VIDEO: Štěstí vzteklé Petkovicové. Raketu hodila jen těsně vedle rozhodčího

18. 2. 2015, 13:50
Video dne 96
Nejdřív měla smůlu, že si lajnový ani umpireový rozhodčí nevšimnul pravděpodobného autu. O pár chvil později však Andrea Petkovicová mohla mluvit o štěstí, protože v návalu vzteku hodila raketou, kterou jen těsně minula jednoho z lajnových rozhodčích.
Profily hráčů
Andrea Petkovicová

Andrea Petkovicová v neděli triumfovala na turnaji v belgických Antverpách a už v úterý hrála další zápas v Dubaji proti Kazašce Zarině Dijasové. Tentokrát na sebe německá tenistka upozornila konfliktem s rozhodčím.

V závěru prvního setu Dijasová zahrála dlouhý míč, který pravděpodobně skončil v autu. Minimálně Petkovicová si tím byla jistá a přestala hrát. Její domněku ale nepotvrdil lajnový ani umpireový rozhodčí a to sedmadvacetiletou rodačku z Bosny pořádně rozohnilo.

"Tohle je nejhorší rozhodnutí vůbec," čílila se Petkovicová a gestem naznačovala, o jak velký aut se jednalo. Fiftýn ani opakování míčku si ale na kolenou a plácáním do kurtu nevyargumentovala a čelila setbolu.

Na následný return se nedokázala zkoncentrovat a míček poslala do sítě. V tu chvíli musely všechny negativní emoce ven a tak se Petkovicová napřáhla a s velkou dávkou energie hodila raketu směrem ke své lavičce.



Jenže kousek za ní seděl jeden z lajnových rozhodčích a tenisové náčiní z ruky německé tenistky proletělo zhruba pouhý metr kolem něj. Muž zůstal zkoprněle sedět a hodil vyčítavý pohled na Petkovicovou, která si však s omluvou příliš hlavu nedělala.

Petkovicová mohla mluvit o štěstí. Pokud by totiž rozhodčího trefila, nejspíše by mu způsobila újmu na zdraví a hlavní sudí by musel podle pravidel utkání ukončit. To se nakonec dohrálo, Němka prohrála 5-7 3-6 a možná může očekávat pokutu.

Takové štěstí neměl před třemi lety ve finále travnatého turnaje v Queen's Clubu David Nalbandian. Argentinec nakopl reklamní banner, který zranil lajnového, a Argentinec byl po chvíli diskvalifikován.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

96
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Na druhou stranu to nepostrádalo svůj půvab - vidět dospělou ženskou, jak tam vztekle na kolenou plácá ručičkama do betonu jak dvouleté děcko. A kdyby to nebyla zrovna Petkovič, ale třeba Ivanovič nebo Muguruza, tak i to přehnutí přes bariéru pro odloženou raketu by byl velký divácký zážitek. Nakonec, s tímto obsazením to nebyl špatný pohled. Třeba v USA to bezpochyby buď vystřihli, nebo obraz v příslušných partiích rozmazali.
Reagovat
gigin
Ale aj potom jak si sedla.. takový mini Základní instinkt, pro juniory.. Dobré něco no..
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasné, nemusí vždycky pršet, stačí když kape...
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom videu postrádám jednu podstatnou věc. Není tam vidět, jak daleko od rozhodčího letěla ta raketa. :D Kdyby ho trefila, tak by to samozřejmě byl průšvih, ale takhle bych to zase nějak nedramatizoval. Nějaká pokuta možná jo, ale distanc určitě ne. Já osobně opravdu nebudu moralizovat, protože si myslím, že každému z nás někdy bouchly saze. Mně občas bouchnou i jako fandovi. :D Navíc je patrné, že Petko k tomu asi měla důvod. Ten aut byl podle mě jasný, i když bez jestřába se to samozřejmě nedá dokázat. Proto by mě taky zajímalo, proč na menších kurtech není jestřábí oko. Je to otázka peněz, nebo tam prostě nejde nainstalovat? Osobně souhlasím s názory, že jestřábí oko by mělo být všude včetně antuky. Nevím přesně, jak dlouho se tahle technologie používá (cca 10 let?), ale když občas vidím hned několik špatných rozhodnutí v jednom zápase, tak si říkám, že bez jestřába by ten zápas dopadl třeba úplně jinak...
Reagovat
smazaný uživatel
A ted si predstav, ze existovalo obdobi bez jestrabu;)
tzv. predjestrabove obdobi;) To byly supy na emoce, .....dneska? tss;)
V jestrabovem obdobi zvednes ruku a mas to...;)
No a jak ten jestrab na kurtu neni v jestrabovem obdobi, tak ty emoce se jeste zdvojnasobi, chybi ten klasicky trening bezjestraboveho obdobi...a to je pak supa, kterou kazdy nezvladne;)
Reagovat
smazaný uživatel
No já jsem si to právě představoval a jsem rád, že jsem to předjestřábové období moc nezažil... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to si o hodne prisel;)
Bylo to velice poucne obdobi;)
Reagovat
smazaný uživatel
Důvody, proč není jestřáb všude, jsou finanční a technické.

Není to levná věc, je potřeba nainstalovat patřičný počet vysokorychlostních kamer plus kabeláž k nim, každou kameru vhodně umístit, správně nasměrovat a její pozici přesně zaměřit pro správnou funkci systému. Plus je k tomu pracoviště s technickou obsluhou a s jestřábovým rozhodčím. Dále se to musí napojit na zobrazovací panel na kurtu (nebo na "kostku"), resp. ho namontovat (pokud není) a na TV pracoviště (pokud se to vysílá). Kromě nájmu za celý systém se tedy musí zaplatit i toto všechno.

Pak jsou tu i technické důvody, hlavně nemožnost jednoduše umístit kamery na potřebné pozice, které jsou dány matematicky, aby se dosáhlo určité přesnosti. Zejména bývá problém s výškou (nízké haly, venkovní kurty s minimálním hledištěm apod.), kde by se to nevyhnulo bez dodatečné instalace nějakých konstrukcí pro montáž kamer (v těch halách to někdy nemusí jít vůbec). To je ale spíš menší problém, protože nějaké technické řešení by se našlo skoro vždy - v první řadě hrají roli finance.
Reagovat
Stan_Borowitz
jsou jinde asi pádný důvod, ale v Dubaji???
Reagovat
VlS
byla kolkovaná žádost o 3 měsíční distanc. To si hráč nemůže dovolit.
Reagovat
slacker
A rozhodci si kurvit zapasy muze dovolit beztrestne?
Reagovat
PetaM
Andrea to v pohodě mohla ještě vyhrát. To, že jí zkolabovala hlava není chyba rozhodčích.
Reagovat
VlS
Hele, pokud nemáš k dispozici jestřába, tak si můžeš plácat co chceš. Ten lajnovej tam sedí na tý lajně a vidí to určitě líp, než jak to můžeš vidět v tv záznamu. Díval jsem se na to několikrát ve full HD rozlušení, mohl to být aut, ale na 100% se to říct nedá. Máš tam x zkreslení.
Reagovat
slacker
A kde je receno ze jestrab je pokazde spravne okalibrovan? Ja pro vylevy ala McEnroe mam pochopeni, je to tezke bojovat s nepritelem ktery ma nad tebou absolutni moc
Reagovat
Fandina
Stejně tak se dá zpochybnit všechno i třeba opakovaný záběr, teď nemyslím jestřába.
Reagovat
gigin
Jestřáb se dá hacknout.
Reagovat
slacker
Jestrab se da i zastrelit
Reagovat
Fandina
Všechno se dá hacknout, když se chce. Nic jiného jsem nepsala. Stačí číst.
Reagovat
gigin
"Stejně tak se dá zpochybnit všechno i třeba opakovaný záběr, teď nemyslím jestřába."...
Reagovat
Fandina
gigine ... ano, všechno se dá zpochybnit, tam se psalo o jestřábovi, že může být zkreslen a napsala, že může být zkreslen i opakovaný záběr, v tomhle smyslu. Chápeš?
Reagovat
Fandina
myšleno opakovaný záběr, ne záběr jestřába, obojí může být zkresleno a nemusí to být ani hacknuto, může to být v rychlosti prohlédnuto nebo ze špatného úhlu
Reagovat
Stan_Borowitz
On i ten jestřáb má svá technická omezení a kalibrovanou přesnost, tuším milimetr nebo dva.

Jinak řečeno, je to jen jiná formulace problému se živými rozhodčími. Akorát že proti stroji si nikdo netroufne protestovat, případně mu vyhrožovat zabitím,jako svého času Serena, protože strojům jsme si navykli věřit více než lidem.

Ve světě kvantové fyziky stejně nikdy nemůžeme přesně vědět, jak se věci staly (Heisenbergův princip neurčitosti). Podstatné tedy je rozhodnutí hlavního rozhodčího (kterým je člověk, nebo v případě jestřába stroj), ne to, co vidí hráč nebo diváci.
Reagovat
smazaný uživatel
Stando, kdyz dovolis...ja bych snad uz jen doplnil Leibnitzem jako takovou tresnickou na dortu.
Pravda Fakticka je nestala, relativni, a pozname ji podle toho, ze neustale tvori protiklady a opaky, budi podezreni atd.;) Prekrocil i tu kvantovou fyziku, to co prekracuje fakta - tedy nas relativni svet, je idea, ktera netvori jakekoliv opaky...
...jen si dovolim Wilhelma zkratit snad tim, ze tato idea je "rychlejsi" nez rychlost svetla, nebot jeji vlastnosti neznaji dualismus, ani ho netvori, tzv. nepomeruje...tedy je nezmeritelna, coz rychlost svetla svym zpusobem porad je...

Z cehoz vyplyva, ze na kurtu ty jestraby jsou zbytecne, nebot vzdycynky bude zaviset na nejakem rozliseni, jak spravne pises, ...lepsi jestrab je jen honenim za hledanim presne poloviny, ktera proste v nasem svete neexistuje;)

Tolik malo inspiraci od Wilhelma...
Reagovat
smazaný uživatel
...jestli jde o mne...jsem pro, abychom opet hledali duveru v lidech a ne strojich;) Krom toho, nevim jestli sis vsiml, jestraby hodne znicily kvalitu empajrovych rozhodcich a lajnovych... dost se spolehaji prave na tu techniku...
nejak mne u nich chybi cit pro hru...vzdyt je jedno, jestli to jde 1mm ven...pokud nemas jestraba to nikdo nepozna...a treba to byla pekna akce, proste chybi mne cit pro hru... chybi mne hrac na okruhu, ktery vidi, ze mic jde sice asi do autu, ale vymenu prodlouzi nejakou paradickou...chybi mi smsl pro fairplay, a ne to neustale pasivni odskakovani a koukani a modleni se, aby byl aut, tenis se s jestrabovou technikou zacal hrat casto pro auty...vsichni rikaji jak je to zajimave, jenze umira tim trosku tenis...zpusobem, budu hrat lajna, lajna, treba to vyjde...treba se to do toho jestraba vejde...
...Borg byl machr...ten to hral k lajnam s tim, ze pocital, ze mu mohou zahlasit aut, a muze byt tzv. in...ale pokud ten mic nebyl opravdu viditelne out, nechavali to vpohode, dnesni jestrabi technika by mozna poupravila vsechny vysledky...

A ja se ptam,,,kde je tedy tenis...hrajeme na auty, nebo hrajeme hru, ktera inspiruje...

Tve prispevky jsou absolutne famooozni, aspon pro mne, dokazi mne uplne nakopnout na plne pecky...diky;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Díky, taky si vždy rád přečtu, co napíšeš. A zároveň mne těší, když někoho mé poznámky pobaví, potěší či jinak pozitivně ovlivní...

S tím Leibnitzem je to myslím trochu složitější - ty odkazuješ na pravdu faktu, on ale rozlišoval i pravdu rozumu, neboli nutnou, která platí vždy a za všech okolností. Vůbec byl na tu dobu dost velkej platonik. Ale na filosofické debaty tady asi není vhodný prostor a já na ně nejsem dostatečně vzdělanostně vybaven. V každém případě to byl fakt hustej týpek, kterej nejenže souběžně s Newtonem vymyslel diferenciální počet, ale zároveň na rozdíl od něj (správně) usoudil, že prostor a čas jsou relativní. Dvě stě let před Einsteinem!

Podstatné v souvislosti s lajnami a jestřáby každopádně je, že "...konečně nemůže být pochyb o tom, že jedním z charakteristických rysů reality je, že postrádá Obsah. Tím není řečeno, že žádný obsah nemá, pouze že ho postrádá," jak uvádí Woody Allen v traktátu "Moje filosofie", který je součástí sbírky Vedlejší příznaky. A žádný jestřáb ten obsah za nás nenapíše, to musí udělat lidé, v tom jsem s tebou zcela zajedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, rozlisoval i pravdu rozumu;)
jenze nema nic spolecneho s tim jak bezne pobirame rozum,
proto jsem cilene zmenil rozum na ideu (nejsem prvni, a ani nebudu asi posledni),...
...ale to by bylo uz fakt na dlouho;)
jeste jednou dik;)
a preji hezky den;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, už to chápu.

Taky přeju hezký den - u nás hezký je, dokonce svítí sluníčko! A v supermercadech už mají v nabídce i zahrádkářské potřeby!!
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
VlS
a o čem teda mluvíš? Protože může bejt blbě nakalibrovanej, tak je zbytečnej? Určitě se dá pochybovat, jestli ten krám měří dobře (zvlášť ty milimetrovky). Tak co je alternativa? Rozhodčí be HE? A toho zpochybňuješ taky.
Viděl jsi Sedm statečných, jak tam ten maník provokoval toho chlápka s kudlou? Asi jediný objektivní řešení, kdo teda koho opravdu zabije, ne?
Reagovat
gigin
Fandina: Ok, rozumím.
VlS: ???? Co to meleš? Já nic nezpochybňuju, jen říkám, že se dá hacknout, ale nevěřím, že se to děje. 7 statečných jsem viděl x krát. Calvera byl dobrý chlap.
Reagovat
VlS
Taky co se toho chytáš, je to na Slackera.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDD Sorry, Vlsi...
Reagovat
slacker
Rozhodni se jestli Andrea byla v pravu (micek byl out) nebo ne. Mas na to zaznam na YT. Ja jen zpochybnil ze jestrab je absolutni arbitr a zaznam jim byt v nouzi nemuze.
Krome usklibani nad chovanim Andrey by mel byt prednejsi zaver, ze se setri na nepravem miste. Jestrab ma patrit na vsechny dulezite turenaje a mel by patrit i na antuku.
Reagovat
VlS
Andrea nabyla v právu, bez ohledu na to, jaká byla skutečnost. Podle pravidel na hard kurtu bez jestřába rozhoduje lajnovej rozhodčí a může ho opravit hlavní. Tím to končí, tečka. Nevím, podle čeho ty tak jednoznačně víš, že to byl aut. Z horního pihledu to není nijak jednoznačně vidět. Míč totiž prvně dopadne, pak se chvíli deformuje a až pak se odrazí nahoru. Místo odrazu je tedy ve směru letu dál, než je místo dopadu.
Ze záznamu bych řekl, že to aut byl, ale opakuji, že úplně stejně jsem ze záznamu byl o běčem přesvědčenej a jestřáb ukázal opak. Je to úplně fuk, pravidla byla naplněna a tím to končí, tečka.
Kulturní vložka s klečením na kolenou a vzpínáním rukou k nebi to prostě ovlivnit nemůže.
Reagovat
slacker
Ok pravo ma na to jiny nazor, ale prave proto nemam pravo ve velke ucte (neslucuje se s pravdou a spravedlnosti). V ucte mam pravdu a proto fandim tem kdo si nechteji nabulikovat lez (Andrea to msuela videt ze vsech nas nejlepe).
Reagovat
Fandina
Andrea to asi viděla v autu, proto to řekla, ale tím, že poslední slovo má umpire, tak je to tak všechno, co se s tím dá dělat. Ona to řekla, ale to, že pak tak vyváděla, to už bylo k ničemu, nic s tím totiž nemohla změnit. Třeba se jí ulevilo při tom, jaký tam dělala výstup a navíc potom ještě mohla druhého hodem rakety zranit. Dobře, že se nic nestalo.
Reagovat
VlS
fajn, zruš pravidla v dopravě a jeď se projet po D1 do Brna a zpátky. Jaký kytky máš rád a co ti máme nechat zahrát na rozloučenou?
To pravidlo je úplně v pořádku a bez něj by se nedalo hrát. Máš nějakej pozitivní návrh, jak to udělat jinak? Že je podle tebe všechno blbě ( HE může bejt taky ovlivněný, blbě kalibrovaný ..... blablabla ) to je jas jasů, ale k ničemu to nevede.
Tak jak bys to dělal? Nemáš HE a nemáš televizní záznam. Rozhodčí jsou střízliví a mají zkontrolovanej zrak. Jak to navrhuješ řešit.
Reagovat
slacker
Potrestat rozhodciho
Reagovat
Fandina
Jednou jsem někde četla nebo slyšela, že podle toho, jak jsou ve shodě třeba s jestřábem nebo i ze záznamem zápasu, tak existuje evidence o jejich úspěšnosti, přehled, který se nejméně mýlí.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak když si bude Petkovičová stěžovat, tak to ATP bude s rozhodčím(i) jistě řešit.

Jinak nic jako absolutní pravda neexistuje, viz - mimo jiné - výše má poznámka o Hesenbergově principu neurčitosti.
Reagovat
VlS
Utíkáš od problému tvým typickým způsobem, Vlk by ti řekl šmejdovským. Není za co potrestat rozhodčího, když nejsi schopný doložit, že rozhodl špatně ( a to úplně pomíjím subjektivní stranku věci, tedy že věděl, že rozhodl nesprávně). Takže vyvozuji, že žádné alternativní řešení nemáš.
Reagovat
slacker
Hele jasny na kurtu se s tim nic proti vuli hlavniho neudela. Tady se navrhovalo exemplarne potrestat "rebela", ja navrhuji potrestat "autoritu" (neexemplarne ale precedentne).
Me vytaci do bela ze temer zadny rozhodci va jakemkliv sportu v dobe televiznich kamer neni za sva "zariznuti" temer nikdy potrestan.
Reagovat
George_Renel
Pozitivní je to, že i když by byl nepřesně kalibrován, měří se stejnou odchlkou pro všechny.
Reagovat
gigin
Myslíš, že by se to nedalo posunout před každým záběrem pro kameru? Jako já tomu moc nerozumím, ale má představa je, že tam sedí borec u compu a trošku to posune no. Tam kam je to třeba :))))
Reagovat
slacker
Tam u nej sedi notar a dava majzla jestli macka jen na povolene tlacitka
Reagovat
gigin
Jako vážně, myslíš, že by to šlo? Prostě to ovlivnit pro jednotlivé záběry?
Reagovat
slacker
Od doby hromadnych zbrani v Iraku je mozne vsecko. Zijeme v jedne velke virtualni reality show. Trumene usmej se jsi v televizi.
Reagovat
gigin
Já nějak nerozumím tej poslední větě.
Reagovat
slacker
http://www.csfd.cz/film/9568-truman-show/
Reagovat
gigin
Jo tak.. díky :)
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak to se vrať o hodně let zpátky, chlapče. Že sis toho všiml až tehdy, když už to vyloženě bilo do očí (i když zrovna tento případ je trochu sporný - čím to teda ten Saddám vlastně trávil ty Kurdy?), ještě neznamená, že to tak nebylo v podstatě odjakživa.

Tyhle "rebelské" kecy v kleci jsou k pousmání. Zejména, když dotyčný ještě nakonec začne operovat zaručenými informacemi z "nezávislých médií"...
Reagovat
slacker
To je jasne ze to bylo i drive. Jenze v tom obdobi naletu na Jugoslavii bez mandatu OSN, Druhe Iracke valky a u nas "televizni" krize a Dekujeme odejdete, jsem definitivne poznal ze temna strana sily je definitivne u moci [:tony imperialniho marse:] :-)) A od te doby s hubou na zem cumim na ty dezinformacni kampane jedna za druhou, rizene z nejake centra
Reagovat
VlS
Bohužel ti mrtví v Jugošce nebyli virtuální a těžko říct, kolik lidí nálety zachránily, když někdo uviděl, že následky mohou přijít.
Reagovat
George_Renel
To už by bylo hodně konspirativní. Ťreba ti u toho PcC ani neví, koho úder měří.
Reagovat
Stan_Borowitz
Možné je samozřejmě (skoro) všechno, jen jsou některé věci pravděpodobnější a některé méně. I Elvis může dodnes žít v Texasu a velká vesmírná flotila lodí Aštara Šerana může kroužit kolem Země...
Reagovat
gigin
Plesklo, neplesklo byl to aut :-D Petky první exces, bych to nehrotil nějak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale muze...i Nalbandian si dovolil...a tvrde zaplatil...
Pokutu beru...ale distans...?

Tak mne by jeji styl 3 mesice nechybel,
jeden napad na zivot, ale distans?
To bych ji nedal...teda...
A to jsem proti ni celkem zaujatej...;)
Rekl bych slusna skola Janowicze, Strycove, Fogniniho, Gulbise, Troickeho a podobnych cirkusovych umelcu;)
Pokutu beru, BigMac platil, ale distans...snad ne...
to bychom toho Johna McEnroa snad ani na kurtech nevideli...by byl porad v distancu;)

Tak jak nad tim premyslim, hele gigine nechybi ti v tymu ten Janowicz?:)
Reagovat
VlS
Nemusíme mít na všechno stejnej názor. Můj názor je, že určitá míra sebeovládání ke sportu patří, to, že rozhodčí se upískne je celkem běžná věc. Kdyby se tomu chlapovi aspoň omluvila.
Reagovat
slacker
Tak lajnovy a hlavni se ji take neomluvili, nebo jsem to aspon v zaznamu nepostrehl :-)).
Reagovat
VlS
Ty seš fakt demagog. Ten chlápek na tý sesli nebyl lajnovej z BL. Za co by se jí měli omlouvat, když rozhodli, že to aut nebyl?
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se to osobně jako out zdálo, ale můžu se plést. Nicméně těchto situací určitě zažila víckrát, lajnoví jsou taky lidi, nemůžou za to, že tam není jestřáb, mohla si tedy pak stěžovat na rozhodčího, ale ne si tam klekat jak blázen a ještě hodit raketou a málem trefit rozhodčího, který v tom navíc byl nevinně. Někdy se mi zdá, že hráčky i hráči mají pocit, že si můžou všechno dovolit.
Reagovat
slacker
Tak ta raketa letela minimalne metr vedle. A micek mi prisel tak o 8-10 cm v autu.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdyby ho trefila, tak bys řekl, že blbě seděl ne? Máme na to každý jiný názor, ok, naštvalo jí to, ale je to snad profi hráčka, která nehraje svůj první zápas a i když je vzteklá, nemusí házet raketou kolem lajnových. Pokud to tobě připadá normální, mně ne.
Reagovat
gigin
Aut to byl určitě. Ale Petko to trošku přehnala. Ano, jednalo se o klíčový moment, ale i tak. Já ju mám moc rád, ale tohle prostě přepískla. Rozmlátím raketu, kopnu tenisák na ulicu, nadám umpirovi do cypů, dostanu warning, tečka. Ale tohle bylo jak tehda ten JJ na AO. Stejně ju ale budu mít rád i po tomhle divadle, páč fakt si nepamatuju, že by někde něco podobného udělala...
Reagovat
gigin
JJ tu raketu teda po nikom nešvácl, ale taky tam lozil po kurtu, jak kůzle po obrně.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Davor1
Legendárne How many times ? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč bys ji neměl rád, svým oblíbencům přece snadno odpouštíme nebo to nevidíme tak tragicky, jako ti druzí, to je normální. Mně je to lezení nebo lehání na kurty k smíchu, připadají mi fakt jak děti, když se jim vezme hračka, navíc když to dělají chlapi :D
Reagovat
slacker
Tak predne ho netrefila a v zaberech mi rozhodci pripadal ze si vubec niceho nevsiml a nijak ho to nevyvedlo z miry, takze se ani naznakem vlastne nic nestalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim, ze patri, rikam snad ze nepatri?;)
Nemam moc rad, jak se mne snazi nekdo neco podsouvat, nejakou obecnost...
Tvuj nazor ti rad ponecham;) je OK...
Napsal jsem svuj, jsem rad ze ho mam jiny...
Ponevaz za tyhle veci proste distanc bych nedaval...
Jak rikam trestat urcite, take nemam v oblibe nesportovni chovani...
...a ty cirkusaky, ktere jsem tam napsal, se chovaji porad nesportovne,
...ale nejsem ten, ktery by hned resil veci 3mesicnim odstrelem...
to je vse...
Na svete by to bylo divne, kdybych se vsichni shodovali;)
Peknou noc;)
Hlavne ze Lucka dnes vyhrala;)
Reagovat
Carter
ale veď tam je jasne vidno, že sa mu ospravedlňovala
Reagovat
smazaný uživatel
Další důvod proč dát jestřábí oko i na menší kurty a na měnší turnaje
Reagovat
tommr
jednou nemá kliku jak od blázince a už se vzteká jako pominutá. Zřejmě si myslí, že před ní všichni padnou na zadek ... :(
Reagovat
slacker
Ja myslim ze za pravdu se ma bojovat i proti presile. A ona pravdu mela :-)) Ustoupovat lzi (micek byl dobry) nelze do nekonecna
Reagovat
Stan_Borowitz
Bojovat za nedokazatelnou "pravdu" proti většině, která je přesvědčena o opaku, je nesmysl. Nota bene, jestliže byl míček dobrý, jak píšeš, tak pravdu neměla...

Mimochodem, to v Dubaji, kde je policejní sbor vybaven vozy Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Ferarri FF, BMW M6, Nissan GT-R, Mercedes SLS AMG, McLaren MP4-12C nebo Lexus RC F, nemají na všech kurtech jestřábí oko?
Reagovat
slacker
Micek byl v outu proto prestala hrat, lez je ze micek byl dobry. Televizni zaznam jedne strane da za pravdu. V hokeji to take urcuji sporne situace podle televiznich zaberu, ale nejsme v hokeji tak tu ma byt jestrabi oko na vsech kurtech, kdyz uz si stavim zachody ze zlata.
Reagovat
Stan_Borowitz
S tím jestřábem s tebou samozřejmě souhlasím.
Reagovat
VlS
Mnohokrát jsem si byl jistej, jak jednoznačně něco vidím, a jestřáb ukázal opak. Jestřáb by na turnaji premiere 5 měl být samozřejmostí, o tom žádná. Ale když tam není a verdikt padl, tak pochopím ještě, že ji někdo rozmlátí o zem, házení je už moc.
Reagovat
George_Renel
Na velké turnaje bych ho dal i na antuku. To posuzování otisků rozhodně není jednoznačné, je hodně subjektivní.
Reagovat
gigin
Aj já su pro a navíc nemusí slézat umpire z trůnu. Tak furt léce nahoru a dolů, pak je unavený a je po něm :)))
Reagovat
George_Renel
Při tvé poznámce mi nedá nevzpomenout pana Bubeníka blahé paměti.
Reagovat
gigin
Jj, a teď je jedna taková cérka přifúklá. Nevím jak se jmenuje a jestli ještě píská.
Reagovat
VlS
jojo, a de jí to nahoru i dolu šupem. Jednoznačně jsem pro HE všude , včetně antuky. Na IW už to mají na všech kurtech.
Reagovat
spaniel
Je to pry docela drahé. Taky bych ale cekal ze Dubai bude prvni, kdo to bude mit na vsech, i tréninkových kurtech.
Reagovat
Stan_Borowitz
Koukám, že jsem to nepochopil správně - lež má být to, že míč byl dobrý. To pak jo... ale dle pravidel v případě, že není jestřábí oko, rozhoduje o tom, kde je pravda, rozhodčí.
Reagovat
slacker
Ano i papez je podle dogma neomylny ve vecech viry. Moznost prezkumu rozhodnuti jakehokoliv "papeze" je nutnost.
Reagovat
smazaný uživatel
dobře, ale to neznamená, že se nemohla lajnovému omluvit, když kolem něj letí její raketa jen proto, že je vzteklá. Jsem zvědavá, co by dělala, kdyby ho praštila a třeba za to byla potrestaná, to by jí ta pravda přišla draho.
Reagovat
Stan_Borowitz
Srovnávat papeže a rozhodčí ve sportu, jejichž úkolem je mimo jin=é posuzovat a rozhodovat sporné situace, je úplně mimo mísu, že. Proti rozhodnutí lajnového rozhodčího se lze "odvolat" k hlavnímu. V tomto případě bylo odvolání zamítnuto, odvolací orgán měl stejný názor jako původní rozhodnutí. Petkovičová má možnost si na rozhodčí stěžovat, v případě opakování chyb by zřejmě byli po čase odvoláni.

Žádný hysterický výstup na tom nemůže nic změnit. Pokud není na kurtě jestřáb, musí hráč pokračovat ve výměně, dokud nezazní "out" nebo míč neskončí v síti. Když to neudělá, může si pak nadávat jen sám sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt sympaťačka..
Reagovat
George_Renel
Prostě Balkán...
Reagovat
sprchon
Mně se pomalu přestává líbit i Ana. Ten její kašílek "acha" a ajde po každém míči, to mi docela leze na nervy...
Reagovat
PH94
Mně taky..
Reagovat
George_Renel
Ano. Mně to u těch hráček nevadí, když se povzbudí po vlastním vítězném míči. Pp nevynucených chybách je to humus.
Reagovat
PH94
To teda...za to Zarina Diyas mi přijde hrozně příjemná :) Škoda, že nás nereprezentuje. V jednu chvíli už k tomu bylo velice blízko.
Reagovat
Frick
Není to Češka, ale Kazaška (dokonce etnická - žádná Ruska jak třeba Yarka), proto reprezentuje Kazachstán.
Reagovat
VlS
No, akorát že do 15 nebo možná do 17 let žila v Praze.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist