VIDEO: Šarapovová si v Portoriku zahrála exhibiční zápas s Puigovou

18. 12. 2016, 17:52
Aktuality 4
Ve čtvrtek se v portorickém San Juanu odehrál exhibiční duel mezi domácí olympijskou vítězkou Monicou Puigovou a Ruskou Marií Šarapovovou, jež se pomalu připravuje na dubnový návrat po patnáctiměsíčním distancu za doping. Z výhry 6-3 1-6 10-6 se radovala třiadvacetiletá Portoričanka, devětadvacetiletá Šarapovová ale předvedla, že se neustále udržuje ve formě a v příští sezoně se s ní bude muset počítat.
Profily hráčů
Maria Šarapovová a Monica Puigová

"Jsem moc ráda, že jsem dostala příležitost zahrát si tady před tímto publikem. Monica je skvělá hráčka a její země na ni musí být hrdá," řekla Šarapovová po utkání.

"Maria je jedním ze symbolů našeho sportu. I když teď pyká za svou chybu, neměli bychom zapomínat na to, co dokázala," uvedla Puigová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
Pedronegro
jak už bylo řečeno jinde, i na ostrově Puerto Rico, co by US kolonie, určitě umí odstraňovat ochlupení nevhodné pro ženské soutěže, takže je to trochu s podivem, ale její souboj s feťačkou snad musel zorganizovat sám monty, jinak to ani není možné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Včera večer jsem na ně koukal a řekl bych, že na exhibici to byl hodně nadstandardní tenis. Některé výměny fakt super! Plus skvělá řeč od obou... :)

Myslím, že tahle exhibice byla důstojnou tečkou za letošním tenisovým rokem. Přestože říkám, že všem mým favoritkám fandím stejně, tak Monče a Mashe jsem letos přece jenom fandil o trochu víc. Monče při cestě za jejím životním úspěchem a Mashe mimo kurt...
Reagovat
aligo
zdaleka to nebyl takový tenis jako na OH ale i tak dobrý od Monči :))
Reagovat
smazaný uživatel
vypada dobre a jeji tenis take, uz aby bylo jaro.. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist