VIDEO: Píseň pro Tomáše Berdycha

20. 2. 2013, 11:45
Video dne 12
Tomáš Berdych krátce před loňským finále Davis Cup na Facebooku vyhlásil soutěž: "Napište, vyfoťte nebo natočte, jak velký jste fanoušek a dva nejlepší příspěvky, které osobně vyberu, získají lístky na finále Davis Cupu (1+1)." Jeden z balíčků vstupenek získal fanoušek David, který nahrál povedenou minutovou píseň s videoklipem věnovanou právě české tenisové jedničce.
David - fanoušek Tomáše Berdycha

"Díky moc Tomášovi Berdychovi, že tento můj příspěvek zvolil jako vítězný a já mohl být u vítězství Davis Cupu v O2 Areně. Zážitek na celý život. Celá píseň a video vzniklo za 2 dny," píse fanoušek David v komentáři videa na YouTube. Podobnou hudební poctu předloni složili také obdivovatelé Milose Raonica.



Druhý výherce si 'nechal vytetovat' Berdychovi iniciály na hruď, po vyhodnocení soutěže ale přiznal, že to byl fake. "Lístek je do sektoru 414, 8. řada. Zadarmo beru všemi deseti, sám bych si ale takové místo nekoupil. Trošku jsme čekali křesílka u kurtu, ale nevadí. Teď už to můžeme odhalit, "tetování" je nahrané s kamarády, je to jen fixka," napsal výherce na Berdychův Facebook.

Český tenista hned pohotově a vtipně reagoval. "Dušane ty lístky jsou taky jenom z kopírky :-)," pobavil Berdych fanoušky, kterých má nyní na Facebooku přes28 tisíc. "Hodnotím hlavně snahu a nápad!!! jste fakt super fans... mrzí mě, že nemůžu vyhovět všem, ale příště:-)," dodal.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
Fandina
Hezká písnička ... super super super !!!

Co k tomu dodat ... Tome pojď pojď pojď !!!
Reagovat
Heather_Fedex
jakto, zes nevyhrala ty??
Reagovat
smazaný uživatel
a co když je dušan fandina? člověk si nikdy nemůže být jistý :))
Reagovat
Heather_Fedex
heheh
Reagovat
Fandina
... co ty víš :-)))))))))))
Reagovat
Heather_Fedex
;) no praveze nevim...
Reagovat
Fandina
Heather ... já toho nevím ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
mam v hlave gulas, co s tim nadelas...
Reagovat
Fandina
Heather ... já ani s tvou hlavou nechci a nemohu nic dělat, je to tvoje věc, tomu snad rozumíš.
Reagovat
Heather_Fedex
neee-rooo-zuuu-miiiim ;(((
Reagovat
Fandina
já také všemu nerozumím ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
hmmm....skoda
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist