Já jsem našel, že v Bogotě je o šest hodin míň než u nás... Taky se chci zítra večer dívat na lyžování, protože Lindsey pojede po dlouhé době závod. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Našel jsem jen tohle..
Sharapova-Ivanovic will be televised live on CanalVersus starting at 6pm ET..
Ale fakt netuším, jestli to je pravdivý zdroj.. Uvidíme zítra.. :-)
Ale nevím, co to je ET.. Asi europe time..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To nebude evropský čas...
http://en.wikipedia.org/wiki/Eastern_Time_Zone

Tipnul bych to, že ta exhibice začne někdy o půlnoci našeho času... Ale ani mi to nevadí, protože zítra budu přes den pryč a přijedu až někdy v osm večer.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem našel v kolik to začne.. Takže jestli je v Bogotě o 6 hodin míň než v ČR, tak exhibice začne okolo půl 7 jejich času, ale to budou hrát nějaké dvě místní hráčky a Masha vs. Ana budou následovat v půl 9 jejich času.. Takže na ČR to vyjde tak, že Maria vs. Ana budou hrát tak v půl 3.. :-)) Jestli teda dobře počítám.. :D

https://twitter.com/MasterClaro/status/409033206739243008
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jsem nevěděl, že tam bude ještě nějaký předzápas... No, asi ponocovat nebudu, protože jsem nenašel žádný stream na tu exhibici. Snad budou aspoň potom nějaké fotky a videa... Sakra, já těm Kolumbijcům tak závidím! :D
Reagovat
dadaft
tak Lindsey mimo body... - na druhou stranu - sjela to, to je dobře.
ve Skipassu s ní byl rozhovor a není to jednoduché - Tiger Woods ji hodně pomohl.
Maria Hoefl-Riesch poprvé vyhrála - na olympiádě větřím kov, je to extrémně elegantní lyžařka. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Na jednu stranu mě to trošku mrzí, protože jsem Lindsey přál při návratu lepší umístění. V každém případě, umístění teď není skoro vůbec podstatné. Důležité je, aby to koleno drželo a Lindsey zase mohla jezdit naplno. Včera bylo vidět, že je tam prostě ještě nejistota a Lindsey jela opatrně. Snad každému musí být jasné, že výsledky nepřijdou hned. Ta pauza byla prostě příliš dlouhá... Takže jak říkám: Není podstatné, kolikátá je Lindsey teď, ale jak na tom bude v únoru. Já věřím, že do té doby se dá udělat spoustu věcí, ale nejdůležitější je samozřejmě zdraví.

Tady jsou rozhovory s Lindsey po dojezdu (v angličtině i němčině)... :)
http://www.youtube.com/watch?v=uR8WcNT7ApA
http://telly.com/1G3EE40

Jinak včera se všem americkým lyžařkám celkově nedařilo. Až mám pocit, jestli v tom náhodou nebylo i něco jiného (např. špatné namazání). Ale je to jenom moje spekulace... Každopádně nejlepší z Američanek byla 21. Julia Ford (startovní číslo 56) a pak už byla na bodech jenom šestadvacátá Julia Mancuso. Hodně vzadu (ještě za Lindsey) byly Laurenne Ross nebo Leanne Smith, které normálně jezdí mnohem líp...
http://www.fis-ski.com/alpine-skiing/events-and-places/event=33418/race=75137/index.html

Ale dneska večer je další sjezd, tak uvidíme... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://vizzorimage.photoshelter.com/gallery-image/Master-Claro-Maria-Sharapova-V-S-Ana-Ivanovic-12-2013/G0000_EwHDZRB5hY/I0000I8IphvmYkU4/C0000NDe5laisYAY

Tady jsou nějaké fotky z té exhibice! :-)
Já jsem stával v půl 3 na tu exhibici a oni ještě ani v půl 4 nezačali, tak jsem se na to prděl.. Ani stream jsem nemohl najít, ale nakonec stream byl!!
Ana vyhrála 6:1 1:6 12:10! Maria prý celkem dobře podávala(8 es/8 DF) a prej jí moc nefungoval forhend, jinak normální výkon po několika měsících bez zápasu..
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za fotky! :) Při exhibici nezáleží až tak na výsledku, který je navíc v tomto případě spíš takový deblový... Důležité je, jestli se diváci dobře bavili, o čemž já osobně nepochybuju. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lindsey včera 11. a bylo to mnohem lepší než v pátek. :) Už je vidět, že se do toho dostává a jestli se bude takhle zlepšovat závod od závodu, tak by to v únoru mohlo být dobré. :) Snad jenom trochu škoda, že nevyšla první desítka. Když byla Lindsey po odjetí 30 závodnic devátá, tak už jsem to bral jako hotovou věc. Nakonec se tam ještě vklínily Cornelia Huetter (č. 35) a Kajsa Kling (č. 54)... Ale jak říkám, na umístění momentálně až tak nezáleží.
http://www.fis-ski.com/alpine-skiing/events-and-places/event=33418/race=75138/index.html

Tady je záznam včerejší jízdy Lindsey a dneska hurá na super-G... :)
http://telly.com/1G51SUU
Reagovat
smazaný uživatel
Cauvec...:) jsem si říkala jestli tady padnou slova o Lindsey, protože ji taky moc fandím a doufám že už bude jenom zdravá...(té smůly už bylo dost)..no a podle me je 11. místo super...:) a už se moc těším na Soci, jsem zvědavá, jak to půjde tam...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou. :) Když nad tím tak přemýšlím, Lindsey a Sabine mají docela hodně společného. Obě usměvavé blondýnky, sympaťačky, smolařky... Podle mě je skoro až neuvěřitelné, kolik toho Lindsey i přes všechnu tu smůlu dokázala. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, máš pravdu..:) Společnýho toho mají poměrně dost...obě si tu smůlu vyčerpaly snad do konce života a doufám, že dokážou ještě spoustu užasných věcí a výsledků..:) Byla by paráda, kdyby Lindsey návrat dovršilo zlato na olympiádě a Sabčin konečně ta výhra na Wimblasu..:))
Reagovat
dadaft
no tak Linsdey se začíná dostávat do pohody - 5. místo v Super G.
--- na druhou stranu - teprve se uvidí na mnohem drsnějších evropských sjezdovkách než je kanadská Lake Louise...
Maruška (já mám Marušku v lyžování monty ))) to měla rozjeté na vítězství, ale na konci nějak zapomněla kudy vede trať. ((
Reagovat
dadaft
* Lindsey *
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, 5. místo je super! :) Lindsey se opravdu zlepšuje závod od závodu a je to moc příjemné sledovat, když mám zase komu držet palce. Lindsey neříkala nadarmo (ještě předtím, než si natrhla vaz při tréninku), že právě super-G hodně trénovala a momentálně to je disciplína, ve které si věří nejvíc... Je fakt, že v Lake Louise se jí vždycky dařilo (občas se tomu říká "Lake Lindsey"), takže to bylo ideální místo pro návrat. Další závody budou zase o něčem jiném, ale po tomto víkendu věřím, že je to na dobré cestě. Uvidíme příští týden ve Svatém Mořici a potom ve Francii...

Tady je rozhovor s Lindsey pro ORF (v němčině) a záznam její dnešní jízdy... :)
http://telly.com/1G7ZED6
http://telly.com/1G7XMQO

Máš pravdu, Maria jela zase velmi dobře, ale pak tam před tím horizontem (kamera to nezachytila úplně nejlíp) udělala chybu. Nevím, jestli by Maria dneska vyhrála (asi by Lara byla ještě rychlejší a Tina W. nejspíš taky, protože měla skvělý závěr), ale nebýt té chyby, tak by aspoň na bedně určitě byla. Ale přesto Maria určitě nemusí smutnit, protože v Lake Louise dvakrát vyhrála... Navíc ty jsi psal, že se ti líbí i Anna Fenninger, která byla dneska třetí (taky je dost často na bedně). Celkově dneska pódium obsadily samé fešandy, ale ta největší byla pátá. :)
http://www.fis-ski.com/alpine-skiing/events-and-places/event=33418/race=75139/index.html
Reagovat
dadaft
no podle mě byl před tou brankou ke konci malý rygol a v něm možná i nějaká rýha - pokuds tam najel pod nějakým úhlem z té branky výš, tak tě to hodilo doleva a pak to holky o branku níž podjížděly - některé (slabší) to dokonce úplně vyhodilo z trati.
lyžování je hodně o drobnostech v krátkém čase. ))
druhé technicky těžké místo bylo nahoře, čtyři branky před tím padákem - nejvíc vidět byla ta předposlední, byl tam přechod světlo - stín a byl to takový travers, kde se za podjetí hodně platilo... - ale důležitá byla už ta první z těch čtyř - tam když lyžařka zaváhala, tak se do té třetí před traversem nedokázala srovnat...
ale jinak vcelku zajímavý závod, překvapily čísla 45 (Kling) a 46 (Gagnon), vyletěly vysoko.
jo, Anna teď jezdí dobře. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k 5. místu..:) Zlepšení každým dnem ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, ke konci už v tom místě hodně holek vypadávalo. Já se díval na přenos RaiSport1, kde odvysílali všechny závodnice (až do čísla 58). Je to dobré, když chceš vidět třeba Klárku Křížovou... Jinak ta pasáž, kterou ty popisuješ, byla většinou taky dost rozhodující.

Jo, Kajsa Kling vyletěla už v sobotním sjezdu, kde byla osmá. V super-G to dokonce ještě překonala. Myslím, že brzy bude jezdit s mnohem nižšími čísly... No a Kanaďanky celkově se podle mě hodně zvedly, i když spíš je to vidět v technických disciplínách. Gagnon včera zajela výborně a Larisa Yurkiw (č. 42) to měla taky rozjeté dobře, než vypadla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist