VIDEO: Nadal, hladový po smeči, se sráží s Granollersem

20. 6. 2012, 09:40
Video dne 7
Rafael Nadal se minulý týden poprvé objevil na turnaji v Halle, kde se krátce po triumfu na French Open 'seznamoval' s travnatými kurty. Využil i možnosti zahrát si čtyřhru s krajanem Marcelem Granollersem, se kterým mají startovat na olympiádě. Že Nadal ale není vyzrálý deblista, potvrdil v závěru druhého setu 1. kola; zřejmě zapomněl, že na kurtu není sám a ve snaze zahrát vítěznou smeč a proměnit setbol se připletl do ''zóny' svému parťákovi, s nímž se srazil a sám skončil na zemi. Ke zranění naštěstí nedošlo a oba kuriózní moment vzali s úsměvem.
Srážka Nadala s Granollersem

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

7
Přidat komentář
Pesek12
Nevíte proč nehraje a nebude hrát OH s Marcem Lopezem ?
Reagovat
Pesek12
Aha, asi je to možná stejné jako u nás holky H + H. Marcel Granollers je na žebříčku v singlu 23 a v deblu 19. Marc je pouze v deblu na na 16. místě. Ale Marcel je až šestý ze španělů v singlu, tak tedy nevím jak to tedy je.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Jde to vidět i u dvouhry, kdy nikdy nikomu jen tak nenahraje :D
Reagovat
Matti
Ja ti nevím. Několikrát už jsem viděl, jak to soupeři ,,namazal´´ :-).
Reagovat
a.magerova
Jo už jsem si toho taky všimla, že zvláště u dvouher je to typický sobec... k tomu není třeba víc dodávat :-)))
Reagovat
Padme
:D toto oceňuji i jako Federer fan :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist