Voráčová ve Washingtonu ukončila čekání na 10. deblový titul!

5. 8. 2017, 20:22
Aktuality 3
WTA WASHINGTON - Renata Voráčová ukončila tři roky dlouhé čekání na svůj jubilejní 10. deblový titul z turnajů WTA. Třiatřicetiletá Češka ho vybojovala na tvrdém povrchu ve Washingtonu společně s Japonkou Shukou Aojamaovou, když ve finále porazily 6-3 6-2 kanadsko-americké duo Bouchardová/Stephensová.
Shuko Aojamaová a Renata Voráčová

Deblová specialistka Renata Voráčová prožívá skvělé tenisové období. Minulý měsíc ve Wimbledonu hned dvakrát překonala své grandslamové maximum, když společně s Japonkou Ninomijaovou prohrály až po obrovské bitvě v semifinále, a tento týden po boku jiné Japonky Shuko Aojamaové vybojovala svůj jubilejní 10. titul z turnajů WTA ve čtyřhře. 

Čekala na něj téměř tři roky, naposledy se totiž z triumfu radovala na podzim 2014 v japonské Ósace. Shodou okolností hrála rovněž s Aojamaovou. Nyní ve Washingtonu s ní startovala poprvé od loňského června.

Dnešní triumf přinese třiatřicetileté rodačce ze Zlína jeden bonus, neboť v pondělí se posune poprvé do Top 30 deblového žebříčku.

Do finále dvouhry postoupily Ruska Jekatěrina Makarovová a Němka Julia Görgesová.

• WTA INTERNATIONAL WASHINGTON •
Spojené státy, tv. povrch, 250.000 dolarů
sobotní výsledky (04. 08. 2017)
• Dvouhra - finále •
Görgesová (4-Něm.) - Petkovicová (Něm.) 5-7 6-4 7-5
Makarovová (7-Rus.) - Dodinová (5-Fr.) 3-6 6-3 6-4
• Čtyřhra - finále •
Aojamaová/Voráčová (2-Jap./ČR) - Bouchardová/Stephensová (Kan./USA) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
sprchon
Ve 2. setu prohrávala už 1:5, ale dorovnala. Pak se s Majdou brejkly čistými hrami na 6:6 a TB nakonec bere Bára. :D Tak snad urve i třetí set. :)
Reagovat
tommr
to byla hodně nečekaná otočka. Bára musela dokonce odvracet mečbol ... :)
Reagovat
EllNino
dotaženo :) pěkně
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist