VIDEO: Porazíte Rafu?

31. 10. 2009, 10:22
Video dne 3
Rafael Nadal je jedním ze sportovců, kteří podporují nadcházející zimní olympijské hry ve Vancouveru a myšlenku zdravého soutěžení. V akci nazvané "Nejlepší z nás" si vymyslel vlastní disciplínu: za třicet vteřin sebrat a udržet co nejvíc tenisových míčků. Nadal jich sesbíral 24. Dokážete ho překonat?
Rafael Nadal

Akce "Nejlepší z nás" (The Best of Us Challenge) má přimět fanoušky soupeřit se svými oblíbenými sportovci v netradičních disciplínách. Pokud se vám podaří překonat kteréhokoliv ze sportovců nebo se alespoň přiblížit jeho rekordu a nahrajete si svůj výkon a zveřejníte ho, můžete vyhrát některou z cen. A každý, kdo nahraje své video, může vyhrát cestu pro dva na zimní olympijské hry ve Vancouveru.


A pokud by vás nebavilo sbírání míčků, můžete se pokusit překonat třeba rekord Barbory Špotákové:

pva, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
asi nemá čo robiť doma :D super to je :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mmmm, dobře onii :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
dobře oni? na čo ste maďari??? :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist