Vondroušová na French Open prošla do osmifinále, Siniaková neudržela vedení

4. 6. 2021, 13:07
Aktuality 99
FRENCH OPEN - Markéta Vondroušová na French Open dál úspěšně obhajuje body za předloňské finále. Nasazená Češka ve třetím kole ani jednou neztratila podání a poradila si s Polonou Hercogovou. Kateřina Siniaková své grandslamové maximum nevyrovnala, když podlehla Tamaře Zidanšekové, přestože ve druhé sadě měla několik šancí jít do vedení brejku a byla tři míčky od vítězství.
Markéta Vondroušová (© AFP)

Markéta Vondroušová měla velmi solidní betonovou část sezony, ale na antuce na výraznější výsledek zatím čeká. Na French Open, kde loni vypadla už v prvním kole s pozdější šampionkou Igou Šwiatekovou a obhajuje body za předloňské finále, dorazila s mizernou antukovou bilancí 1-3 a třemi porážkami na kontě.

Po prohrané úvodní sadě s Kaiou Kanepiovou však odvrátila všech devět brejkbolů, tři proti domácí divoké kartě Harmony Tanové a šest dnes proti Poloně Hercogové, kterou porazila dvakrát 6-3 a vyhrála s ní i druhý vzájemný souboj.

Zatímco loni v Římě Slovinku zdolala až v tie-breaku rozhodující sady, dnes s ní měla mnohem méně práce. Vondroušová vsadila na taktiku hlavně udržet míč ve hře a ta se jí vyplácela, jelikož Hercogová extrémně chybovala (35 minel oproti 14 z rakety Češky).

V úvodním dějství si Vondroušová na podání prohrála jen pět fiftýnů, ve druhé sadě naopak soupeřku pustila k šesti brejkbolům. Všechny včetně dvou v posledním gamu ale odvrátila a po 71 minutách proměnila třetí mečbol.

"Byl to dobrý zápas. Jsem ráda, že jsem prošla dál a jsem tady zase ve druhém týdnu," řekla Vondroušová na kurtu v rozhovoru s bývalým domácím hráčem Cedrikem Piolinem.

Vondroušová je v osmifinále grandslamů počtvrté (US Open 2018, Australian Open 2021) a uspěla jen předloni právě v Paříži.

O postup do čtvrtfinále si Vondroušová zahraje s Paulou Badosaovou (h2h 0-0). 23letá Španělka ve třetím kole udolala po téměř tříhodinové bitvě 2-6 7-6 6-4 Rumunku Anu Bogdanovou, byť ve druhém setu čelila mečbolui a ve třetím prohrávala 2-4.

Badosaová, jež si týden před startem Roland Garros zahrála v Bělehradu poprvé ve finále turnaje WTA a hned získala titul, neprohrála už osm zápasů v řadě. Letos má na antuce parádní bilanci 16-2. Postupem do osmifinále vyrovnala své grandslamové maximum právé z loňské Paříž.

Kateřina Siniaková ještě na konci března prožívala obrovskou krizi, ale s přechodem na svou oblíbenou antuku se herně výrazně zvedla. Už na první akci v Istanbulu dokázala poprvé v sezoně porazit dvě soupeřky po sobě a postoupit do čtvrtfinále, v Parmě si dokonce zahrála své první semifinále od předloňského srpna.

Zlepšenou formu potvrdila také na French Open, kde už čtvrtým rokem po sobě prošla mezi nejlepší dvaatřicítku, přestože ve druhém kole v rozhodující sadě čelila stavu 1-5 a také dvěma mečbolům nasazené Veroniky Kuděrmetovové.

Pětadvacetiletá Češka měla na dosah vyrovnání svého grandslamového maxima (osmifinále French Open 2019), ale dnes neudržela vedení proti Tamaře Zidanšekové, se Slovinkou prohrála 6-0 6-7(5) 2-6 a nestačila na ni už potřetí v řadě.

Siniaková měla fantastický vstup do utkání, v úvodním dějství trefila osm winnerů a jen tři nevynucené chyby a za pouhých 21 minut a bez ztráty gamu set získala. Ve druhé sadě dvakrát přišla o podání, ovšem soupeřce ani jednou nedovolila brejk potvrdit a srovnala na 3-3. V následujících dvou gamech na returnu měla dohromady čtyři šance (tři dokonce v řadě) jít do vedení brejku, jenže ani jednu možnost neproměnila a Zidanšeková po vyhraném tie-breaku získala převahu.

"Byl to dobrý zápas, ale bohužel se špatným koncem. Škoda, že jsem nedotáhla, co jsem tak dobře začala. Možná jsem byla až moc motivovaná a moc jsem chtěla. Ve třetím setu už na mě dolehla únava a začala jsem moc chybovat. Hrála jsem dobře, o to víc to mrzí," řekla. "Snažím se vyřazení ve dvouhře překousnout a soustředím na debla. Máme šance hrát s Bárou dobře," dodala před dnešním vítězstvím českého páru.

Třiadvacetiletá Zidanšeková, která se do třetího kola na grandslamech dostala poprvé, v osmifinále vyzve Soranu Cirsteaovou. Jednatřicetiletá Rumunka přehrála 6-3 6-2 favorizovanou Darju Kasatkinovou a teprve potřetí v kariéře na grandslamech postoupila mezi nejlepší šestnáctku (French Open 2009, Australian Open 2017). Proti Zidanšekové zaútočí na vyrovnání svého grandslamového maxima, kterým je 12 let staré čtvrtfinále právě v areálu Rolanda Garrose.

Zítra se o osmifinále poperou Karolína Muchová a Barbora Krejčíková.

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 34.367.215 eur
páteční výsledky (4. 6. 2021)
• Dvouhra - 3. kolo •
Vondroušová (20-ČR) - Hercogová (Slovin.) 6-3 6-3
Zidanšeková (Slovin.) - Siniaková (ČR) 0-6 7-6(5) 6-2
Pavljučenkovová (31-Rus.) - Sabalenková (3-Běl.) 6-4 2-6 6-0
S. Williamsová (7-USA) - Collinsová (USA) 6-4 6-4
Azarenková (15-Běl.) - Keysová (23-USA) 6-2 6-2
Rybakinová (21-Kaz.) - Vesninová (Rus.) 6-1 6-4
Badosaová (33-Šp.) - Bogdanová (Rum.) 2-6 7-6(4) 6-4
Cirsteaová (Rum.) - Kasatkinová (Rus.) 6-3 6-2
• Čtyřhra - 2. kolo •
Krejčíková/Siniaková (2-ČR) - Heisenová/Peschkeová (Něm./ČR) 6-4 6-0
Hradecká/Siegemundová (10-ČR/Něm.) - Muhammadová/Pegulaová (USA) 4-6 6-4 6-0
Kar. Plíšková/Kr. Plíšková (ČR) - Y. Xu/S. Zhang (8-Čína) 6-7(6) 6-3 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

99
Přidat komentář
Rafaeoli25
Tsip to začal otáčet až když Isnerovi začal trochu odcházet servis, i když jen nepatrně. Každopádně si nemyslím, že s tímhle výkonem může ve finále Rafu dát, Medvedeva a Zvereva by přehrát měl.
Reagovat
dappe
Nadal v žádném finále být nemusí a hodnotit turnajové možnosti na základě zápasu s Isnerem je trochu ošidné, protože úplně stejné problémy by s ním mohl mít každý hráč na světě. Tsitsipas ten zápas zvládl výsledkově skvěle.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aneb, každý zápas je jiný...
Reagovat
Rafaeoli25
Nemusí, ale bude smile
Reagovat
Patik
Isner hrá skvelý tenis..niekedy mu to tam naozaj krásne padá..aj na sieti aj od základnej čiary..pochválil by som ale viac Tsitsipasa ktorý je trpezlivý a taktika na Isnera je nesmierne rafinovaná.. .je to stručný rýchly tenis ale pozeratelný.
Reagovat
sojka1
John ted trochu ztraci, je pomalejsi... a jak je velky i ty chyby jsou velke.... :-)) bylo to o par drobnostech, o par micich.... :-)
Reagovat
sojka1
ale souhlas, Stefanos soustredeny, cilevedomy a vyplatilo se....
Reagovat
sojka1
jen bych chtela pripomenout, ze je mezi nimi vekovy rozdil 13 let.... :-))
Reagovat
sojka1
2:2 na gamy, to bude dlouhe.... 1111 se i ve vymenach drzi skvostne, velka parada.... :-)
Reagovat
Patik
Niekedy mi John príde trošku premotivovaný tie outy sú niekedy dosť veľké..a zbytočne preriskované niektoré údery..ale hrá dobre..Tsitsipas je nervózny John mu brnká na nervy aj v dlhších výmenách..nieje to len o Johnovom servise..nechápem kde schovával tento tenis doteraz..
Reagovat
Patik
niekedy mi tu chýba atmosféra z tribún ale niektoré momenty mám pocit akoby nachvíľu zastal čas všetko stíchlo a nepotrebuje to ani jedného fanúšika..
Reagovat
sojka1
John byl svetova osmicka a svuj tenis vrchovate uplatnil, ze to nikdo nevidel, neni jeho chyba... :-)) trochu vazneji, jednak hraje stejne nejradeji domaci hardy, jednak ho pronasledovala zraneni, velmi laboroval s kolenem i dalsim, pri jeho vysce celkem neprekvapive.... predevsim je to mily, vtipny, vzdelany a prijemny kluk, on neni drevem ani v zivote.... ;-)
Reagovat
sojka1
byl naprosty zmar, skoda.... :-((
Reagovat
Patik
vôbec mu nevyšiel..neviem či ešte zabojuje o výhru..podľa jeho pohľadu do tribún mám pocit že už sa mu moc nechce bojovať..
Reagovat
Patik
no nič John to pustil..nemá už psychické sily na obrat..škoda že sa stretli tak skoro..alebo škoda že sú v jednej časti pavúka..
Reagovat
sojka1
2:0 ve ctvrtem, obavam se, ze je rozhodnuto.... obavam... :-)) Stefanos je za normalnich okolnosti muj favorit, ale dnes je mi "protivny", srdci neporucis... :-))
Reagovat
Patik
už je vymalované..Tsitsipas si postráži break..a pridá možno aj ďalší..už je to len o tom že dobre vyhral si ale ešte sa neponáhlaj do šatne..
Reagovat
sojka1
no, snaha byla... a konec koncu, Stefanos je muj tip.... :-))
Reagovat
Patik
po dnešnom zápase bude mať Tsitsipas v ďalšom kole ocelový return..Busta si to na servise bude musieť odmakať..a celkovo v turnaji tu pre mladého gréka nevidím prekážku..jedine že by sa hecol jeho neoblúbený sok Medvedev..tam by mohla zapracovať hlava..zatiaľ je však jasný favorit na finále v tejto polovici..podľa môjho názoru.
Reagovat
Patik
myslel som viacmenej túto sezónu..neviem čo s ním bolo trebárs v Miami MC Madrid...
Inak ja osobne jeho hru moc nemusím ale dnes som milo prekvapený..povahovo mi ako človek sedí..je to pohoďák a srandista povedal by som že zo všetkých amerických tenistov Isnera mám najradšej..a ešte Roddicka..
Reagovat
sojka1
Jakc Ponozka byl - je - fajn... :-)
Reagovat
sojka1
*Jack
Reagovat
Patik
tesne za isnerom..trebárs taký Querrey alebo Fritz mi prídú úplne nezaujímaví..bez elánu..a aj tá hra akoby odzrkadlovala ich povahu..
Reagovat
sojka1
dnes je uz rozhodnuto, vtip nevtip.... ale pro me bylo nejvtipnejsi, kdyz John vyhral sveho casu Atlantu nebo jaky MM turnaj a po vitezstvi naznacil, ze si trha triko... a la Djokovic, bozi.... :-))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak tak, velký sympaťák a dokázal trápit i Big3, ale i když to bylo treba jen o dvou balonech, byl to on, kdo je prohrál. Hlavu na BP neudržel, škoda, nějaký výraznější úspěch by si zasloužilsmile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak byl v sf ve Wimblu, tak byl kousíček od finále, vyhrál Miami, byl ve finále Cincinnati, plus několik dalších sf na Masters, takže velké úspěchy na kontě určitě má, jen finále GS mu těsně nevyšlo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Finále by mu slušelo, ale aspoň si užil parádní atmosféru. Dosáhnout na úspěch teď, skoro bez diváků a fotit se s rouškou přes ksicht, přestože musíš být v bublině...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ve finále by býval dostal naloženo s Djokerem, jako Anderson, takže takové finále bych mu ani nepřál.
Reagovat
Rafaeoli25
Patik: Škoda, že takhle hezky nedokážeš mluvit i o Nadalovi, který by si to zasloužil ještě daleko daleko více. Ne, toho máš potřebu jen shazovat. O to víc si přeji, aby to letos znovu všem natřel a dokazál ostatním, že na něj ještě zdaleka nemají. To bude obrovská satisfakce.
Reagovat
sojka1
John neskutecne, perfektne se pohybuje, skvele returnuje, tradicne drzi servis, plasi Stefanose samymi novotami.... S-V, utok, kratasy, moc se mi antukova karikatura libi.... :-)))
Reagovat
sojka1
a jsem stastna, ze ac Fila, nevybavila ho batikou, ale lila.... :-))
Reagovat
sojka1
videla jsem zaver, prislo mi, ze je herne naprosto suverenni a dokonce v dobre nalade, Polona nebeske vysiny a celkove neprilis nebezpecna, pojd! Pavlinku jsem ted trochu sledovala, uvidime, na kolik se s Bogdan diamantik unavil, treba ztrati lesk.... :-)
Reagovat
Mony
O Maky nebylo pochyb, ale B vs B daleko větší lahůdka. Snad prijde Maky s něčím nepříjemným, jinak laik jako já musí favorizovat Badosu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pavlínce smile Markéta jí bude muset naučit jak se to hrajesmilesmile
Reagovat
tommr
vyrovnanej zápas kterej má velmi vysokou úroven. Obě hráčky předvádějí tenis o třídu lepší než Hercogová takže se má Markéta na co těšit ...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Pavlínka to shrábne. Už natahuje ruku.smile
Reagovat
majkl005
je to hra na hru...ať už jedné nebo druhé nemusí hra Markéty sedět a bude poloviční oproti dnešku :) to stejné i naopak, je to těžké
Reagovat
SpacialRecognition
Badosa je taková nová verze Sevastový, bohdan klasický rumunský styl, to je těžký
Reagovat
dadaft
na druhou stranu může být Vadosa ještě unavená, dneska se šlo až přes čáru...
Reagovat
smazaný uživatel
Badosa má kondičku dobrou. Bogdan skončila, protože měla útlum. Ale Markéta jí rozebere do šroubku. Už se těším. Až to semifinále. Uvidíme.smile
Reagovat
Mony
Teprve osmifinale
Reagovat
Grape
Při sledování tohoto zápasu mě napadlo, že by Osaka to druhé kolo dost možná nepřelezla, i kdyby neodstoupila z turnaje dobrovolně.. smile
Reagovat
tommr
jj bylo to od ní jen vychytralý gesto, protože na antuce by dostala výprask jak od Bogdanový tak od Badosaový ...
Reagovat
George_Renel
Markéta dnes smilesmilepředevším za hodně dobře takticky zvládnutý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
dadaft
Paula má potíže, ale famózní mač, to je jiná kávička než dvě pinkálistky proti sobě...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jak se Pavlínka do těch potíží dostala?smile
Reagovat
dadaft
Dře, bojuje, maká, ale sráží ji občasné laciné chyby a taky skvělá hra Bogdan.
Nakonec urvala druhý set v tajbrejku a uvidíme...
Každopádně tvrdá bitva a fyzický, útočný tenis.
Reagovat
tommr
cenná výhra nad nebezpečnou soupeřkou. Jsem rád, že to Markéta zvládla, protože druhý vyřazení od slovinský hráčky během jednoho dne bych jen těžko skousával ... smile
Jinak dnešní zápas byl učebnicovým příkladem toho jak klamný můžou někdy výsledky být. Oba sety sice skončily 6:3 ale jejich průběh byl diametrálně odlišnej. V prvním setu Markéta téměř nechybovala a o jejím vítězství nemohlo být ani na chvíli pochyb. Ve druhým setu to ale byla nervydrásající bitva o každý míček ve které Markéta musela odvracet jeden brejkbol za druhým ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
majkl005
jakej extrémní kontrast - zápas Katky a Markéty...obě moc dobře věděli co mají hrát, u obou ta taktika byla stejná, byť každá hrála s jinou soupeřkou...ale Markéta se taktiky držela celej zápas, Kateřina první set a od druhýho si zahrála na hrdinku a chtěla dokázat, že ji přetlačí i z FH což tak nebylo a nedokázala se k taktice už po zbytek zápasu vrátit...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Což je aspoň pro mě nepochopitelné...
Reagovat
dadaft
Tak už to dopinkaly...

Gratulace
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Markéta umí.smile
Reagovat
lvicek
Marketa zatim pekne, tak jeste vydrzet!
Reagovat
smazaný uživatel
smile je dobrá. Na své oblíbeném RGsmile
Reagovat
smazaný uživatel
svém
Reagovat
tommr
první set je doma!. Doufám, že Markéta nedopadne jako Katka ... smile
Jedna zajímavost: ve všech devíti hrách orvního setu šla Markéta do vedení 15:0, šestkrát vedla 30:0 ...
Reagovat
tommr
dneska jasná výhra dokonce s kanárem na cestu. Katka vypadala v pohodě ... smile
Reagovat
EllNino
škoda, dneska nadělila dva kanáry, ale stejně to stačilo jen na jednu výhru ... a navíc v t B disciplíně
Reagovat
tommr
jj ta prohra se Zidansekovou bude asi bolet ještě hodně dlouho. Zvlášt když člověk vidí na koho by Katka narazila v příštím kole ...
Reagovat
tommr
jj ta prohra se Zidansekovou bude asi bolet ještě hodně dlouho. Zvlášt když člověk vidí na koho by Katka narazila v příštím kole ...
Reagovat
EllNino
no Cirstea na vlně by nebyla lehká soupeřka, ale na 4. kolo určitě hratelná ... to samé si ale určitě může říkat soupeřka :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
brixner
Na ten její řev se fakt nedá absolutně koukat! Ona ten řev dokončuje až v okamžiku, kdy k ní letí míček od soupeřky! Zahraje slajz, tedy úder, u kterýho si já osobně klidně zapálim žváro a řve u toho, jako by dávala stodeset na bench, to je snad ještě odpornější, než Šarapka a Rumunkasmile Jsem rád, že mastí domů, takže zaplaťpámbusmilesmile
Reagovat
Mony
Překvapil jsi! Očekával bych, že řve, jak u tebe na kanapi... Ale na ty její pumelice stodeset na benc asi dá taky
Reagovat
brixner
Depá, mám radši ty tišší typy! Rozumíš - tišší tišší curvááááásmilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
A co Čenda? Minulý týden jsem hlídala znamým jezevčíka a na jeho pravé jméno jsem si nikdy nemohla vzpomenout. Na Čendu vždycky!smile
Reagovat
blixa
Čenda si líže rány a čeká na svoji příležitost. Jednou Brixe sejme, tím jsem si jist ! smile
Reagovat
brixner
Jééé, to je milý vod tebe todlenctosmile Čenda se má dobře, vobčas si volíže kulky, pak mi čórne večeři, čas vod času položí kabel na chodbu, páč páníček je línej jako veš ráno vylézt z pelechu, když ho pak mlátim tomfou, sotva zvedne voční víčko...řekl bych teda, že normál! Už jsem tu vysvětloval původ jeho jména? No, von je původem z Itálie, dohodil mi ho Marco, jeli jsme pro něj kousek od Bergama, hezkej vejlet a majitelka štěňat pořád hladila svou fenku a pořád opakovala něco jako čentiámo, čentiámo, takže ještě cestou domů se můj pes jmenoval Čentiámo, ale po přejezdu hranic do ČR najednou voalá a hups - byl z něj Čendasmile Asi se mu to líbilo, protože radostí se mi v autě hned posral a jelikož sedačky tenkrát byly ze světlé kůže...Nedal bych ho za nic na světě, ani za Rogerovu pálku, prosambačkusmile
Reagovat
Mony
smile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile Pěkný! Moje fena se zas jmenuje Aira, ale je to takový hodný tele, tak jí říkám Ája ( Fík by se nehodil když je to čuba.) Tak zdravíme Čendu!
Reagovat
dadaft
Škoda.
Šance sfouknout to ve dvou určitě byla...

Než o Katce mluvme o Tamaře -- po zápase s Andreescu jsem ji pasoval na černého koníka, druhý týden je asi potvrzení. V její osmině pavouka to momentálně vypadá na Badosu v QF, ale soupeřky tam jsou vyrovnané, určitě není Zidanšek bez šance...
Reagovat
tommr
Zidansek má sice neskutečnou obranu, ale potřebuje k tomu soupeřky jako je Katka, který jsou labilní a dělají zbytečný chyby. Vzhledem k příznivýmu losu by mohla dojít až do semifinále, ale to je asi tak všechno ...
Reagovat
Jan
Pěkné by to bylo. Kdo to má. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
V Madridu hrála vyrovnaně s Barty, mimochodem luxusní zápas. Od té doby ji v zápasech přeju. Takže dokáže hrát vyrovnaně i s lepšími hráčkami než je Katka...
Reagovat
dadaft
tady v 1K v parádním zápase porazila Andreescu a nastřílela 41 winnerů, není to jen nějaká obranářka.
Reagovat
makro99
41 winnerů jo, ale za 6 hodin :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
njn, Andreescu se držela, držela a nechtěla to pustitsmile
Reagovat
vladka
to je škodaaaa, přála jsem jí , aby už konečně...
Reagovat
tommr
proti Kudermetový vyhrála už ztracenej zápas dneska naopak prohrála zápas ve kterým byla první dva sety lepší a soupeřku už měla na lopatě ... smile
Snad si to vynahradí aspon v deblu ve kterým budou s Bárou Krejčíkovou velký favoritky na titul ...
Reagovat
Jan
dovolím si predikovat, že na titul nedosáhnou.
Reagovat
tommr
no tak to vyhrajou sestry Plíškovy a to bude ještě lepší ... smile
Reagovat
Jan
Jo, to je ono smile
Reagovat
Dobry-den
To nám Kačence ta euforie po minulém vydřeném zápase moc dlouho nevydržela. Snad nám holka opět neupadne do s**ček na dalšího půl roku. smile
Reagovat
smazaný uživatel
teď už né
Reagovat
Esgalnor
Katce jsem taky ve tretim kole veril ze vsech nejvic, ale Zidansek tady ma zivotni formu - to vsak nemeni, ze si to Katka prohrala vicemene sama.
Uvidime, jestli se opravdu ted zlepsuje nebo jestli byly posledni dva turnaje nejaky blesk z cisteho nebe. Pral bych ji uspech, tak snad se nejake zlepseni formy projevi i dal behem sezony.
Reagovat
makro99
Mě současný antukový tenis Katky baví. Není to pistolnice ala Petra/Lucka, ale hraje teď zase aktivní, a i docela pestrý tenis. Mixuje dlouhé důrazné údery s hodně přeliftovanými úhly. Vcelku pravidelně prokládá dropshoty (i když třeba občas je ta účinnost střídavá) a náběhy, kde zase ukazuje, že na voleje má tu ruku fakt šikovnou.. BH po lajně tam jsou, na druhý servis chodí hodně do kurtu a z BH ty returny často tlačí do nepříjemných kratších crossů, takže soupeřka neví, jestli vyrážet doprava, doleva nebo dopředu...a k tomu dlouhodobě dokonalá fyzička, takže člověk nemusí trnout, že po 60 minutách bude vypadat na umření. Pěkné. smile Tak snad v Bastadu. :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
EllNino
6:0 3:3 40:0 na returnu ... to mělo jít za Katkou, v dalším gemu taky brejkbol ...

No, 4. kolo GS bylo hodně blízko, navíc hratelná soupeřka ve 4. kole ... tady to bylo fakt skoro nejhratelnější z těch čtyřech holek, co se dostaly do 3. kola ...
Reagovat
Pavol
Veru tak. Súperka rozložena Siniaková v laufe.
Do všetkého mláti hlava nehlava. A nakoniec sa porazí sama.
Reagovat
Pavol
To krejčíková je iná hviezda už sa teším ako zatočí so Svitolinou.
Reagovat
Jan
Včera hokej, dneska tenis. A basketbalistky také prohrávají ...
Reagovat
Mony
Deblistky ale ne
Reagovat
Jan
Aspoň něco.
Reagovat
Frick
Ještě hrajeme od 20:45 fotbal s Talošema v Bologni.
Reagovat
Jan
Fotbal mě nezajímá.
Reagovat
Jan
Kdyby hrála víc s rozmyslem tiebreak 2. setu, mohla ještě vyhrát. Moc do toho prala a šlo to do autu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist