VIDEO: Huberová v Melbourne nehrála fair-play

11. 3. 2012, 00:10
Video dne 11
Liezel Huberová po letošním Australian Open padla v očích mnoha fanoušků v nemilost. Deblová světová jednička ve čtvrtfinálovém duelu při odvracení mečbolu vrátila míček, který už předtím dvakrát spadl na zem. Rozhodčí hru proti pravidlům nezaznamenal a zkušená Američanka se nepřiznala. Spravedlnost ale nakonec slepá nebyla.
Profily hráčů
Liezel Huberová

Ke kontroverznímu momentu došlo ve čtvrtfinálovém souboji favorizovaných Američanek Liezel Huberová s Lisou Raymondovou proti indicko-ruskému páru Sania Mirzaová a Jelena Vesninová. Ty v tie-breaku třetího setu vedly 6-2 a když Mirzaová zahrála smeč, po které míček dopadl dvakrát na kurt, zvedla ruce nad hlavu a začala se radovat z postupu do semifinále.

Američanky ale pokračovaly ve výměně dál, rozhodčí výměnu nepřerušil a nekoncentrovaná Indka Mirzaová už nestihla reagovat.  Poškozeným tenistkám nepomohly ani dlouhé protesty a nakonec zápas málem ztratily. Zahodily totiž všechny čtyři mečboly, ovšem pátý, který Mirzaová vybojovala (cíleným?) nastřelením Huberové na síti, už zaslouženě proměnily a postoupily do semifinále. V něm ale prohrály s pozdějšmi šampionkami Kuzněcovovou a Zvonarevovou.



Nastřelení Huberové připomnělo incident z loňského fedcupového souboje německých a amerických tenistek, kdy Julia Görgesová nechtěně trefila Huberovou do obličeje. Američanka se z úderu vzpamatovávala velmi těžce.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak mě napadá: Nekamarádí se Liezel s nějakým fotbalistou? :D Sania s Elenou jsou velké sympaťačky a byly naštvané právem. Stejně ale nechápu, jak to mohl rozhodčí nevidět... V takových momentech by to chtělo video, jestřábí oko holt na všechno nestačí. :D

K tomu druhému videu: Ou, tak to muselo bolet... Julia je nejen krásná, ale i nebezpečná. :D Trochu mi to připomnělo video (taky z Fed Cupu), jak při deblu dostala míčkem do hlavy Caro. A pokud vím, nešťastně ji trefila další sympaťačka - Heather Watson. :D
http://www.youtube.com/watch?v=wXBOsnF7YRk
Reagovat
Gulbis
Zahodily totiž všechny čtyři mečboly, ovšem pátý, který Mirzaová vybojovala (cíleným?) nastřelením Huberové na síti, už zaslouženě proměnily a postoupily do semifinále........jak můžou zahodit všechny 4 mečboly a zápas nakonec vyhrát??? To nechápu:-D
Reagovat
dadaft
Jak jen se něčemu takovému říká? Už vím )) - z ostudy kabát !!!
Reagovat
VlS
Lizel, děvče, jak si připadáš teď, když všichni vidí, co jsi zač? Troufnu si vyloučit, že bys o dopadu "nevěděla".Vypadáš jako podvodník, navíc chycenej a na místě potrestanej podvodník, stálo ti to za to?
Reagovat
gigin
Svatá trojice (narozdíl od rozhodčího) to ale viděla, a po zásluze to potrestala :-D Každopádně máš recht, je to ostuda, její ostuda !
Reagovat
smazaný uživatel
neuveritelny moment, Huber musela i v zapalu hry dobre vedet, ze hraje halfvolej, protoze se pri dobihani divala na mic, to nebylo zadne intuitivni hrabnuti nekam, ale kontrolovany uder, neco takoveho jsem uz dlouho nevidela. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu ulet. Tohle opravdu moc dobre musela vedet.
Podle mne se Sania a Jelena potom domluvily, ze je budou nastrelovat, pokud to pujde:) Se jim ani nedivim:D
Reagovat
smazaný uživatel
Opravte si to, takhle to vypadá, že autor je negramot..
Reagovat
darek.vrana
´Poškozeným tenistkám nepomohly ani dlouhé protesty a zápas ztratily. Zahodily totiž žádný ze čtyř mečbolů, ten pátý, který Mirzaová vybojovala (cíleným?) nastřelením Huberové na síti, už ale zaslouženě proměnily a postoupily do semifinále.´
Reagovat
darek.vrana
`Američanka se z údery vzpamatovávala velmi těžce.´
Prosím opravit chyby:).
Reagovat
LubosZabloudil
Díky. Po půlnoci už dopadala únava :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist