VIDEO: Rogere promiň, že jsem ti nevěřila, omluvila se Navrátilová

9. 7. 2012, 22:18
Video dne 46
Tenisová legenda Martina Navrátilová se omluvila Rogeru Federerovi za špatné proroctví. Loni na jaře předpověděla, že švýcarský hráč je už příliš starý na to, aby se vrátil do čela světového žebříčku. Mínila, že už nedokáže konkurovat svým mladším rivalům Srbovi Novaku Djokovičovi a Španělovi Rafaelu Nadalovi.
Profily hráčů
Martina Navrátilová a Roger Federer

Po Federerově sedmém triumfu ve Wimbledonu, který ho vynesl na první místo v pořadí ATP, osmnáctinásobná grandslamová šampionka uznala, že se spletla. "Byla jsem hodně vedle. Promiň," uvedla Navrátilová na závěr návštěvy v televizním studiu, kde byla hostem spolu s Federerem. "Jsem rád, že občas nemáš pravdu," reagoval se smíchem švýcarský tenista a slavnou českou rodačku objal. 



Třicetiletý Federer dnes sesadil Djokoviče z čela žebříčku a na prvním místě stráví nejméně 286. týden v kariéře, čímž vyrovná rekord Američana Peta Samprase.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

46
Přidat komentář
Hook2424
Tenis sleduju a pořád ještě na závodní úrovni i hraju už téměř 20let. Pro mě je nepochopitelné, proč někteří tenisoví odborníci jako třeba M.Navrátilová nebo třeba taky M.Wilander, můžou vydávat takové soudy!!! Vždyť pokud nemají "Iq tykve", tak musí vědět, že Federer,Nadal,Djokovič i další TOP hráči mají obrovské spousty fanoušků, kteří jim kritiku jejich hráče neodpustí. Pokud ještě navíc není ta kritika na 100% opodstatněná, jako třeba v tomhle případě,tak tím absolutně degradují svoji tenisovou odbornost! To vyjádření Martiny bylo bohužel hloupé, nemohla tím vůbec nic získat, ale pouze hodně ztratit! Což se taky stalo! Klobou dolů, za tu omluvu, ale není to plnohodnotná náplast na to její předchozí prohlášení! Toť můj názor!
Reagovat
Amputace
To, co učinila Navrátilová ale není kritika, nýbrž prognóza! Zkritizovat mohu výkon v zápase, ne tak budoucí směřování tenisty. Žádné soudy nikdo nevydával. Na otázku: "Jak vidíte budoucnost Rogera Federera?" odpověděla, že si myslí, že už nikdy nebude světovou jedničkou. Žádná kritika. Já bych odpověděl úplně stejně a nikoho bych tím přece nekritizoval. Dnes mohu jedině říct, že jsem se mýlil. Tečka.
Reagovat
Amputace
Přesně jak píše carolyn: považuji to za normální gesto. Kdyby jej neudělala, vůbec nic by se nestalo. Kolik odborníků a bývalých tenistů by muselo omlouvat svá tvrzení, že Nadal nikdy nemůže uspět na všech površích, nebo že mu zbývají jen dva tři roky, po které bude schopen předvádět svůj vrcholný tenis. Toto je prostě normální - prognóza se buď naplní nebo ne. Jinak rovněž gratuluji Federerovi, předvedl tenis, který už jsem od něj neočekával a zcela zaslouženě vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulujem Rogerovi, ale dlho sa tam zrejme nezrdi... ma velmi maly naskok oproti nolemu... staci jeden turnj a vsetko moze byt inak... nedavam tomu aj tak dlhe trvanie... vychutnajte si to... mozno je to naposledy...
Reagovat
hatatytla
je vidět, že systému bodováni Atp žebříčku moc nerozumíš. Roger na americký sérii obhajuje necelou tisícovku bodů, zatímco Novak přes 3 a půl tisíce a Nadal je už lehce vzdálen. Jestli Roger ustojí konec sezony kde hodně obhajuje tak tam vydrží dlouho, protože má body rovnoměrně rozložené.
Reagovat
spaniel
Slo hlavne o prekonani Samprasova rekordu v poctu tydnu, klsene-li na druhe misto, nic se nedeje.
Reagovat
smazaný uživatel
v rebricku sa dost dobre vyznam a viem kolko maju objahovat. dokonca som hned povedala, ze novak nebude vladat obhajit tolko bodov tento rok. to je jasne kazdemu. ale akosi nerate s tym, ze by mohol roger vypadnut skor ako obhaji svoje body...sice je pravda, ze minuly rok nic moc nedokazal, tak nema toho vela obhajovat...
Reagovat
gigin
Tak někde něco řekla. Spletla se. Měla možnost, tak se omluvila. Co je na tom divného ?? Baby bláznivé :-DD (carolyn, magerka, Fandina)
Reagovat
Fandina
... blázníme fest ale mile ... úsměv
Reagovat
carolyn
Přesný příklad toho, že se nemá nic dopředu takhle ventilovat.
Možná je to jen můj postoj na věc, ale nemám rády tyhle názory/doměnky (ještě k tomu veřejně pronesené) Nikdo přece neví jak něco dopadne, tak to že si něco myslím/domnívám se, přece hned nepoběžím vyžvanit
Reagovat
carolyn
Tak to že se mu omluvila nevidím jako gesto, ale jako úplně normální věc.
Reagovat
Fandina
Má, nemá. Martina se domnívala, že už jedničkou nebude, myslela si že budou dominovat Nole s Rafou, ostatně do loňského TM to tak vypadalo. Řekla jen co si myslela. Možná mu ten úspěch přeje víc, než jiní. Podle mě je všecho v poho ... naopak je to milé ... úsměv
Reagovat
carolyn
Napsala jsem to tak, že to není k pochopení???
NEbo proč tu vysvětluješ to co jsem právě napsala já?
Reagovat
a.magerova
Souhlas !!!
Podle mne měla jen dvě možnosti: buď se mu omluvit nebo se mu vyhýbat :-)).
Je od ní fajn, že zvolila první možnost !!!
Reagovat
Fandina
Začala jsi větou, že se nemá nic dopředu ventilovat. Já jsem na to napsala, že jen řekla svůj názor. Ne že neměla nic říkat. To si nerozumíme.
Reagovat
spaniel
Ono je to tezke, kdyz jste tenisova legenda a novinari se vas porad ptaji na nazor. Je normalni ze to rekla a je fajn, ze se k tomu vratila. Koneckoncu rekla, ze veri, ze jeste GS ziska, neverila jen, ze se stane opet jednickou a neni se co divit, vzdyt to nakonec bylo jen o chlup. Byt Novak trochu bliz sve lonske forme, tak by se to treba ani nestalo.
Reagovat
carolyn
ale taky jsem ihned tu mou první větu vysvětlila. že můj postoj na věc je: že já právě tohle nerada dělám, ventilovat své doměknky, když nevím zda jsou pravdivé či nikoli.
Doufám, že ostatní jste to pochopili, a netřeba se k tomu nějak dál vyjadřovat
Reagovat
Fandina
Ale tady nejde o nějakou pravdu, jde o domněnku, předpoklad co bude. Jak si myslíme, že to bude. Realita pak nám buď za pravdu dá nebo nedá. S tím nic nenaděláš. Když se někdo Martiny zeptal, tak odpověděla, nebo to řekla sama nevím. To není podstatné. Prostě prognozy se dělají, ne že se nemají dělat, jak píšeš ty.
Reagovat
carolyn
škoda tady něco vysvětlovat :-)
Reagovat
Sonja
"právě tohle nerada dělám, ventilovat své doměknky, když nevím zda jsou pravdivé či nikoli. "- tohle je prostě nesmysl;-), v tom má Fandina pravdu.

spaniel: Souhlasím;-)
Reagovat
gigin
No, carolyn níže napsala - Mě to přijde jako normální věc, prostě se sekla a uznala chybu, omluvila se.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=Bl2oy9HmXdU

Neco pro nostalgiky:D Finale Wimbledonu Martiny se Steffi - 1988. Jooo Martina hrala fakt servis volej:) No a Stefii bez diskuse, nej hracka historie:)

Jinak bych si pral, aby Martina trenovala Petru:)
Reagovat
dadaft
zajímavé je, že trávník ve Wimblu byl při finále v mnohem lepším stavu než dnes, a vzpomenout, jak Steffi podávala - při prvním servisu měla v ruce dva míčky, jeden nadhodila, a když se jí první servis povedl, tak celý zbytek výměny odehrála s druhým míčkem v ruce!!! )))
Reagovat
a.magerova
Jj to jsem taky nevěřícně zírala !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo:))) To byly casy, kdy micky byly zlutejsci, trava zelenejsi, hracky technictejsi, rakety tezsi, hraci mene opatrnejsi, casy, kdy se micky behem hry drzely v ruce, kdy Andre nechtel hrat v bilem a aristokracie jeste chodila na kurty:))
Reagovat
dadaft
Joooo. ))))
Reagovat
smazaný uživatel
Byly to pěkné časy, rád jsem si zavzpomínal, díky za odkaz.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně se tehdy nikdo neotíral ručníkem po jednom odehraném míči
Reagovat
smazaný uživatel
:D Na to jsem uplne zapomnel! DIKY:) No myslim, ze by se toho naslo jeste mnohem vic:) - takze klidne dokladejte dalsi:)

Byly to casy, kdy si hracky nebraly MTO na kazdou pitomost a jeste chvili bylo ticho na kurtech nez prisla Monika :DDD
Reagovat
gigin
a nebyla pozice 28E !!
Reagovat
smazaný uživatel
Tráva je vyšlapaná rovnoměrněji, až k síti :-) to už se dneska nevidí, je vyšlapaná jen u základní čáry.
Reagovat
dadaft
trefa.
Reagovat
Draxter
Roger a reakce na nej tenistu všech dob.

http://www.youtube.com/watch?v=H491NRb6xxs
Reagovat
steve79
Je dobře, že se mu omluvila. Ona sama ví, že s tou kritikou hodně přehnala a možná je i trošku ráda, že se mohla omluvit.Já si myslím, že Fedex je tip člověka, kterej se neožere. Ten si radši pár skleniček nějkaýho dobrý vína:D
Reagovat
smazaný uživatel
nenazvala bych to kritikou, ale nazorem a ty mylny nemeni jen blbec. Jo a souhlas, taky si maluju, ze je sklenickar.. :-)
Reagovat
dorons
Po ukonceni relace jo? Gesto to je,ale ne velke.
Reagovat
carolyn
Mě to přijde jako normální věc, prostě se sekla a uznala chybu, omluvila se.
Reagovat
hatatytla
První otázka Martiny, byl jsi někdy opilej? Rogera bych někdy chtěl vidět posilněného, vůbec mě to k němu nesedí. Narozdíl třeba od Noleho, kterého si dokážu živě představit. :)
Reagovat
Heather_Fedex
a co takhle opileho rafu???
http://m.youtube.com/watch?v=teI8csbXbD8
;)))
Reagovat
Sonja
Wow...tak tady je Rafa sexy:-D, a to se mi jako chlap nikdy nelíbil. A Feliciano je tam taky k sežrání, ale ten je vždy:-D:-)))
Reagovat
Heather_Fedex
martina je opravdu velka osobnost. jsem zvedava, kolik lidi by se takovymhle zousobem dokazalo omluvit za to, co rekli, takovymhle zpusobem...a priznat si chybu
Reagovat
Heather_Fedex
takovym zpusobem jenom jednou ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to od ní velké gesto.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja toho Rogera přímo miluju
Reagovat
Heather_Fedex
;) jinak to ani nejde....
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak nějak :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist