VIDEO: Koubek škrtí Köllerera

7. 6. 2010, 10:17
Video dne 6
Jestli je rakouský tenista Daniel Köllerer něčím proslavený, určitě to není jeho klidná a přátelská povaha. Spousta jeho soupeřů nemůže jednomu z nejkonfliktnějších hráčů na profesionálním okruhu přijít na jméno. Mezi ně patří i jeho krajan Stefan Koubek, který neudržel nervy na uzdě a během ligového zápasu na Köllerera "vystartoval".
Stefan Koubek útočí na Köllerera

Podle serveru austriantimes.at předcházela incidentu slovní přestřelka obou hráčů, během které Köllerer vyrazil Koubkovi raketu z ruky a počastoval ho velmi neslušným výrazem. Koubek si to nenechal líbit a chytil svého soupeře pod krkem. "Jsem dost chlap na to, abych se nenechal urážet, tím spíš od něj," řekl později Koubek, který byl diskvalifikován.

 

pva, YouTube

Komentáře

6
Přidat komentář
QPR_Draxter14
Se divím že to vyšlo až teď na svět...je to stará věc z roku 2007 xD
Koubek prohrál první set 6-4 a ve druhém když se začal lámat chleba - 1-3 pro Koubka tak Koellerer jak je u něj známo ho zkoušel rozhodit což se mu povedlo zm.rdovi...nakonec to jakože skončilo 6-4 6-0. Měly se jeden druhému omluvit a pokračovat blbci dva...jestli ještě někdy na sebe narazí bude to oříšek match :D
Reagovat
smazaný uživatel
Při jednom z přenosů z letořního FO (tuším Berdych - Soderling) to zmínil komentátor Eurosportu. A autor tenisportalu se patrně také díval... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to komentátor spíše zmínil v nějakém zápase (např. s Rafou), kde hrál rakušan Melzer.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze to opravdu bylo v tom zapase Berdych - Soderling, ale ruku do ohne bych za to nedal. Kazdopadne je jasne, jak se to dostalo na tenisportal... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně to pochytila i nova :) akční zpravodajství
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že to bylo v zápase Berdych se Soderlingem, protož něco komentátor mluvil o tom, že Berdych už měl "nedorozumění" s protihráči....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist