VIDEO: Rocková hvězda Federer

16. 4. 2011, 10:15
Video dne 2
Včera Roger Federer své fanoušky výkonem na kurtu nepotěšil a na prvním antukovém turnaji sezony v Monte Carlu vypadl už ve čtvrtfinále. Jeho příznivce však jistě potěší již starší reklama s raketou Wilson; s tou je totiž sžit tak, že na ni zahraje sólo jako na elektrické kytaře. Švýcar si natáčení spotu pro firmu Nike rozhodně užil.
Roger Federer



Federer v podobné reklamě:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
rib
Tyhle reklamy jsme si doma moc užili, stejně jako ty, co dělal Roger pro Wilson (s gaučem a koučovací hodinou :-)) Prostě Roger je skvělý v obleku (seriozní reklama na Rolex) i v těchto vtipných spotech, nemluvě o tom, co umí na kurtu...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ta parafráze na inspektora Clouseaua a jeho asistenta Kato je fakt špičková. Vůbec je zajímavé, kolik zajímavých a vtipných reklam běhá po světě. Škoda, že velké nadnárodní společnosti k nám pouštějí vesměs jen svůj reklamní odpad...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist