Volandri konečně vyhrál

14. 7. 2008, 21:54
Aktuality 0
ATP UMAG / AMERSFOORT - Italský tenista Filippo Volandri se po osmi prohrách konečně dočkal vítězství. Stalo se tak na antuce v chorvatském Umagu, kde porazil krajana Cipollu. V holandském Amersfoortu postoupil sedmý nasazený Argentinec Vassallo-Arguello.
Filippo Volandri

Filippo Volandri dnes potvrdil, že turnaj v chorvatském Umagu je jeho oblíbeným. Startuje zde už pošesté v řadě a pokaždé hrál minimálně čtvrtfinále. Dvakrát dokonce usiloval o titul. Letos však do proslunněného Chorvatska přicestoval se špatnou formou. Od Italovi poslední výhry totiž uplynuly již téměř tři měsíce a za tu dobu prohrál 8 utkání za sebou. Nelichotivou sérii přerušil až dnes v Umagu, když v úvodním kole porazil krajana Flavia Cipollu 6-1 6-4.

Šestadvacetiletý Volandri se pokusí zopakovat loňský postup mezi nejlepších 8 v zápase s dalším Italem - sedmým nasazeným Fabiem Fogninim. Ten na úvod turnaje v porazil Litevce Ricardase Berankise. Sedmý nasazený hráč si se soupeřem poradil za hodinu 6-3 6-2.

Do antukového turnaje v nizozemském Amersfoortu vstoupil vítězstvím argentinský tenista Martin Vassallo Arguello. V prvním kole si sedmý nasazený hráč poradil s Italem Albertem Brizzim 6-4 6-3.

ATP UMAG (Chorvatsko, antuka, 326.000 euro) - pondělní výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Fognini (7-It.) - Berankis (Lit.) 6:3, 6:2, Volandri - Cipolla (oba It.) 6:1, 6:4, Karanušič (Chorv.) - Piccari (It.) 6:2, 6:2, Pašanski (Srb.) - Naso (It.) 6:3, 2:6, 7:6 (11:9), Montcourt (Fr.) - Veič (Chorv.) 6:4, 6:2.

ATP AMERSFOORT (Holandsko, antuka, 326.000 euro) - pondělní výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Vassallo Arguello (7-Arg.) - Brizzi (It.) 6:4, 6:3, Gabašvili (Rus.) - Ascione (Fr.) 6:2, 7:6 (7:1), Ch. Rochus (Belg.) - Marrero (Šp.) 7:5, 6:2, Martin (Šp.) - Ščukin (Rus.) 7:6 (9:8), 6:4, De Bakker (Niz.) - Cruciat (Rum.) 7:5, 6:4.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist