VIDEO: Šarapovová proti pěti soupeřům

4. 12. 2008, 13:46
Video dne 8
Ne všechny tenisové exhibice mají vysokou úroveň. Zatímco před pár dny viděla Praha světový tenis v podání Peta Samprase a Radka Štěpánka, show v Japonsku, jejíž hvězdou byla Maria Šarapovová, byla kvalitou o poznání horší. Určitě ne kvůli Rusce, ale kvůli jejím pěti protivníkům...
Maria Šarapovová

Komentáře

8
Přidat komentář
radimd
2
Reagovat
smazaný uživatel
Videa z youtube jsou díky špatné kvalitě k ničemu, televize je nesrovnatelně lepší. V neděli ve 20:05 na Z1 dávají dokument Ruské tenisové hvězdy. Něco pro skotta a carolyn. V této souvislosti mě napadá, proč vlastně tento web jednou týdně neupozorňuje na dokumenty nebo na přenosy utkání v TV. Dnes na ČT2 dávali poslední díl dokumentu o Federerovi, nedávno na ČT4 šlo několik filmů o Wimbledonu. Divák, který TV program pečlivě nesleduje, může o vše přijít.
Reagovat
smazaný uživatel
A já zase nic neuvidím, video není kde spustit. Asi nemám ten správný kompjůtr.
Reagovat
vojta91
abych rek pravdu neni ceho litovat :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Videa už fungují. Měl jsem špatně nastavený firewall, nesmí se blokovat objekty ActiveX.
Reagovat
skott
woow tohle je nejlepsi video, ktery sem tu videl...miluju Marii smysl pro humor:-)))Leos mares hadr...make every shot...a power shot:-D
Reagovat
radimd
123131
Reagovat
radimd
2
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist