VIDEO: Středa v Římě

29. 4. 2010, 12:49
Video dne 7
Největší pozornost k sobě včera na římských kurtech přitáhl bezpochyby Rafael Nadal. Jeho další obětí se stal Philipp Kohlschreiber, který - stejně jako všichni Nadalovi soupeři v Monte Carlu - nedokázal antukovému králi sebrat ani set. Podívejte se na krátký sestřih tohoto a několika dalších soubojů.
Spokojený Rafael Nadal

pva, YouTube

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na rozdíl od elegána nemá problém se zdoláním průměrného tenisty, jako je Kohlschreiber. Kdyby elegán hrál s Philippem, vsadím se, že výsledek 6-1, 6-3, by byl bezpochyby v prospěch Němce. Avšak elegánovci si to jistě nechtějí připustit, jelikož podle nich je Rožírek nejlepší a nejhezčí, ačkoliv pravda je úplně jinde. :DDDDD

Federer by už měl konečně ukončit kariéru, čímž by si našel čas na ta svoje dvojčata, ze kterých stejně v životě nic nebude, neboť z nich vyrostou tlustí rozmazlení spratkové, kteří to v životě nikam nedotáhnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Petr napisal blablablablablabla
Reagovat
smazaný uživatel
urcite to nikam nedotahnou stejne jako jejich táta ze...:-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
A bolela ta lobotomie?
Reagovat
a.magerova
Nadal je antukový král, to bezesporu, škoda jen, že jeden z jeho "největších fanoušků" tady furt mele o úplně jiném tenistovi :-((

----------------------------------------------------------------
Jo a na wikipedii píší, že úspěšnost lobotomie je tak 30 procent.
Reagovat
smazaný uživatel
ty si zcela určite medzikontinentální vúl, kdyby se to dalo spenežit coooo.....
Reagovat
smazaný uživatel
napadat nečí deti ačkoli jen verbálne či písemne je odporné
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist