VIDEO: Tomic vypouští Fogniniho mečbol

4. 5. 2016, 09:35
Video dne 11
Australský tenista Bernard Tomic podal v Madridu další důkaz své kontroverzní povahy, která mu zajišťuje negativní publicitu. Třiadvacetiletý hráč ve včerejším utkání "odvracel" mečbol Fabia Fogniniho raketou, kterou držel za hlavu rukojetí dopředu.
Profily hráčů
Bernard Tomic

Tomic prohrával s Fogninim 2-6 4-5 a 0:40 a při podání svého italského soupeře se prakticky nehnul. Fognini esem ukončil zápas a postoupil do druhého kola.

Aktuálně dvaadvacátý hráč světového žebříčku Tomic je svým místy laxním přístupem pověstný. V roce 2012 si po hladké porážce s Andym Roddickem na US Open vysloužil přezdívku "Tomic the Tank Engine", která se s ním od té doby táhne.

Přezdívka je variací na původní název populárního dětského seriálu "Mašinka Tomáš" (Thomas the Tank Engine), přičemž "tanking" je zároveň anglický název pro úmyslnou prohru.

Třiadvacetiletý Tomic mimo jiné drží rekord nejrychlejší porážky na turnajích Masters, poté co se v Miami v roce 2014 nechal vyprovodit Finem Jarkkem Nieminenem po výsledku 0-6 1-6 za 28 minut. Letos zase vzdal utkání na turnaji v Sydney po dlouhých diskuzích s rozhodčím, kterému vysvětloval, že už je myšlenkami na Australian Open. Později své odstoupení omlouval otravou z jídla.

Komentáře

11
Přidat komentář
Fandina
To jsem viděla na místě. Fabio pěkně podával, Bernardovi nedával v tom posledním game šanci, pak udělal super prohoz tuším na 30:0 a Bernard ho ocenil potleskem u sítě a nakonec otočil raketu. Musím ale říct, že Fogna byl v tom game suverénní.
Reagovat
pauloX
On to robí dosť často minule odchodil druhy set proti Ramovy a hned na nasledujucom turnaji ho porazil,to on mal tusim problem z fotrom popravde sa necudujem ze ho bol ale asi to nestacilo.
Reagovat
pauloX
bil
Reagovat
smazaný uživatel
příště rozepne poklopec a odehraje to tam
Reagovat
smazaný uživatel
Cvok.

Austrália, taká moderná, mentalitou vyspelá a mimoriadne kultúrna krajina má za tenisových reprezentantov úplne hovadá..Asi by na tom boli radšej tak ako Švédi, kedysi tenisová velmoc a dnes ticho...
Reagovat
smazaný uživatel
Musím se smát, když vidím trio Tomic, Kyrgios a Kokkinakis. Kdo ví, co jim trenéři nebo spíše rodiče tloukli do hlavy. Ale zase je pravda, že zápas ve kterém hraje ''Nick the Dick'' je zajímavější, protože nikdy nevíte, co přijde:D
Reagovat
smazaný uživatel
A co je špatného na Kokkim (kromě toho, že banguje partnerky jiných tenistů a to by asi neměl)? Jinak Tomic a Gyros jsou blázni, ale i ty tenis potřebuje. Nemůžou být všichni slušní skautíci jako top 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Kokkinakis mě napadl právě jen v souvislosti se Stanem;-) Jak jsem říkal. Zápasy s těmito ''blázny'' jsou vždycky trošku zajímavější.
Reagovat
Stan_Borowitz
Dělat to v zásadě může, to je problém spíš tý holky, ale neměl by se tím chlubit v šatně spoluhráčům. Ani nikde jinde...
Reagovat
aligo
Dal bych mu pokutu
Reagovat
Krisboy
I.D.I.O.T.!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist