VIDEO: Petra Kvitová ve 4 letech

26. 7. 2011, 11:17
Video dne 5
Píše se rok 1994: Martina Navrátilová prohrává ve finále Wimbledonu, ve čtyřhře končí v Londýně podobně Jana Novotná, jen Helena Suková ve smíšené čtyřhře triumfuje. A ve fulnecké tělocvičně se na své chvíle slávy teprve připravuje čtyřletá Petra Kvitová, která Wimbledon o 17 let později vyhraje...
Čtyřletá Petra Kvitová

pva, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Moc mile, bylo videt, ze chtela hrat uz tak mala a vydrzela asi do nekonecna zkouset porad to same, Je i mile, jak je videt, kde hraje v mistni telocvicne a bracha po domacku v teplacich. I takto se rodi svetove hracky.
Reagovat
smazaný uživatel
tak nejak. :-) Vsechny tyto detaily jsem vnimala, video me dojalo a ani jsem ho nijak komentovat nechtela. Presto "musim", to dite kameru vnima, je tam urcite napeti i usmev, uz tenkrat hrala "pro nas", srdce sampionky, uzasny :-)
Reagovat
bu17
užasný video :)
Reagovat
smazaný uživatel
talent se nezapre
Reagovat
Mistr
Už tehdy to měla v ruce.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist