VIDEO: Senzační exhibiční výměna Nalbandiana s Nadalem

23. 11. 2013, 05:30
Video dne 2
Kvůli tomuhle lidé na exhibice chodí. David Nalbandian a Rafael Nadal včera v Córdobě v rozlučkovém zápase argetinského tenisty, který letos ukončil kariéru, předvedli při mečbolu domácího hráče výměnu, která v rámci exhibicí němela daleko od dokonalosti. Španěl nakonec prohrál 4-6 6-7.
David Nalbandian a Rafael Nadal

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
Reti64
Krásný výlet před zítřejší exhibicí v Buenos Aires si Nole s Rafou užívali:-))

https://www.youtube.com/watch?v=OGzFlwNL4EA
Reagovat
smazaný uživatel
No proste nadhera, znovu musim pripomenout, skoda Davida, kdyby se vice soustredil na zapasy a tolik jich nevypoustel, tak jsme videli o tolik vice super zapasu, Kdyz byl ve forme a plne soustredeny, tak porazel vsechny z elity levou zadni. Nekolikrat to behenm sve kariery ukazal.Je pravda, ze ho pronasledovali hodne i urazy, to si myslim, ze byl take hlavni duvod jeho tenisoveho konce, Velka smula, ze se tyto exhibicni zapasy nevysilaly.Bylo by to super stylove ukonceni letosni tenisove sezony.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist