VIDEO: Tenis na fotbalovém stadionu

25. 8. 2009, 12:19
Video dne 13
Dánská tenistka Caroline Wozniacká se začíná stávat výstavní tváří WTA. Poté, co si v Torontu zahrála přímo na ulici, se v New Havenu vypravila spolu s Flavií Pennettaovou na stadion amerického fotbalu Yaleovy univerzity. Před prázdnými ochozy Yale Bowl, kam se vejde přes 60.000 diváků, si vyzkoušely tenis, při kterém opravdu nemusely kontrolovat sílu úderu...
Tenis na fotbalovém stadionu

pva, YouTube

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
Frajerky by byly, kdyby se hrály přes celý hřiště a nebyly by nalezlý přímo u sítě.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Divím se, že tady ještě nevypustil svou obvyklou jedovatou poznámku o příšerné hře Wozniacki, která je přece největším omylem současné sestavy Top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přiznám se, že její hra mi nevadí. Mně jenom z nějakého důvodu začala vadit ona.
Reagovat
skott
Take mi vadi podobne podbizive typy tenistek jako jsou Wozniacki nebo Ivanovic. Je mi trochu zahadou proc si WTA vybira za sve tvare zrovna je, kdyz ani jedna z nich obvykle v turnajich nevydrzi prilis dlouho.Hadam ale, ze to bude predevsim kvuli ignoraci tech opravdovych ¨CELEBRIT¨ (Maria, Serena, Venus), ktere maji kupu vlastnich projektu ci propagacnich akci a male ochote hracek, ktere jsou sice vyborne na kurtu (Dinara, Vera, Sveta), ale brani se byt za cvicene opicky.
Reagovat
skott
no jinak si myslim, ze podobne rozmery kurtu jsou pro slecnu Wozniacki optimalni.Z videa je krasne patrne jak svdeci jejim mesicnym lobum a maratonskym vloham...
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně napsáno.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzorná "objektivita" ti opravdu neschází, kolego. Díval jsem se na bodovou skladbu rankingu pro minulý týden a tady je stručný souhrn.
Karolína v šestnáctce nejlepších výsledků má 4 tituly a 5 finálových proher. Dinára má taky jen 4 tituly a 5 finálových proher. Rozdíl je jedině v tom, že naše jednička má k tomu ještě další 3 semifinále a uvedenou bilanci 4-5 uhrála na mnohem kvalitnějších turnajích.
Reagovat
smazaný uživatel
Já začínám mít alergii na Caroline, mně se dříve líbila, ale to je tak afektované děvče, jak tu někdo psal o rorýskovi ....
Reagovat
smazaný uživatel
Mne osobne sa to veľmi páčilo. Je to také spestrenie. Hráči sa môžu tak trošku odreagovať. Caroline Wozniacki je asi taký typ ako Ivanovič,rada účinkuje v reklamách a rada sa fotí. Myslím si, že jej to svedčí!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už hráli na ulici,na fotbalovým hřišti..co to bude příště..?
Reagovat
smazaný uživatel
Za týždeň budú zase hrať u Obamu v obyvačke :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D..áha..tak to by mně celkem zajímalo :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist