VIDEO: Zápas v Dauhá narušila kočka

25. 2. 2016, 11:50
Video dne 12
Cagla Büyükakcayová včera v Dauhá bojovala proti favorizované Italce Vinciové o svůj životní úspěch a první set měla výborně rozehraný. Třikrát ale neudržela náskok brejku a za stavu 5-6 čelila setbolu. Když se soustředila na důležitý servis, její koncentraci narušila kočka, která se postarala o neobvyklé přerušení zápasu. Po krátkém průzkumu kurtu zvířecí narušitel zmizel za reklamními bannery a zápas mohl pokračovat. Turecká tenistka následně setbol neodvrátila a nakonec prohrála 5-7 1-6.

Třiatřicetiletá Vinciová, jež hraje na svém prvním turnaji jako hráčka Top 10, měla z kočičí návštěvy pochopitelně větší radost, než její soupeřka. "Vyhrála mi set," usmála se Vinciová po zápase. "Možná by se mi zítra hodila další," dodala finalistka loňského US Open.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

12
Přidat komentář
Mayo
hnusná mačka
Reagovat
blixa
Nenííííííí !!!! Hezká ! Tsssssss :-P
Reagovat
gigin
AJMO PETKO!! :D
Reagovat
blixa
No já to mám dneska těžký, obě mám rád. Ale koťátku přeju přeci jen o trošku víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak teď během toho zápasu Karlička Elena...ten vítr je snad ještě horší...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím jsem spokojený s Katarem:) Jelena dnes postup...a ještě bude hrát jedna farmářka...No a pochopitelně za chvílu Karlička...:)
Horší je to s Acapulkem....no a v Sao Paulo se snad už hraje na tom ITF turnaji...čekám na Pavlínku...

Jinak ta Zheng není vůbec marná...
Reagovat
Davor1
Zheng marná neni, ale prvý winner v tom zápase zahrala myslím v tretej hre druhého setu :D Mne príde trochu ako taký čínsky stroj, chýba mi trochu viac invencie v jej hre...
Reagovat
Jiri
Jednoznacne nasazena na podporu Vinci! A kde byla poradatelska sluzba!? Kočku měli okamžitě vykázat a dodatecne udelit trest v podobe zákazazu vstupu na turnaje min. na 10 let!
Reagovat
janek_da
To by ale pro Bobinu asi znamenal konec kariery. To ne. Já bych ji na jeden zápas dal trestný fiftýn za každý slajsovaný bh.
Reagovat
blixa
Je vidět že to s koťátkama vůbec neumí ;-) A příroda hraje, ne ? Já bych ji tam pro zpestření hry nechal ;-)
Reagovat
A.R.R.
Číča hledala koťátko, prý přijde dnes zase, ale na ten správný zápas :-D
Reagovat
A.R.R.
Bobino, dneska kočka nepřijde :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist