VIDEO: Wozniacká přišla o fiftýn kvůli copu

28. 8. 2014, 09:22
Video dne 10
Caroline Wozniacká ztratila ve 2. kole US Open jednu z výměn kvůli copu. V utkání s Běloruskou Aleksandrou Sosnovičovou se jí zamotaly spletené blonďaté vlasy do rakety. Míč bývalá světová jednička netrefila, ale zápas bez větších problémů zvládla a postoupila.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká

Wozniacké se po forhendovém úderu obmotal konec copu kolem držadla rakety. Při následném bekhendu si vlasy navíc přichytla druhou rukou, přesto se snažila úder zahrát, ale míč jen lízla okrajem rámu. "Skoro jsem si utrhla hlavu. Bylo to zamotané, neměla jsme šanci. My ženy umíme udělat věci zajímavé, že?" smála se.

Čtyřiadvacetileté Dánce se občas vlasy do rakety zamotají v tréninku. "Ale jen když je mám rozpuštěné, v copu to bylo poprvé," řekla Wozniacká po výhře 6:3 a 6:4. "Nevěděla jsem po výměně, jestli se mám smát, nebo být naštvaná."

Podobné patálie s copem potkaly před sedmi lety ve finále turnaje ve Stafordu také Rusku Annu Čakvetadzeovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
BooOoo
u žen Carla Suarez Navaro, u mužů Alex Dolgopolov
Reagovat
babolat.cz
Kyrgios si jednou šlápnul na to, však víte, ne? na to a spadnul a také ztratil fifteen :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, kdy co jak? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za video! :) Taky jsem si toho všiml a hned jsem si vzpomněl přesně na to video s Annou Chakvetadze, která se mi dřív taky líbila. Mám rád copaté holky. :) Jinak myslím, že se to přihodilo v šestém gemu 1. setu. Než jsem viděl opakovačku, tak jsem si říkal: "Ježíši, co tam ta Caro dělá?" :D

Tady je to ještě zdokumentované na fotkách... Caro, hlavně se nenechávej ostříhat. :)
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/504800237761089536
Reagovat
Fandina
Tak to je zajímavé, jediná možnost ještě je, úplně ty vlasty smotat a připnout k hlavě, aby cop nelítal. Tak uvidíme, jak bude příště Caro učesaná, nebo to "hodí za hlavu" ... úsměv. Nakonec to stejně vyhrála, tak co.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale to už podle mě holkám tolik nesluší (ačkoliv při sportu je to asi praktické). Vidím to na své oblíbené basketbalistce Katce Elhotové. Ta teda nenosí cop, ale culík. Občas to má připnuté k hlavě a to už není ono. :) Nebo abych zůstal u tenistek, tak Kiki Mladenovic si to taky občas připíná k hlavě... Mně se prostě líbí, když to vlaje. :)
Reagovat
Fandina
Tak to určitě. A prý nejvíc sexy a zajímavé vlasy jsou rozpuštěné, je to prý výzva a to se nejvíc líbí. A nakonec, to, co se stalo Caro se zas tak často nestává. Je to spíš kuriozita. Já myslím, že zase přijde s kšiltem a v tom s vlasy jako to měla teď. A jí opravdu cop sluší. A zase se mi na ní líbily její šatičky. A mám dojem, že nějaké podobné má i Petko a jsem zvědavá na jejich zápas. Tipuji Caro, ale možná Andrea zahraje svůj bezchybný tenis a může to být naopak. Mám obě ráda, takže je mi jedno, která to bude, ale víc věřím Caro. Uvidíme.
Reagovat
babolat.cz
ale ty frndino máš určitě hlavu jak tenisák,ne?
Reagovat
Fandina
mám krásné dlouhé tmavé vlasy, máš něco proti tomu?
Reagovat
smazaný uživatel
"se jí zamotaly spletené BLONĎATÉ vlasy do rakety"

blonďaté - dobře zmíněno
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist