VIDEO: Slavící Zverev vyděsil podavače míčků

10. 10. 2018, 10:45
Video dne 7
Alexander Zverev dnes na úvod Masters 1000 v Šanghaji porazil 7-5 6-4 čerstvého šampiona z Pekingu Gruzínce Nikoloze Basilašviliho, během zápasu se mu však nechtěně podařilo vyděsit jednoho z podavačů míčků. Když totiž německý tenista za stavu 5-5 v prvním setu proměnil brejkbol, měl takovou radost, že v chlapcově blízkosti zařval 'come on!' a navíc jeho zaťatá pěst vyletěla směrem k malému Číňanovi.
Profily hráčů
Alexander Zverev

Celá výměna před rozhodujícím brejkem prvního setu v čase 4:25:

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
George_Renel
nebude hrát DC: https://sport.idnes.cz/davis-cup-finalovy-turnaj-alexander-zverev-listopad-odmitnuti-ucasti-1zz-/tenis.aspx?c=A181010_164010_tenis_ten
Reagovat
ttopi
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1030190-neskutecne-vykony-v-zapase-tenisovych-outsideru-se-nekolikrat-menila-historie-zasl-i-roddick.html#hp-sez
Reagovat
EllNino
tak Ortisei je téměř nehratelnej povrch podobnej parketám :) ...hrozný mejdlo :D
Reagovat
Krisboy
Herodes!
Reagovat
Fandina
:-) postrach dětí :-)
Reagovat
ttopi
Ten výraz :D
Reagovat
Krisboy
:DDDDDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist