VIDEO: Úterý v Madridu

12. 5. 2010, 13:53
Video dne 2
Tomáše Berdycha jsme včera na turnaji v Madridu vidět nemohli, protože se - stejně jako jeho soupeř David Nalbandian - musel kvůli zdravotním problémům odhlásit. I tak ale byla na kurtech ve španělské metropoli k vidění spousta zajímavých zápasů. Podívejte se na jejich krátké sestřihy.
Roger Federer

pva, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pokud bude i nadále takhle pokračovat, bezpochyby opět dojde na moje slova. K tomu však určitě dojde v dalším kole, kde se utká s Wawrinkou.

Mimochodem, nevíte někdo, co se stalo s kolenem (Davyděnkem)? Už dlouho jsem o něm nic neslyšel, ale pokud se nemýlím, tak má zraněné zápěstí, nebo ne? Je to velká škoda, že je zraněnej, protože právě on měl obrovský potenciál porážet toho chlupatého švýcarského egoistu, avšak věřím, že se brzy uzdraví. Kromě kolena tu však je ještě další nebezpečný Rus - Južnyj. Ten sice vypadá jako vojáci z ruské armády, avšak je výborným tenistou. Na druhou stranu na vzhledu nezáleží, takže k čemu si s něčím takovým lámat hlavu.
Reagovat
Vojtaakk
Ale to jde pořád ty ťuňťo, už od roku 2004...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist