VIDEO: Pondělí v Cincinnati

17. 8. 2010, 10:53
Video dne 5
Další porážku Radka Štěpánka a úspěšný vstup Andyho Roddicka do turnaje přinesl mimo jiné včerejší den v americkém Cincinnati. Podívejte se na sestřih pondělních zápasů.
Andy Roddick

pva, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Roddick se jen tak nevzpamatuje, protože je už úplně plešatej, podobně jako bývalý francouzský fotbalista Zinedine Zidane, proslavený svou neobvyklou obranou proti Marcu Materazzimu. :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nic jiného neumíš, než psát dokola to samé, je mi tě líto.
Reagovat
carolyn
Ale i přes tu jeho pleš má v hlavě víc než ty Lokaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Vystoupení Andyho nebylo nejhorší, ale zbytečně daroval Stakhovskému druhý set, z 5:2** to pustit na 5:7 se nesmí světovému tenistovi stávat. Ale kondičně na tom podle mě nebyl špatně, což je potěšující. Třetí set už jasně opanoval. Vzhůru na De Bakkera, to bude těžší oříšek, i když je fakt, že i Stakhovskému docela chodil servis. Snad se dočkáme osmifinále Soderling - Roddick. ;) A pak třeba i ČF s Novakem. =P Jo, vím optimistické cíle.
Reagovat
carolyn
go andy go :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist