VIDEO: Tvář Federera v reklamě na Gillette

24. 6. 2011, 03:00
Video dne 5
Roger Federer na trávě ve Wimbledonu získal šest grandslamových titulů a teď se sám dočkal svého portrétu právě na zeleném pažitu, který ve své reklamě ztvárnila firma Gillette. Samotný tenista se natáčení nemusel vůbec zúčastnit, jeho portrét totiž umělci vytvořili s pomocí 3.000 litrů barvy na travnatém pozemku o rozměru 2.800 metrů čtverečních. 'Zarostlého' tenistu pak s pomocí sekačky dokonale oholili.
Roger Federer 'z trávy'

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
Frantz
Borovicko,ze ty sis u toho cvrknul? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ani si nemyslim, ze by to bylo normalni. Zrejme vychazis z vlastni zkusenosti, proto doporucuji urychlene vyhledat detskeho lekare. Jestli se stydis, dej sem kontakt na maminku, ja ji to taktne naznacim. Je prece zbytecne, abys byl blbej a jeste zapachal. To prvni k socialnimu vylouceni uplne staci.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to skvělé video. Muselo to dát hodně práce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klobouk dolu, to musela být fuška. Vypadá to hodně dobře :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
jak stupidní komentář pan Frantz vymyslí. Věřím, že nezklame.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist