VIDEO: Roddick se loučí s kariérou

7. 9. 2012, 07:45
Video dne 8
"Poprvé v kariéře nevím, co mám říct," začal v noci na včerejšek v New Yorku Andy Roddick svou řeč, kterou po porážce s Juanem-Martinem del Potrem dal sbohem svým fanouškům. Podívejte se na zhruba dvouminutové rozloučení plné emocí.
Profily hráčů
Andy Roddick

Roddickovo rozloučení na US Open: "Poprvé v kariéře nevím, co mám říct. Kde mám začít? Na tenhle turnaj jsem jezdil už jako kluk. Byl jsem šťastný, že sedím tam, co dneska sedíte vy, že jsem mohl sledovat zápasy a vidět šampiony, kteří přicházeli a odcházeli, a miloval jsem každou minutu tady.

Byla to cesta, na které jsem byl hodněkrát nahoře, hodněkrát dole, zažil jsem spoustu úžasných momentů. Oceňoval jsem, že mě na té cestě podporujete. Je mi jasné, že jste to se mnou občas měli těžké, ale moc si toho vážím a mám vás za to rád z celého srdce. Snad se sem jednou vrátím a znovu se s vámi všemi uvidím.

Nakonec bych rád poděkoval rodině, mámě a tátovi, kteří sedí tam nahoře, za to, že mi dali tolik šancí. Děkuju vám. Děkuju i svému týmu, který je se mnou odjakživa. Jestli se na konci kariéry něčeho nebojím, tak jsou to lidé, ke kterým se vrátím domů. Jsou skvělí, toho si vážím. A poslední věc: rád bych poděkoval někomu, kdy už tu s námi není, Kenu Meyersonovi (bývalému Roddickovu manažerovi, který loni ve 48 letech zemřel, pozn.). Děkuju za všechno. Miluju vás a děkuju, lidi."

pva, YouTube

Komentáře

8
Přidat komentář
carolyn
Tak co si sem dát pár zajímavých videí s Roddickem?

Tady jedno za všechny, myslím, že to přesně Andyho vystihuje :-)
http://www.youtube.com/watch?v=PvC33gSTSR4
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Hezká reklama.

Mě pobavilo tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=0DIWUZFSz1w
Reagovat
smazaný uživatel
Já se na jeho videa zatím nedokážu vůbec dívat :-(((
Reagovat
a.magerova
Moc pěkná videa, moc pěkný Andy... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád se budu dívat na youtube na videa, kdy dominoval tenisu:(
Reagovat
spaniel
Andyho mam rad, ale nikdy tenisu nedominoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. A poloprázdné tribuny dokreslují, že byl jen jedním z mnoha, na které se brzo zapomene...
Reagovat
spaniel
Tak to zas ne. Neni sice legenda, ale po dlouhou dobu byl nejlepsi americky tenista a hlavne jeho tiskovky jsou legendarni, ty mne budou chybet :/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist