VIDEO: Kvíz pro účastníky Turnaje mistrů 2021. Jak znají bývalé šampiony?

1. 12. 2021, 11:55
Video dne 5
Osmička účastníků letošního Turnaje mistrů se v Turíně utkala v malém kvízu. Každý měl vyjmenovat co nejvíce bývalých šampionů a zatímco Polák Hubert Hurkacz se zasekl už na vítězi z roku 2018, nejzkušenější Novak Djokovič správně vyjmenoval osmnáct posledních šampionů, než se zasekl na vítězi z roku 2002. A kolik jmen bez nápovědy dáte dohromady vy? Pochlubte se nám, prosím, v komentářích.
Profily hráčů

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
Fandina
V článku se píše, že se máme pochlubit kam jsme došli my. Já se tedy moc pochlubit nemohu, protože jsem došla jen ke Gríšovi a jinak jsem jen věděla, že Roger to vyhrál mockrát, Rafa nikdy a že hodněkrát to vyhrál Nole.

Nicméně, celkem mě zaujalo, že nejdéle v soutěži s Nolem zůstávali Zvíře a Medvěd a po nich Casper. Anketa mě ale určitě pobavila. smile
Reagovat
Nola
celkom prijemne video, to by si mali pozriet ucastnici jedinej temy, ktora tu dlhodobo rezonuje.... trochu nadhladu, nic nie je cierne ani biele
Reagovat
sojka1
ja jsem se spis zamerovala, jak to komu slusi... :-))
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
sojka1
tak jsem lehce dosla k Marymu, pak jeste jedna trefa a uz jsem se zacala ztracet.... mela jsem zafixovano, ze stale vyhraval Fedex... ;-) :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist