VIDEO: Isnerovy povedené momenty ze zápasu s Del Potrem

31. 3. 2018, 10:15
Video dne 2
John Isner po dvou utrápených měsících našel formu a herní pohodu na domácích březnových turnajích Masters. V Indian Wells vyhrál společně s Jackem Sockem čtyřhru a v Miami si zítra zahraje o svůj nejcennější titul ze dvouhry. Ve včerejším semifinále dokumentoval své skvělé psychické rozpoložení, když proti patnáct zápasů neporaženému Del Potrovi předvedl skvělý výkon a spoustu povedených úderů. Forhendy, bekhendy i voleje.
John Isner



Na Juana Martína Del Potra v semifinále očividně dolehla únava, která se v jeho těle nakupila během posledních týdnů včetně tříhodinového semifinále proti Raonicovi. Marně bojoval s Isnerovým servisem, jedním parádním returnem ale Američana přeci jen zaskočil. Přitom do té chvíle měl na kontě jediný forhendový winner.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
No doufal jsem, ze bude Top 1111 brilliant shots:)
Skoda, ze to nebylo finale...
Reagovat
a.magerova
Tož doufám, že TO zítra nepo.ere a vyhraje... přeju mu TO víc než Zverevovi (ten je mladej a už 2 tisícovky má)... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist