VIDEO: Thiemův parádní tweener

24. 2. 2017, 23:11
Video dne 6
Není tweener jako tweener. Ten, který dnes v Riu de Janeiro předvedl Dominic Thiem, patří k těm nejpovedenějším. Rakouský mladík totiž trefil razantní a přesný úder, kterým Argentince Schwartzmana nabíhajícího na síť parádně prohodil. Zdá se, že osmý hráč světa na brazilské antuce konečně pomalu nachází herní pohodu. Letos je poprvé v semifinále.
Profily hráčů
Dominic Thiem

"O ten úder jsem se snažil už několikrát a většinou to nedopadlo dobře. Ale tohle byl rozhodně nejlepší úder v mém životě. Samozřejmě k tomu potřebujete i dávku štěstí," řekl třiadvacetiletý Thiem.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

6
Přidat komentář
Krisboy
OHHH, REAL PARTY PIECE! :D
Reagovat
kada.tom
Pablo hrál taky skvěle, měl občas výpadky, ale většinou jich nedokázal Dolgopolov využít. Vůbec jsem nepochopil proč Dolgopolov vzdal, protože za nohu se během zápasu nedržel, nelimitovala ho na první pohled a ani MTO neměl, to samé to vyčerpání - jako zpocený byli oba že by z nich mohla na den pramenit Amazonka, ale nic etrémního jsem tam neviděl ... na každý pád Pablo je v SF a čeho tam kometa turnaje Nor Ruud, kterýho by, byť je Skandinávec ve formě, měl dát.

Sním o finále Doma s Pablem, tak snad to vyjde líp jak před týdnem v Buenos Aires.
Reagovat
janek_da
No, od stavu 3:3 ve 2. se Dolgo začal ušklíbat bolestí mezi výměnami. Hrozně zrychlil hru, aby nebyly dlouhé výměny. A proto to bylo dost na houpačce. TB mu vyšel parádně navíc Pablo se trochu z toho složil, i proto že promarnil MP. Ale v 3.setu začal Dolgo dávat cm auty z první úderu. A bylo jasnější, že todto už Dolgo neobrátí.

Já ho pochopil.
Reagovat
kada.tom
tak Dolgopolov hraje rychle i normálně ..
Reagovat
janek_da
napsal jsem "Hrozně zrychlil hru", takže hrál ještě rychleji
Reagovat
kada.tom
Dom hrál dneska vůbec parádně. Diego mu to ale činil obtížné, to skóre úplně neodpovídá tomu, co se dělo na kurtu. Na závěr zápasu si Dom neodpustil malé zaváhání, ale v celkovém důsledku poctivý výkon a hlavně první letošní SF. Snad nezůstane jen u něj!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist