VIDEO: Nejlepší výměny v Cincinnati

21. 8. 2012, 13:38
Video dne 13
Pokud jste neměli možnost sledovat večerní a noční zápasy v Cincinnati, ATP udělala sestřih těch nejlepších výměn. Tři z nich jsou z nedělního finále mezi Rogerem Federerem a Novakem Djokovičem, za zhlédnutí ale stojí všechny.
Cincinnati

pva, YouTube

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
jasne, pro tenisove gurmany je lanyzem jednorucny bekhend, jak jinak.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný gól, Chardymu se povede jeden turnaj a už je na grandslamu nasazený, snad mu někdo hned v 1. kole pěkně sundá hřebínek.
Reagovat
a.magerova
To je odměna za "sundání" olympijského vítěze...
Reagovat
smazaný uživatel
Kušuj :-)
Reagovat
Vojtiik
Chardy sam o sobe technicky vubec neni spatny tenista, jeho potencial je mnohem vys, nez u mnoha hracu, kteri jsou v zebru pred nim, akorat je to lempl a gumova hlava
Reagovat
Vojtiik
ale zase s kvalitou Murrayho ho vubec nesrovnavam, to musel byt bud black-out, nebo to pustil, aby si odpocinul pred USO jeste, zapas jsem nevidel bohuzel:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe, Roger pěkně ovlád. Každopádně pro mě je jednička ten jeho halfvolej, to je úder hranej s tak neskutečným citem a přesností, pravděpodobně by to nikdo jinej nezahrál. I když ten od základní čáry je taky neskutečnej, ale tu výměnu prostě měl vyhrát Nole.
Reagovat
a.magerova
Já za sebe bych jedničkou označila tu č.10, protože ten byl live nejradostnější :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu nerozumíš :P
Reagovat
a.magerova
To máš sice pravdu, ale přesně rozumím situaci, kdy se můj tlak šplhá do astronomických výšek a právě tento poslední míček mi možná zachránil život... :-))
Reagovat
Sonja
Je tam furt Young:-(
Reagovat
Administrator
Už je to správně :-).
Reagovat
Sonja
Tak já bych tam nakonec raději viděla toho Younga...:-D
Nolemu se toho moc nepovedlo:-(:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist