VIDEO: Nadal v nové reklamě na PokerStars

27. 3. 2013, 17:56
Video dne 10
Rafael Nadal miluje soutěžení a k jeho vášním patří také poker. V současné době je jedním z hlavních ambasadorů online herny PokerStars, pro kterou natočil novou reklamu. Podívejte se, jak dopadla jeho sázka přes mobilní aplikaci na dvě esa v ruce proti Lucii Arroyoavé.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Poker mě moc baví, miluju soutěžení obecně. Poker je hra strategie, musíte u ní přemýšlet a dělat rozhodnutí," říká šestadvacetiletý Španěl Rafael Nadal o své oblíbené činnosti ve volném čase. 

"Zúčastnit se tenisového turnaje a očekávat, že se utkáte s Rafaelem Nadalem, nemůžete. Ale pokud jste starší 18 let, můžete se registrovat na PokerStars.com, kde budete mít možnost soutěžit s Rafou a dalšími špičkovými sportovci z pohodlí vašeho domova," řekl člen marketingového oddělení společnosti Alex Payne.



První reklamu snad viděl už každý. Rafa vsadil All In a vyhrál:


Jedenáctinásobný grandslamový vítěz poker propagoval i bluffováním na recepci golfového klubu:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

10
Přidat komentář
jacksax
Není to zlé, a to podpůrné video je ještě lepší... ale Lindor Truffles a Agassi boy jsou přece jen nápaditější
Reagovat
smazaný uživatel
Ráda bych si s Rafou zahrála poker, ale obávám se, že bych neuspěla..těším se na antuku, bez Rogera, Rafy je Miami nuda, podotýkám, že pro mě. I když Tommyho parádní zápas mě rozehřál a navnadil, tak tomu dám šanci :-)
Reagovat
Heather_Fedex
ahoj emi ;) nebylas tady snad mesice...vitej zpet ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, bylo mi líto, že tu Rafa nemá dlouho žádný komentář ;-) i když vedle je "tradiční" debata, Roger vs Rafa, ale na to jaksi nemám :-)
Dlouho jsem nebyla, ani nečetla, starosti a tak..ale některé "tváře" vidím ráda, patříš mezi ně.
Reagovat
Heather_Fedex
dik je to od tebe mile ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj Emička..Rád ťa opat vidím.

Svedčí ti to ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tě ráda vidím :-) a co mi svědčí? Ta tenisportálová tří měsíční abstinence/ absence? :-))) A co teprve Rafa, musel mít absták po tenise :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, ahoj, minule jsem si říkal, kde se flákáš celou věčnost. Zdravím, snad už pobudeš déle :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, uvidíme..když bude s kým a o čem, ráda něco občas napíšu :-) fandíme stále Lauře a Andymu, ne? :-) i když ted přeju Tommymu, at to celé vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasnačka, Andy a Laura stále platí, to jsou numera una. Tommymu je číslo 2 :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist