VIDEO: Vítejte v Djokolandu

17. 5. 2011, 09:22
Video dne 13
Jestli patříte mezi fanoušky Novaka Djokoviče, určitě oceníte dokument, který o něm natočila stanice Canal+. Pozn.: kromě angličtiny se v tomto případě určitě hodí i znalost francouzštiny.
Profily hráčů
Malý Novak Djokovič

pva, YouTube

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Muze nekdo vysvetlit jak pouhym osobnim uspechem sportovec pomaha sve vlasti ???!!! Podobne jak naši primitivní hokejisti a podobní.... NIKAK !!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
bez se lecit dmnte
Reagovat
smazaný uživatel
Kde v Davis cupe je podla teba osobny uspech? Videl si ked Srbi vyhrali DC? ta radost v uliciach ludia s hracmi atd.. najlepsia prezentacia Srbska v zahranici sa o nich pisalo vo svetovych mediach atd. a aj osobny uspech jednotlivca ako Nole prezentuje vlast- ak mas na mysli pomaha tak pomaha v zahranici pomaha zjednotit ludi.
Reagovat
smazaný uživatel
davy, mánie, vlajky, ....to je jen pro slabé a méněcené.... pokud se slaví, chlastá tak ekonomika zrovna slabne ( fanoušky zajima Novak a pochybuji že Srbsko ). Toto je Česky portal-porovnejte příspěvky o Švycar Federer a plno jinych... verzus Český BERDYCH(absolutní nezajem !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mě vždycky potěší, když někdo z Česka něco dokáže...asi tak :)
Reagovat
nagini6
:D
Reagovat
Stan_Borowitz
ale když je takový vlastenec, proč taky doma neplatí daně?
Reagovat
Teo
Je asi stejnej vlastnec jako všichni fanoušci Berdycha nebo Štěpánka, kteří jsou Novakovi sousedi:o)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle se na to dívalo, pěkný dokument.
Reagovat
smazaný uživatel
super dokument, ještě že tam mluvili všichni anglicky, jinak bych z toho nic neměl:-) Nole se stal velmi dobře prodejnou značkou, ale to samozřejmě souvisí s jeho úspěchem... jak řekla jeho matka, lidé jsou opět pyšní na to, odkud pochází a já se jim ani nedivím... najedou se o Srbsku ví, jak říkal ten novinář, jakoby svým úspěch Djoker prostě pomáhal i své zemi, lidi ho tam mají za hrdinu, což není tak překvapivé... Djokovič samozřejmě může děkovit svým rodičům, kteří kdyby neměli prosperující restauraci, tak by jeho talent asi přišel vniveč...
Reagovat
smazaný uživatel
Musim uznat, ze som necakal ze FRA tv spravi tak super dokument, nezaujato. Najviac na mna zaposobilo, resp. ma dojalo to, ze ako vlastne Nole meni pohlad ludi na SRbsko - stava sa v zahranici proste reklamnou tvarou Srbska. To je daco na nezaplatenie a prave preto je doma taky milovany. Nechcem teraz nikoho konkretizovat ale su sportovci aj tenisti, ktori nie su vo svojich krajinach len popularni, vela ludi ich aj nema rado a to v Noleho pripade nehrozi prave kvoli tomu co robi a aky je. Mozno niektory povedia, ze tie SRB vlajky, tricka a vsetko, ze to prehana a oznaci ho za az moc velkeho nacionalistu a ktovie co este, a ale ja si myslim, ze vobec to tak nie je.
Ked si zobereme, ze pochadza z tych pomerov, ze Srbsko bolo bombardovane a vsetko cely svet vdaka USA videl v Srbsku to co cely svet teraz vidi v Afganistane a Iraku - tak to, ze ide na podium po vitaznom zapase pre preberanie trofeje v capice so SRB vlajkou je daco neskutocne z jeho strany aka je osobnost a ako vie kto je a nehanbi sa za to kto je a odkial je.
Reagovat
Teo
Jen poznamenám, že moc nechápu to poznámku o Francouzí, kteří by snad neuměli udělat nezaujatý dokument. Právě že opak je pravdou aneb R. Moore není Francouz;o)
Reagovat
smazaný uživatel
paradni dokument...je to neskutecne v jakych podminkach trenoval a az kam se dokazal vypracovat
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist