VIDEO: Úterý v Římě

15. 5. 2013, 08:14
Video dne 5
Vydřená výhra Petry Kvitové, další překvapivé porážky Caroline Wozniacké a Agnieszky Radwaňské či suverénní postup Sereny Williamsové. Podívejte se na důležité momenty úterních zápasů na turnaji WTA Premier 5 v Římě.
Petra Kvitová

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
freeteepek
Včera jsem se znovu podíval na zápas Petry s Lisickou a musím říct, že jsem si trochu poopravil názor. Jak Petra sama přiznává, rozhodila jí ta minela z jasný pozice na začátku druhého setu. V důsledku toho vzápětí ztratila i svůj vlastní servis a ujel jí vlak. Mě se ale zdálo, že Sabine právě tento okamžik povzbudil a začala hrát líp. Petra to s ní ve druhém setu opravdu měla těžký, jelikož Sabíne umí dávat pořádný rány a ono jí tam všechno začalo padat. Ona je v podstatě podobný typ hráčky. Když je nahoře, soupeřce nedává moc šancí.
Ještě na začátku třetího setu to s Petrou za stavu 1:3 vypadalo nedobře. Provedla další hloupou minelu na síti, ale tentokrát jí to nerozhodilo. Zlepšila se a naproti tomu Sabine to tam přestalo padat. Poslední dva gemy zápasu - to byla paráda. Tam Petra ukázala svou jasnou mentální převahu.
Reagovat
pepin
Já jsem se na to také díval podruhé v klidu, to co píšeš je jasné, jen je otázka, proč to někdy a musím přiznat, že mínkrát dokáže vrátit zpátky k dobrému konci a někdy prostě ne. Proč ten blok dokáže někdy překonat a někdy ne.
Reagovat
smazaný uživatel
viděl sem závěr zápasu a nějací fanoušci tam dost hlasitě skandovali její jméno. Možná právě to jí vlilo krev do žil, kdo ví :)
Reagovat
ludolf
Mám pocit, že letos vyhrála 10 z 15 tříseťáků, to mi nepřipadá "míňkrát".
Reagovat
pepin
Tak já si žádnou evidenci nevedu ani to nějak nesleduji a ani nerozděluji 2 a 3 sety, jen mám dojem, že těch obratů k tomu horšímu je více než k lepšímu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist